Възмездието

• 5 011
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
ziko69 прочетох постовете ти и предполагам за какво става дума.Възмездие има да!Бъди спокойна с времето ще видиш само да сме живи и здрави!Златни за думите на mimkis
Цитат
  2. Изчакваш, не влагаш енергията си. Наблюдаваш, не се намесваш, но и не забравяш. След време усещаш, че не си забравил, но си успял да вложиш енергията в живота си, и състоянието ти на живот се е подобрило. Поглеждаш назад и осъзнаваш, че тези които са ти навредили така се се подредили сами, както никой друг не би могъл да им го направи.

Ако искаш на съобщение да ти дам примери от личния си опит,че им се връща на хората ощетили мен и детето ми.

# 46
Анонимност - за какво ми е. Филма "Октопод" ще ти помогне.

# 47
ziko69, доколкото разбирам положението ти изисква реални и незабавни действия. Ще са ти нужни много средства, енергия и бистър ум, но основно хладнокръвие.

# 48
Когато много ви се натрупа, когато вече чашата е приляла, когато вече нямате сили да се борите срещу несправедливостта, когато ви е писнало от да ви обвиняват за всичко и прехвърлят вината си върху вас, когато знаете че сте прави , а някой се опитва да ви на топи - искали ви се да има възмездие, справедливо, законово, възмездие за тези които са ви причинили всички неприятности и щети, възмездие което ще постави нещата в рамки и ще ви даде възможността да живеете нормален живот-без неприятности, без тревоги, без безсънни нощи?

Да! Много ми се иска.

# 49
  • Варна
Анонимност - за какво ми е. Филма "Октопод" ще ти помогне.
Доколкото разбирам, при теб не става дума за наказание и възмездие, поне още не. Става дума за това да се вземат необходимите мерки, за да не живееш в тотален страх от нечии евентуални действия. Ако е така, то съвсем на друго място трябва да търсиш помощ. И, да , имаш право да търсиш средства да се защитиш - себе си и детето си. Остави наказанието и възмездието за по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт