Размяна на парфюми ХХV

• 56 048
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
За ценителните на хубавите цветни парфюми-Caress на Фрагонард. 50 мл нов, с кутията, пръснат 2 пъти.Купен от чужбина.Парфюмът  е лимитка.

Разменям за нещо от уиш листа в гардероба ми , може и продажба.

# 106
Напомням Simple Smile-  Разменям - продавам
1.GIVENCHY ANGE OU DEMON 30 мл.  EDT 80% пълен
2.нов, в кутия OSCAR DE LA RENTA 50 EDT - SО
3.CALVIN  KLEIN  CONTRADICTION малко под 50 % от 50 мл EAU DE PARFUM спрей
4.ESTEE LAUDER -  EAU DE PRIVATE COLLECTION - частна колекция - една трета от 30 мл.SPRAY

всички са закупени от чужбина
не търся нищо конкретно

# 107
  • София
Разменям/продавам Tom Ford Black orchid voile de fleur 50 ml EDT,нов с целофан.Събраха  ми се два.

за
Chanel Allure sensuelle
L'Instant de Guerlain
V&R Flower bomb
Tom Ford Black orchid
Chanel Cristalle  eau Verte
Chanel Coco

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 11:03 от Мaрта

# 108
  • Враца
Много благодарности на tina_bambina,
която зарадва мен и ММ
с прекрасен аромат !

newsm51 smile3525  love001

# 109
# 110
  • София
Разменям чисто нов VAN CLEEF & ARPELS - First Premier Bouquet 100мл. при тестването много го харесах, но се оказа че не е моя аромат, подходящ за подарък.

http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/First-Premie … Bouquet-2054.html

Също така разменям и тези:

Escada Loving Bouquet e чисто нов 75мл. във вариант Refreshing Hydrating Spray

Предпочитам парфюм от Perfumes I want в подписа ми  Hug

# 111
Момичета много ми се иска малко еуфория  Flutter някой ако има  Mr. Green

# 112
  • София
Момичета много ми се иска малко еуфория  Flutter някой ако има  Mr. Green

Колко малко???Имам една купена от фришоп от тези малките дето са по 5-6 парфюмчета в комплект,мънички  newsm78

# 113
  • София
Имам за размяна:

- нов, 50мл тестер, с капачка е и с кутия

- 30/50мл

- около 20/65мл, тестер

- 20мл, нов

Приемам всякакви предложения, мога да дам и два или три или четири за един... Laughing

Тези дни чакам и този:

50мл - мислех, че аромата му се различава от Дейзи, който имам, но нещо съм била в грешка, и сега ще трябва да се разделя с този, че два не ми трябват....

# 114
момичета разменям Ralph Cool http://www.fragrantica.com/images/perfume/o.1899.jpg  на Ралф Лорен от 30 мл са ползвани 2-3 мл, харесва ми аромата,но някак си не го усещам въпреки че моята приятелка казва че постоянно мирише,харесва ми in white (J del Pozo),eclat d`arpege, но може и нещо друго

# 115
Имам за размяна:

Тези дни чакам и този:

50мл - мислех, че аромата му се различава от Дейзи, който имам, но нещо съм била в грешка, и сега ще трябва да се разделя с този, че два не ми трябват....

А кой е той,шишенцето е същото като на Дейзи? Rolling Eyes

# 116
  • София
Имам за размяна:

Тези дни чакам и този:

Това със зелените маргаритки, което съм показала, е Дейзи Блуум - лимитирано издание - същия аромат (така поне разбрах, в началото мислех че са различни, но явно съм грешала), просто бутилката е по-различна....

# 117
Търся си последния или предпоследния Жадор,мога да дам за него Коко Модмоазел ЕДТ-30мл.,имам за размяна и Бианко/Трусарди-35мл/75мл. и отливка на Elle/YSL-8мл.

# 118
  • Варна
Имам за размяна:

Тези дни чакам и този:

Това със зелените маргаритки, което съм показала, е Дейзи Блуум - лимитирано издание - същия аромат (така поне разбрах, в началото мислех че са различни, но явно съм грешала), просто бутилката е по-различна....

Аз скоро ги мирисах и двата, зеленият ми се стори различен. newsm78

Реших, че искам да се разделя с тези:

- комплект от 30 мл. EDP + 7,5 мл. EDP + 50 мл. лосион за тяло (само пробвани са).
- 30 мл.
- 97/100 мл.
- 50 мл.

И следните миниатюри:

# 119
Да напомня Армани Diamonds Intense,около 0 ml. /50 ml. WinkСетих се,че бих се зарадвала на  Коко Мадмоазел,ако някой не го иска Simple SmileПриемам и други предложения Peace

Общи условия

Активация на акаунт