Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 291
  • 686
  •   1
Отговори
# 555
В Манго как се развиват нещата? Колко е %?

От 30 до 50%  Peace

# 556
Да споделя: в ecco на Витошка, освен ботуши има намалени с 50% и пролетно-есенни обувки /детски/. Малко модели са, но аз харесах за малчо и съм много доволна. Първо бях в магазина им в София Мол, но нямаше избор на номера. В този на Витошка има доста по-голям избор на детски ботуши.  Peace

# 557
Здравейте!
Търся си дънки,утре мислех да пообиколя, но все пак преди това да питам как стоят нещата с мола на стамболийски, има ли намаления в магазините, където се продават дънки?

# 558
МЕрси Момичета!!!
Още търся!

# 559
Здравейте!
Търся си дънки,утре мислех да пообиколя, но все пак преди това да питам как стоят нещата с мола на стамболийски, има ли намаления в магазините, където се продават дънки?

В Левиса на Витошка гледах миналата седмица мисля 40 % че беше намалението.
Имаше добри цени, но искам да споделя че качеството вече им е на много ниско ниво.
Последните ми 2 чифта дънки Левис се оказаха много слаби, маратонки си купувах също по-миналата зима, оказаха се неудобни, на гаджето взех 1 колан които се напука за няма и месец.

Аз пък си търся мъжки джинси(кадифени пант.) може и класически да са може и по-спортни да са, или панталон по-дебел топлещ в студа .

# 560
  • София
В Левиса на Витошка гледах миналата седмица мисля 40 % че беше намалението.
Имаше добри цени, но искам да споделя че качеството вече им е на много ниско ниво.
Последните ми 2 чифта дънки Левис се оказаха много слаби....
Абсолютно подкрепям! PeaceМъжът ми е фен на марката от много години,но последните му дънки бяха абсолютен парцал,който и много бързо избеля.

# 561
Момичета, тийнейджърът ми има нужда от нови дънки. Висок е 174см, талия 80см. Днес съм намислила да ходя да търся. Дайте съвет къде може да има мъжки дънки с по-малки номера. Praynig Досега все от онлайн магазини го снабдявах с юношески, ама сега вече иска той да си ги избира... Wink

# 562
  • София
В Кенвело няма ли раздвижване...че дебна една грейка за ски  Mr. Green
Моля ако някой наминава да сподели  Hug

# 563
Вчера бях в кенвело, има до 70%, имаше някакви якета по 79лв такива като за ски, грейки не съм видяла, но като цяло се поразих от цените, защото миналата година например дънките бяха между 15 и 30лв на намаление, сега всички почват от 25 нагоре, а в Теранова пък съвсем са се объркали- 50лв за тънки розови дънки, намалени..
Както и да е, ясно е, че чужбински намаления скоро при нас няма да видим, защото всички артикули първо се увеличават с 30-40% и после се смъкват, което ги оставя намалени с най-много 10%, особено пък са некачествени стоки, каквито според мен са кенвело и теранова.

Аз си взех едни прави, светли дънки без всякакви блястъчки и простотии за 15лв от orsay, явно никой не проявява интерес към този модел и бяха много намалени,пък седят супер!
И на път за вкъщи  влязох в едно малко магазинче и забърсах още едни дънки, които мисля, че са най-хубавите ми досега, страхотно седят, а в магазина всичко е до 29лв намалено, има разни много интересни блузи и жилетки..
Ако някой се интересува, магазина е по диагонал срещу Марая-та в Лозенец, до един магазин за мъниста.

# 564
В Елизабет всичко е до 49 лв., т.е. панталон 49 лв., сако - 49 лв. и т.н. Палтата са над 100 лв., не видях точно.

# 565
  • Beyond the Frontiers
В Елизабет всичко е до 49 лв., т.е. панталон 49 лв., сако - 49 лв. и т.н. Палтата са над 100 лв., не видях точно.
Около 129 бяха палтата. Аз забърсах една дънкова пола за 19,90 от там. Има хубави неща определено. Peace

# 566

Вече всичко е намалено на 50 %.

# 567
  • София
В Елизабет има ли големи номера примерно ХL или европейското 46-48,че да пратя майка ми?

# 568
В Елизабет има ли големи номера примерно ХL или европейското 46-48,че да пратя майка ми?

Май не. Вчера бях с една приятелка, която носи 52 номер (по българските номерации) и нищо не си намери, пък и аз като гледах ми се стори, че все малки номера имаше.

# 569
  • София
Днес бях в Елизабет.Доста е изпразнено,само дрехите ,които са изложени.Други години са вадили номера от склада.
По-скоро е проблем да си намериш малък номер 42-44,имаше 46-48 български,особено за палта.

Общи условия

Активация на акаунт