СПА СРЕЩА ЮЛЧЕТА 2008

• 10 380
  • 242
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И ние идваме  Hug
Дайте данни на хотела  Praynig

# 136
  • София
много съм зле... мислех, че срещата е била тоя уикенд и влизам да гледам снимки и като прочетох коментара кетито се учудих.. върнах се да чета, ами тя срещата в края на месеца.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 137
Счупеният крак ми дойде прекалено скъпо и просто няма начин. Окончателно отпадаме, съжалявам за това, но....кучето бяга според тоягата

# 138
Кети, ето сайта на хотела:
http://www.aquilon-spa.com/index.php?lang=bg&id=63
НБМ, надявам се и вие да дойдете.
Ра, много жалко Sad
Чакам включване от Криша, за да добавя в списъка колко деца и възрастни ще идват от тяхното семейство.
Изпратила съм данните, но още нямам отговор от хотела. Сега им писах да видя какво става, че очаквах вече да са ни изпратили проформа фактурите.

# 139
  • София
 Aelia  А как се води груповото настаняване " Среща на юлчетата" ли какво да кажа newsm78 и може ли да ми пратиш банковата им сметка, че ще говоя с тях по тел. Wink

# 140
Кети, писала съм групата Юлски бебета.
Банкова сметка не мога да ти дам, защото не я знам. Още не са пуснали проформа фактурите.
Ако искаш мога  да те добавя в списъка и да те пусна. Но трябва да знам име на резервацията, ЕГН или данни на фирма ако искате фирмена фактура, е-мейл за връзка, брой деца и възрастни, брой нощувки, вид стая.

# 141
  • София
Aelia писах ти ЛС  Heart Eyes
Имали смисъл от фирмена фактура? По-евтино ли е?

# 142
Имали смисъл от фирмена фактура? По-евтино ли е?
Не, не е по-евтино. Хотелите не работят с 20% ДДС. Иначе и ние щяхме да си вземем. Може би ако искаш да го отчетеш като фирмен разход има смисъл, но като цена не е по-евтино.

# 143
  • София
А знае ли се дали ще трябва капаро и ако да до кога ще искат парите? Не че са ми превели майчинството от август, но човек винаги има надежда  Hug Mr. Green

# 144
Ине, разбира се че ще трябва капаро. Нали за това правихме тия списъци, за да ни пуснат на пощата проформа фактура с 50% от стойността на престоя, която трябва да преведем предварително. Не знам до кога трябва да ги преведем, но когато ни пуснат фактурите ще попитам. Вчера ми обещаха, че ще ги изпратят днес. Да видим Thinking

# 145
  • София
 Blush Момичета кои дни се пътуваше? 29,30 и 1 ли?

# 146
Кети,не е ли 30,31,1 дните се падат петък,събота,неделя  newsm78

# 147
  • София
Кети,не е ли 30,31,1 дните се падат петък,събота,неделя  newsm78

Heart Eyes

# 148
На някой пратили ли са му проформа, че почвам да се притеснявам, да не са ни забравили

# 149
На мен са ми изпратили вчера. Беше получена в Спам папката ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт