The Vampire Diaries ( Дневниците на вампира)

• 77 918
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Ами аз първите 4 книги ги изчетох за 1 седмица и половина, на английски от лаптопа и останах без очи буквално Shocked
Сега с нетърпение чакам първата преведена на БГ. А иначе до сега всички, които ги четат или са ги прочели имат положително мнение за тях.
Хайде лека вечер от мен момичета  Hug

# 46
Добре напредваме с темата , аз мислих че само 2-3 човека ще си пишем в нея   Hug

Заслужава си да прочетете книгите , аз съм на 3-та \е , 50 пъти го казах вече\ но съм с много добро впечатление за сега , страхотни са !  Heart Eyes
А за филма да , има доста разминавания , даже може филма и книгите да се броят за две различни неща без никаква връзка по между си , но аз харесвам и двете !  Peace

Ето малко снимки - цък ... цък ... цък ... цък ...  и ...цък  \после пак\  Simple Smile

А ние \тези които сме прочели поне първата книга\ не може ли да си заформим една дискусийка , може и със спойлери да е !   Praynig  Flutter

# 47
Здравейте! Да ви се набутам в темата! (: Изгледах първия епизод и прочетох промото от 4 глави на първата книга, което го има на сайта на издателство "Ибис". Направо ме завладя и с нетърпение чакам да дойде сряда, за да си я купя!  Simple Smile

# 48
  • София
  Аз до Сряда не мисля да чакам....... Mr. Green Почвам фен преводите да видим докъде ще стигна с тях. Mr. Green

# 49
  Аз до Сряда не мисля да чакам....... Mr. Green Почвам фен преводите да видим докъде ще стигна с тях. Mr. Green

Почвай , почвай няма да съжаляваш   Hug

# 50
Добро утро, аз пак да се включа Simple Smile

Катрин аз съм "за" подхващането на дискуския по първата книга, там определено има много неща за обсъждане. Бих предложила даже в процеса на четене и преопрочитане да обсъждаме разни въпроси.  Wink
Ето и една голяма порция снимки на актьорите http://photobucket.com/images/vampire%20diaries/  Whistling

# 51
Хайде и аз тук. Свърших с The Mortal Instruments и вече спокойно мога да започвам дневниците, дано само да намеря аудиокниги. Гледам, че има много добри отзиви за книгите, което е супер. Ще се включвам и аз в дискусиите, като напредна с четенето. Как ще се дискутира, ще се пише "Спойлер!!! еди си коя книга" в червено отпред ли?

# 52
  • София
Дали може да се поръча вече първата книга предварително по интернет?

# 53
Добро утро !  Hug

Да може аз си поръчах от Пингвините  Peace

Как ще се дискутира, ще се пише "Спойлер!!! еди си коя книга" в червено отпред ли?

Еми като за начало може и така , ние трябва да си решим , но ще е по-добре със спойлери защото повечето не са чели първа книга !  Peace

# 54
Хайде и аз тук. Свърших с The Mortal Instruments и вече спокойно мога да започвам дневниците, дано само да намеря аудиокниги. Гледам, че има много добри отзиви за книгите, което е супер. Ще се включвам и аз в дискусиите, като напредна с четенето. Как ще се дискутира, ще се пише "Спойлер!!! еди си коя книга" в червено отпред ли?

Stitch  Hug По отношение на дискусиите спойлерите ми се виждат най-добър вариант,особено затези които не са чели книгите Peace

# 55
Ией! Вече се събираме повече момичета!
Ститч  Hug
Добре момичета  като за начало може всяка да каже от къде е разбрала за книгите и за сериала...  typeuu

# 56
Ако не се лъжа в темата за „Twilight„ бяха дали линк към този сериал с българско участие.Малко по-късно разбрахме,че има и фен превод на книгите,което беше страхотно PeaceРадвам се,че успях да прочета целия превод до момента,преди да е започнал самия сериал.Разминаване между книгата и филма има,но не мисля,че е в полза на едното или другото Peace

# 57
  • София

Да може аз си поръчах от Пингвините  Peace

Мерси, поръчах си я  Grinning

А за сериала разбрах от нета, разбира се, толкова много промота и информация пускаха цяло лято, че ...  Crazy
За книгите знам отдавна, но все не ми оставаше време, сега ги почвам  Grinning

# 58
За книгите разбирам сега от вас,за филма от сайта на канала CW,често се ровя в него покрай Госи гърл и Свръхестествено.
Мисля,че ще бъде интересно,аз опеделено ще симпатизирам на Стефан,голямото братче ми е странно в това амплоа,някакси ролята му е на по-възрастен.Иначе в Изгубени го харесвах.

# 59
Можете да си поръчате книгата и от тук http://www.book.store.bg/c/p-p/c-39/id-35545/dnevnicite-na-vampi … o-l-dzh-smit.html  Peace

Общи условия

Активация на акаунт