The Vampire Diaries ( Дневниците на вампира)

• 77 909
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Разминаване между книгата и филма има,но не мисля,че е в полза на едното или другото Peace

Съгласна съм, мисля че сериалът и книгите са като две различни неща.
Онзи ден гледах едно видео от комик кон, в което сценаристът (ако не се лъжа) казваше, че ще се опитат да са "лоялни" към книгите и ще използват митологията, а също каза, че Елена съвсем скоро ще научи, че Стефан е вампир, нямало да се провлачва във времето  Wink

# 61

Онзи ден гледах едно видео от комик кон, в което сценаристът (ако не се лъжа) казваше, че ще се опитат да са "лоялни" към книгите..........

Joy Това ми хареса  Joy

# 62
И аз първият си работен ден го изкарах пред компа общо-взето , но като нямаме работа какво да се прави   Whistling

И аз научих за книгите от Здрач темата , там я споменаха \не си спомням точно кой\ и след това започнах да чета и с  Диди \Trinity2007\ си обсъждаме по скайп какво сме прочели , има ли нещо ново около филма , актьорите и т.н.   Hug

Мисля,че ще бъде интересно,аз опеделено ще симпатизирам на Стефан,голямото братче ми е странно в това амплоа,някакси ролята му е на по-възрастен.

Аз мен Иън е перфектния Деймън в книгата е описат точно по същия начин както изглежда актьора и за това много го харесвам , но ролята му е гадна , за това съм Тийм Стефан   Peace Grinning

# 63
И аз научих за книгите от темата 'Здрач' и много исках да започна да чета нещо ново и от там луднах по книгите.
 А иначе и аз съм тиим Стефан!  Naughty
За мен Деймън е много лош понякога, особено в спойлер Книга 5 Завръщането (The Return: Nightfall) - в началото на книгата Деймън е много много лош, държи се много лошо със Стефан край на спойлера

# 64
Аз съм тийм Деймън bowuu Да,той много лош понякога но спойлер книга 4 отиде да помага на брат си в битката с Клаус  Whistlingкрай на спойлера

# 65
Аз съм тийм Деймън bowuu Да,той много лош понякога но спойлер книга 4 отиде да помага на брат си в битката с Клаус  Whistlingкрай на спойлера

Ами да, той е многопластов герой.
Имам чувството, че под образа на "лошо момче" се крие доста по-чувствителен мъж, останах с това впечатление докато четях поредицата, но в някои случаи е невъзможен просто - пример спойлер книга 5 в една от главите му се пиеше кръв и след като пи от почти всяко момиче в Фелс Чърч отиде при Стефан, нападна го и по възможно най-унизителния начин пи от него край на спойлер Тогава направо ми идваше да хвърля лаптопа  Crossing Arms

# 66
  Ще се включвам за сериала. С книгите няма да ми се получи, желание имам, но нямам време  Laughing  Иначе като гледам, съм отбор Стефан. А и Елена, също.

# 67
Точно затова го харесвам,защото е многопластов Peace Спойлер 5 книга Той пи от кръвта на Стефан само,за да го унижи и да му покаже колко е по-силен Rolling Eyes Но в същото време се втурва да спасява МЪт( Joy) и компания всеки път,когато Бони го призове.Всъщност очаквам някакво развитие в техните отношения(Деймън-Бони) Whistling край на спойлера

# 68
Всъщност очаквам някакво развитие в техните отношения(Деймън-Бони) Whistling край на спойлера

И аз мисля, че той ще се влюби в нея... Whistling

# 69
Всъщност очаквам някакво развитие в техните отношения(Деймън-Бони) Whistling край на спойлера

И аз мисля, че той ще се влюби в нея... Whistling

Да ще се влюбят , той ще стане по-добър , щя я превърне във вампир и ще заживеят щасливо със Стефан и Елена   Whistling Grinning \дано поне тази история не е със такъв край , нека е щаслив , но да не е лигав .... " и всички заживели щастливо " \
Предложения за обсъждане по 1 книга имате ли ? \че гледам вие направо на 4 и 5 минахте  Grinning \

# 70
Катрин дай предложение Simple Smile

# 71
  • Разпиляна във въображението
Изпуснала съм темата ooooh! Тази вечер ще пусна първия епизод Peace

# 72
Изпуснала съм темата ooooh! Тази вечер ще пусна първия епизод Peace

Нищо не си изпуснала,все още се събираме Wink
 KatRin давай нещо за обсъждане.Аз толкова неща прочетох след Дневниците,че вече забравих кое точно беше в 1-ва книга Embarassed На мен са ми интересни отношенията между братята.Откъде всъщност е започнало всичко Thinking

# 73
Според мен всичко започва през Ренесанса, когато двамата братя се влюбват в Катрин, която пък от своя страна , поне за мен, е супер безхарактерна и не успява да избере един от двамата.
 Обаче самоувереността на Деймън е "наследена" още от годините му като човек, вижте как дори в спомените си Стефан си го спомня точно такъв - арогантен и самоуверен и незачитащ другите.
Пример Спойлер Книга 1 Деймън съобщава на баща си, че напуска университета и въпреки, че баща му се нахвърля, той запазва самообладание край на спойлера.
Като цяло върху образа на Деймън и конфликта между двамата братя има много за разсъждаване... book

Трайкова ти какво мислиш ?

П.С. Катрин с нетърпение чакам да се включиш.   bouquet

# 74
Мислех си точно това,че конфликта е започнал преди появата на Катерина,а нейният избор(или по-скоро липсата на такъв) само го е задълбочил.И в книгата Деймън е представен като по-силния брат не само физически,но и по отношение на характера.Всичко,което си е наумил го е правил.Докато Стефан е........по-мек,като,че ли по-неуверен.

Общи условия

Активация на акаунт