Възмездието

• 4 998
  • 49
  •   1
Отговори
Когато много ви се натрупа, когато вече чашата е приляла, когато вече нямате сили да се борите срещу несправедливостта, когато ви е писнало от да ви обвиняват за всичко и прехвърлят вината си върху вас, когато знаете че сте прави , а някой се опитва да ви на топи - искали ви се да има възмездие, справедливо, законово, възмездие за тези които са ви причинили всички неприятности и щети, възмездие което ще постави нещата в рамки и ще ви даде възможността да живеете нормален живот-без неприятности, без тревоги, без безсънни нощи?

# 1
# 2
Не помня, сигурно съм искала, но знам, че има възмездие. Наистина всичко се връща. Имам доста примери за това.

# 3
ако това вземе да ми се случи, ще разбера, че ми е нужна терапия вече.

# 4
И за какво, ще ти е нужна тази терапия. Да определиш, че търпението ти е изчерпано, или за това че и ти си човек, и ти имаш право на живот????

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 14:25 от ziko69

# 5
...знам, че има възмездие. Наистина всичко се връща. Имам доста примери за това.

с 2 ръце те подкрепям

# 6
...знам, че има възмездие. Наистина всичко се връща. Имам доста примери за това.

с 2 ръце те подкрепям
Благодаря, но не искам да се връща. Искам това де е тук и сега.Годините не преодоляват мъката, те я наслояват още повече.Не искам да чака, искам справедливост.
Достатъчно чаках, достатъчно бях добра, достатъчно се стремях да запазя добрия тон, достатъчно преживях, достатъчно безсънни нощи изкарах, ДОСТАТЪЧНО.

# 7
И за какво, ще ти е нужна тази терапия. Да определиш, че търпението ти е изчерпано, или за това че и ти си човек, и ти имаш право на живот????

....ще ви даде възможността да живеете нормален живот-без неприятности, без тревоги, без безсънни нощи?....

sorry, но човек трябва да не е на себе си, за да си помисли, че това е възможно Wink

# 8
Малко не ми е ясно за какво ти е това възмездие и за каква справедливост се бориш newsm78Каквото и да ти отговорим за себе си вече имаш отговор Peace

# 9

с 2 ръце те подкрепям
Благодаря, но не искам да се връща. Искам това де е тук и сега.Годините не преодоляват мъката, те я наслояват още повече.Не искам да чака, искам справедливост.
Достатъчно чаках, достатъчно бях добра, достатъчно се стремях да запазя добрия тон, достатъчно преживях, достатъчно безсънни нощи изкарах, ДОСТАТЪЧНО.

Ти нали знаеш, че хората могат да ти сторят само това, което ти им позволиш? Т.е. никога няма да ти олекне.

# 10
Хайде, стига с психология. Какво знам и какво не знам. А дали другите знаят това??? Все тая.Човека не е машина, та дори и една такава след години се износва и дава ерор.В смисъл, му писва.Всичко има граници.

# 11
може и да не е християнско ама искам да има възмездие. И дори искам да го видя!

# 12
  • София
Това някаква секта ли е?!?

При всички ли беше такава всестранно гадна ситуацията или просто от всяко недоволство започвате да желаете възмездие?

ziko69, какво се е случило? Ще получиш повече удовлетворение, ако споделиш и побъбрим над темата, отколкото ако получиш отговори, че всички като теб чакат възмездието. Не знам дали най-страшното нещо разбираш под "възмездие", но дори да не съм го желала (поне не се сещам), когато на някого нещо лошо му се случи, ми става много мъчно, никога не злорадствам, дори да ми е причинил нещо ужасно неприятно. Повярвай ми, възмездието не връща времето назад.

# 13
Хайде, стига с психология. Какво знам и какво не знам. А дали другите знаят това??? Все тая.Човека не е машина, та дори и една такава след години се износва и дава ерор.В смисъл, му писва.Всичко има граници.

А ти всъщност защо пусна темата? Какво те грее дали другите знаят? Гледай себе си и това е.

# 14
ziko69 Повярвай ми, възмездието не връща времето назад.
[/quote]
времето - да не връща
но връща чувството за справедливост. А то е много важно за обществото. Без него то просто се разпада.
И не става въпрос за възмездие за разни грешки от глупост или лекомислие, а от лошотия и алчност.

Общи условия

Активация на акаунт