The Vampire Diaries ( Дневниците на вампира)

• 77 905
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
И ми се струва още,че Стефан на моменти се опитва да имитира примлясването и интонацията на Едуард,но все пак ролите им са подобни.
Но нали е положителния герой,ще му симпатизираме.

# 16
Здравейте, и аз да се включа Simple Smile   Hug
Изгледах първата серия, хареса ми заради актьорите, много добре играят. Но честно казано повече ми харесват книгите, в сериала доста са променени нещата. Напоследък все чета по чуждите сайтове, че сериалът бил като Здрач, но според мен не е защото от една страна книгите са написани още през 90-те години,  от друга поне според мен вампирите и митологията са представени оригинално ( в смисъл, че не е плагиатствано от други подобни истории)

# 17
  • София
Тринити-страхотен аватар! Peace
А книгите на кой автор са и на кое издателство?Колко са-поредица ли?Значи от всичко казано дотук може да се каже,че Стефани Майер е краднала от тук,от там и е създала "своята" поредица-много схватлива жена!

# 18
Знае ли някой по колко пъти в седмицата ще излиза?

Веднъж седмицата Wink Ако си спомням правилно, четвъртък вечерта се излъчва в Америка, по торент сайтовете се качва към 5.00 ч. петък сутринта Peace

# 19
Тринити-страхотен аватар! Peace
А книгите на кой автор са и на кое издателство?Колко са-поредица ли?Значи от всичко казано дотук може да се каже,че Стефани Майер е краднала от тук,от там и е създала "своята" поредица-много схватлива жена!
Didito  съименичка си ми Simple Smile
 Благодаря за комплимента.
Книгите са на Лиза Джейн Смит, на български се зидават от изд. Ибис.
Ето линк за повече инфо : http://www.ibis-press.eu/vd-1.php
Първите 4 са издадени през 90-те години - Пробуждането, Борбата, Яростта, Тъмното обединение.
Тази година ( ако не се лъжа през февруари) излезе и Книга 5 - The Return: Nightfall (все още не е преведена на български, но се надявам скоро да я преведат)
А през февруари 2010 се очаква и последната от поредицата The Return: Midnight , в която според авторката Елена ще трябва окончателно да избере един от двамата братя.
А относно Стефани, незнам немога да кажа, защото съм почитателка и на нейната сага, но определено докато четях първата от книгите на Смит и признавам, че лично за себе си намерих доста прилики на Здрач с Дневниците.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 13:45 от Trinity2007

# 20
Здравейте   Hug

Много се радвам , че има тема за една от манийте ми   Hug
На трета книга съм вече , изгледах първи епизод и въпреки че доста се разминава сериала със книгата пък ми хареса  !
Актьорите са страхотни , Пол и Иън са без коментар   Heart Eyes 

Поръчах първата книга и тръпна в очакване да ми я доставят Simple Smile
Книгите наистина са доста по-добри и да подчертая историята няма нищо общо със Здрач сагата \е има общи неща разбира се , като във всички истории,книги и легенди за вампири \ . Историята е много завладяваща , заслужама си да се прочете ! Peace

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 15:30 от ●๋: KatRin ●๋:

# 21
Пак съм аз   Grinning

Ето малко снимки за вдъхновение за да пишем повече в темата   Hug

Пол\Стефан , Иан\Деймън , Нина\Елена  и още няколко .... цък ... цък ... цък

Ето и едно промо на 2-ри епизод озаглавено "Darker than Twilight" втори епизод ще излизни на 17.09. в САЩ , значи най-късно в петък ще е и при нас   Hug

# 22
Значи всеки петък ще чакаме епизодите Laughing От двамата братя повече ми допада Деймън,а Елена е страхотна Peace

# 23
Ооо,нов филм за вампири а аз още съм на True blood. Rolling Eyes

zisska ти нищо не каза за True blood,мислех,че си се отказала да го гледаш Wink Вярно,че първия сезон е малко труден за преглъщане(особено първите серии),но втория е значително по-добре Peace

# 24
От двамата братя повече ми допада Деймън,а Елена е страхотна Peace

На мен и двамата \актьора\ ми харесват , а от героите Стефан го харесвам повече , Деймън е гадняр   Crossing Arms

А от вас книгите кой е чел , защото аз съм на 3-та , но нещо съм зациклила там , все нямам време да чета !  Simple Smile

# 25
Аз съм чела фен превода при лейдитата Peace

# 26
 Катрин, трите цък-а са страхотни. Втори епизод много динамичен изглежда според промото. И на мен не ми се виждат толкова подобни Здрач и Дневниците. Но аз книгите не съм ги и видяла, а съдя по коментарите и известния вече епизод. Общото - вампири и тийнейджъри, любов, общ обект на чувства. Но това го има и в други източници.

# 27
Аз също не виждам прилика,въпреки любовната история Naughty

# 28
Катрин начина ти на стимулиране е супер  Blush Heart Eyes
Лили аз като гледам коментарите в youtube хората са много неосведомени за това коя история пред коя е (Здрач или Дневниците), а също започват сравнения на Стефан и Едуард, ето едно видео от комик кон, накрая питат Пол за Едуард и Роб. http://www.youtube.com/watch?v=qWgxMi0c_JY&feature=channel_page

# 29
Аз съм чела фен превода при лейдитата Peace

И аз фен преводите чета , като незнам английски   ooooh!

.... а също започват сравнения на Стефан и Едуард, ето едно видео от комик кон, накрая питат Пол за Едуард и Роб. http://www.youtube.com/watch?v=qWgxMi0c_JY&feature=channel_page

Е то сравнения ще има винаги , Стефан и Едуард , Пол и Роб , но за мен и четиримата са различни , а и Иън го сравняваха с Chase Crawford , но те наистина си прличат малко и само на някои снимки - ето  цък и цък

Ето и клипче с Иън в което говорят за приликата му с Чейс  Peace

П.П. Ето и българските корици на четири от книгите -  Пробуждането ... Борбата ... Яростта и Тъмното обединение

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 17:22 от ●๋: KatRin ●๋:

Общи условия

Активация на акаунт