Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 220
  • 686
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз съм фенка на Капаската.Имам една блуза още от бременността и не е мръднала,а ми е любима и е доста носена,но я пера само на ръка.Харесват ми и мъжките пуловери и жилетки-все се заглеждам по синоптика Емо Чолаков,заради тях. Mr. GreenИ в Мега аутлета на Зара на бул."България" има на Капаска неща.

# 661
  • софия
Да знаете къде мога да намеря черна дамска чанта спортно елегантна нищо немога да намеря поне преди в Манго и Мотиви имаше интересни, а сега даже съм съгласна и он лаин да си поръчам.  bouquet

# 662
няма да аз и аз търсих да взема на моята приятелка но в маго вече бяха свършили иначе имаше страхотно модели, страшно удобни при това

# 663
Сладурки, знаете ли до кога са намаленията да кажем в Мола на Стамболийски. То май всеки магазин по различно време прави намаления, но се интересувам Калиопе, Тера, нова Манго.  И на еди готин дтски, ама не се сещам името newsm78  bouquetВсъщност дали има още намаления newsm78
теранова-некачествени парцалки,единствено хубави дънки за към 40лв.,но вече съм си взела моделче от тях,което сега са го променили малко,..манго-харесах си блузка за 21лв.,има много качествени намалени на 20-22лв.-главно в зелено,лилаво,нови модели пак от същата материя,на двойна и повече цена,купих си чанта,.... ORSAY-дънкова поличка,намалена на 40,..в кенвело имаш хубави черни панталони -40лв...в бенетон -нищо хубаво и скъпотия..

# 664
  • София
Здравейте,

Кажете къде има голям избор на слънчеви очила - в София, ама да са намаление де Wink? Имам няколко модела на Полароид - мн съм доволна от тях, сега искам нещо друго да си взема - за 100-200лв макс.
Или пък пак да заложа на Полароида Thinking.....те имат ли намаление сега- имам предвид магазина на Попа - отдавна не съм минавала от там?

# 665
  • София
Здравейте,

Кажете къде има голям избор на слънчеви очила - в София, ама да са намаление де Wink? Имам няколко модела на Полароид - мн съм доволна от тях, сега искам нещо друго да си взема - за 100-200лв макс.
Или пък пак да заложа на Полароида Thinking.....те имат ли намаление сега- имам предвид магазина на Попа - отдавна не съм минавала от там?

Миналата година бяха обявили намаление през целия април,ако не се лъжа.
Ако разбреш дали имат намаление,моля пиши тук.

# 666
UB Jeans всичко е на -50%, включително и пролетното.

# 667
A в Мол Варна е и още по-голямо намалението в ЮБ.

# 668
  • София
Здравейте,

Миналата година бяха обявили намаление през целия април,ако не се лъжа.
Ако разбреш дали имат намаление,моля пиши тук.

-10% ще е намалението през Април на новата колекция на Полароид Grinning Дадоха ми брошура за намаление

# 669
За мен няма по добро от полароида,или поне аз не съм открила.

# 670
А къде в София има по-големи магазини на Полароид...и цените на старите колекции как се движат?Има ли наличности?кой магазин ще препоръчате?

# 671
  • София
А къде в София има по-големи магазини на Полароид...и цените на старите колекции как се движат?Има ли наличности?кой магазин ще препоръчате?

Аз знам двата на Попа.Вяероятно има и на други места.
Ама те много голямо намаление са обявили през април-10%  Rolling Eyes.
Иначе мисля,че там на място по-старите модели се придават на малко по-ниски цени,но не съм на 100% сигурна.

# 672
  • София

Иначе мисля,че там на място по-старите модели се придават на малко по-ниски цени,но не съм на 100% сигурна.

Е, колко очаквате да е намалението на колекция, която току-що ще са заредили Rolling Eyes На брошурката, която ми подариха в магазина пише, че е 10% тъй като и магазините им стават на 10 години в Бг през април Laughing

Иначе до магазина има и аутлет Полароид, но не съм влизала и не знам как са цените Peace

# 673
  • София

Е, колко очаквате да е намалението на колекция, която току-що ще са заредили Rolling Eyes На брошурката, която ми подариха в магазина пише, че е 10% тъй като и магазините им стават на 10 години в Бг през април Laughing

Иначе до магазина има и аутлет Полароид, но не съм влизала и не знам как са цените Peace

Аз не разбрах,че е на новата колекция намалението.Миналат година,когато влизах там старите модели не бяха съществено намалени.
А за втория магазин не знаех,че е Outlet,то май и не пише.
При всички случаи ще се опитам да ги посетя през април.Н9о като знам какъв съм карък и как губя и ми се чупят очила  Whistling...

# 674
AЗ последно пазарувах там преди две години.Купих си от новата около 100 лв + подарък калъф и кърпичка...не помня точно.Старите модели бяха от порядъка на 50-70 но бяха с онези според мен кичозни орнаменти по дръжките,а и не покриваха двата вида защита на които много държа.Имат и огледало с надпис-тест за защитите.Продавачката -възрастна дама ми бе много полезна изключително приятна жена.
Момичета ,за избор на слънчеви очила е хубаво да подберете някой слънчев ден.Така най-добре ще изберете  коя степен на затъмнение ви е най-приятна.

Общи условия

Активация на акаунт