Отговори
# 90
Привет народе ,
Дон_биберон и на мен ми е адски кофти от всякакви миризми. Да ен говорим, че пушачите са страшно нетолерантни . Единствено ми помагат срещу гадене един сорт сладко-кисели ябълки бокуп ( с нацепена коричка ) или резенчета лимос със захар. Също сега ям пресни орехи доста - нали им е сезона . Да не казвам колко ми се гади, като готвя риба за домочадието, но пък не може без риба ...
Вчера довърших огромен куп палачинки със сладко от сини сливи ... Мисля , че понеже бременните се чувстват слаби и наваксват енергия с ядене . Наупадам сладки неща и солени неща . Може и ниското кръвно да е виновно  newsm78
Сега ми се дояде боб, а не съм си накиснала  Sad
В службата е особено гадно - няма къде да полегнеш , няма какво да похапнеш  Sad

А пък корема ми расте - ама сега от 9 та седмица ли трябва да скачам в дрехи за бременни?НЕ ми ли е раншко?
Съобщихте ли вие новината на роднини и в работата? Ние още не. И без това не ни се занимава с въпроси и отговори .
Но трябва.
И подготвяте ли се за новия живот? От нас току някой го загризкат съмнения ... как, какво, ами ако  ooooh!

Ей, радвам се, че писа.  Simple Smile Понеже не се обаждаш та се замислих как си, но виждам, че спрямо положението си добре.

Ние новината официално не сме я съобщили. Тук във форума, гинеколога и един приятел на мъжа ми знаят. Не сме казали на родителите. Част от колегите ми обаче май ме надушиха, което от една страна е добре, че няма да ме натоварват, но отдруга ме дразни, защото се чувствам като под наблюдение и се задават едни въпроси, така малко отдалече, но аз не казвам нищо. Искам да мине още малко време, по тази причина се надявам и да не ми проличава отрано...не обичам любопитството. Макар че се усещам как в скоро време ще трябва да мина за някой и друг панталон за бременни.

# 91
ще взема да разпечатам няколко разказчета от тази тема, та да не мисли милото, че е щастливо оженен за кафявата мечка - по цял ден ръмжи и спи и като се зададе есен си ляга за зимен сън  Wink Особено когато си постеля в 19:30 и го оставя с детето и чиниите и започва да се сърди усещам  Sad
Иначе - да добре съм, ако това може да се нарече човешко съществуване . Качвм се в колата само с ябълка или лимон , че иначе рискувам да стане беля   ooooh!
Дразни ме по-голямата част от населението - не само да ми мирише , ами да вземе да се опита да ме заприказва и да ме кара да стоя в хоризонтално, вместо във вертикално положение  ooooh!
Абе ужас. Ако 3 те месеца свършат на време - може и да си спася брака .
По повод защитата от уволнение - бележка можеш да дадеш в рамките на 3 дена след съобщение за съкращение и пр. ... до колкото аз знам , но проверете

# 92
  • София
Здравейте и от мен!
Браво за страхотните новини от всички майчета ходили на ранна ФМ .Сигурно е невероятно изживяване. И аз нямам търпение вече за моят ранен скрининг, но има още 2 седмици.

tini-mini съжалявам за стреса и мъката. Дръж се. Сигурна съм, че с бебчето всичко ще е наред и ще те зарадва. Има наистина разминаване в седмиците за ФМ, но аз се водя по тези на Фемина.Много мои познати ходеха и ходят там, та смятам да се доверя на техните седмици. Голямото разминаване е за 2 фетална морфология, която е най-важна за всички.

vk23 добре дошла и леко бременеене! Гаденето е кошмарно наистина, и мен всяка миризма ме съсъпва/ с изключение на 1-2/, особено кафе и цигари са ми кошмар. Важното е, че го приемаш с чувство за хумор.

iveeeta радвам се, че всичко е наред. Почивай повече, ако е възможно.
tansu добре дошла и ти. Ние с теб май заедно се движим. Стискам палци всичко е наред с бременността нататък. Не се тревожи.
sladkish4e много неприятно, дано с баща ти всичко е наред.

Ние сме казали само на двете баби засега. Не бързам да споделям все още с повече хора. Дай Боже всичко да е наред по-нататък ще си проличи само. Но пък всички вие знаете. Hug
Лек ден на всички.

# 93
Здравейте. Да се запиша и аз в края на работния ден  Laughing  Laughing След като пролежах събота и неделя, ето ме на линия.
Напълнях. Не мога да ходя до WC и на това отдавам напълняването. Гадно ми е от цигари и кафе, а каква пушачка бях  Embarassed Добре, че на работа преди 2 месеца спряхме да пушим в офиса, пуши се в предверието, но пак се усеща вътре, но е друго. Та колежките пушат всичкииииии  Crossing Arms ooooh! Naughty
Дрехи за бременни предния път започнах да нося от втория месец, сега май ще е от третия.......ще видим......Иначе сутиен вече нося от седмица.
Радвам се много че писаха мамчета, които не бяха писали скоро, Северина, Ивета и др.
Още не съм ходила да се регистирам на ЖК.  Embarassed То време има де, ама......уж съм рискова, а така ме разочароваха тия доктори, че ми идва да отида да раждам направо без никакви консултации и т.н........
Това е от мен.
Много ме мързи. Не знам какво щях да правя ако имах дете и то разчиташе на мен сега........мамите в това положение, а то повечето във форума тук са такива ги обявявам тържествено за ГЕРОИНИ!!!!  Hug Hug Hug
Хайде чао. И лека вечер.
До утре.

# 94
  • София
Здрасти мацки,
и аз с тъжна новина - днес бях на погребение на мой втори братовчед. Мъж на 36 г. си замина в събота за 2 минутки от масиран инфаркт  Cry. Скъса ми се сърцето, като го видях натикан в ковчега - мъж планина, а близките му като призраци до него. Момченцето му утре ще е ученик и още не знае  Sad. Много ми е мъчно Confused. Съжалявам, че споделям такава кофти новина в такава тема, но ми е доста тежко.  Добрата новина е, че майка ми, която много ми помага с близначките, беше супер, твърдо и каквото се сетите против новото бебе. Даже от 2-3 седмици не знаех как да я уведомя какво сме решили, но явно е усетила, че живот и здраве ще се ражда бебе и като че ли вече свиква с мисълта. Радостна съм много, защото ми беше голям дерт, че не го приема, не ме подкрепя и не се радва заедно с нас Rolling Eyes.
На мен ми предстои (може би труден  Rolling Eyes) разговор с шефа, тъй че стискайте палци  Praynig.
В четвъртак съм на консултация и за регистриране на бременността в Токуда при д-р Попова. Не зная нищо за ня, но координаторката по Доверие ми я похвали.
За повръщането аз и преди и сега не съм повръщала, но с миризмите е ужасно. Всички хора ми смърдят на уста, на пот и на крака - егати. Аз принципно см с изострено обоняние, ама сега не се търпи. Днес щях дас и тръгна по средата на една среща. така л е до края с обонянието или затихваще след първи триместър, че не помня? Същото е и с парфюмите - понасям само един от всичките ми любими. 
Уини дъ пух, месри  за американските сайтове. Ще се възползвам от Мадърхууд, въпреки убийствените цифри за доставка до БГ. Харесах си дънки, панталон и сутиен за бременни и кърмачки, но с твърда чашка. Последното в БГ не съм го срещала.
за киселините има БГ варинат на Талцид-а - казва се Стоп ацид, но пак трябва да се провери с лекар/фармацефт.
Цалуфки, само хубави вести оттук нататък и лека вечер ! Hug

# 95
Здравейте момичета, отдавна не съм ви писала иначе си ви чета редовно!
Margy оправяй се бързо.
mimozinq много съжалявам, искам да ти кажа да не се отказваш и да не спираш да вярваш, дано скоро да ни се похвалиш отново с  EFP
EliMeli на патерици да ти е жив и здрав и многода те подкрепя!
megan@ и ти се оправяй и ако ти е по-добре да си седиш в къщи защо пък не Simple Smile
didipeicheva, maminka0418 i tabu много се радвам за вас и бебчовците.
тини-мини много съжалявам за загубата ти, опитай се да не се отдаваш на мрачни мисли
ивееета радвам се, че вече си по-добре, мисли за бебо и си почивай повече
тансу  welcome
сладкишче  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover всичко да е наред

Момичета ние днес видяхме сърдечни пулсации за първи път и сме много развълнувани и щастливи, а и аз се поуспокоих малко най-накрая. В работата нещо ме ядосаха понеделнишки и реших да не се виждаме за една седмица, пьк ако продължават така с "рогите напред" може и да се разделим. Относно споделянето на така конфиденциалната информация за момента знаят само най-близките хора от екипа ми, на които мога да разчитам за всичко и едните ни родители, по стечение на обстоятелствата ги информирахме.
На мен много ми се  Sick, но до сега не съм повръщала, което май е добре.

Hug и ви целувам всички

# 96
здравейте и от мен
в предната тема писах на латиница,за което се извинявам.
а сега да се запиша отново,казвам се Соня,на 33 години от Бургас.
втора бременност с термин 2 април.
Ще се радвам да си помагаме и да се подкрепяме.
имам и едно вапросче- биохимичния скрининг поема ли се от здравната каса

# 97
Здравейте и от мен мили мамиииии Hug Hug
Аз искам много да ви се похваля че остана по-малко от месец до нашата сватба newsm51.Тя е на 10.10.2009г и още малко ни остава за да сме готови с всичко  ooooh!
Но от няколко дни предимно вечер преди лягане се чувствам зле,все едно съм болна, но няма значение ще мине  Flutter
Успех на всички мами който имат такива проблеми с приготовлението като мен Hug

# 98
Здравейте момичета, има ли някоя която е от Дружба 2 и да си води някъде там консултацията, че съм от скоро в София и се чудя къде да отида?

Аз съм в Дружба-2, но не си водя консултациите тук и не мога да ти препоръчам "местен". Можем да пием някой ден сокче по съседски. Много ще ми е приятно! Wink

EliMeli - да ти е жив и здрав рожденика, много да ти помага, да те глези и обича!   ura

Абсолютно никакъв проблем. Аз съм свободна по цял ден. Когато решиш пиши на лични или ако искаш ще ти дам скайпа си

# 99
Момичета добро утро.
Честит първи учебен ден на всички ученици!

# 100
Добро утро и от мен! Честит първи учебен ден на учениците с пожелание за успешна учебна година.

# 101
  • Варна
Добро утро и от мен аз пак съм от ранобудните кукнах се в 6 часа ама не съм писала.
Честит пръви учебен ден на учениците нека тази учебна година е много успешна за всичкиии.
Мен ме гони безсъние през нощта събуждам се  и с часове не мога да заспя направо не се трае. А сега ми идва да убия някой много ми е криво

# 102
didipeicheva, не се притеснявай.  bouquet Hug Аз съм същата. В последно време само търся за какво да се скарам с мъжа си и после съжалявам

# 103
  • Варна
qnikzp ами да ти кажа той мъжа ми си го търси сам, знае че съм раздразнителна и снощи реши че трябва ей така нарочно да ми изпили нервичките и днес нямам ама никакво намерение да му чувам гласа, и заради него днес не можах и да се видя с колежките си от Винс-а #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 104
Здравейте маменца!
Честит първи учебен ден на всички ученици! Аз си имам племенница, която е в 1-ви клас, но за съжаление не можах да отида да я видя заради това гадене и  Sick.
Блазе ви на всички, които сте ходили да видите човечетата! Аз в петък съм на ЖК, но не знам дали ще ме гледа на ехограф (то нали по ЗК са само няколко ехографа за цялата бременност, а и си е друго на 3D).Днес ще си записвам час при Марков за ФМ, в 20 седмица. Надявам се, че ще има часове за Ноември.
Иначе и аз съм раздразнителна. Мъжа ми ме разбира и не ме закача, но синчето, милото, не може, иска си внимание. Добре, че все пак е по-големичък и умее да се занимава и сам, та имам все пак и спокойствие.
Стискам палци да нямате повече проблеми, зацапвания и други такива проблеми! Също и загуби на близки!!!  smile3518(Няма да изброявам поименно, защото сме много вече и ме е страх да не пропусна някого)
Пазете се, почивайте повече и по-малко нерви!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт