Ледников период 3

• 37 994
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Пловдив
  bouquet Като се прибера, ще ги изгледам, а сега ви пожелавам спорен ден и до нови срещи! За мен свърши работният ден /не че работих днес толкова много  hahaha hahaha/

# 662
# 663
  • MJF
 Crazy не вярвам на очите си, че има публикации тук.  Wink да не би заради хладното време?
Kordelia, ще си направя мини гала като изгледам предложените от теб клипове   bouquet. Албена с Родригес бяха чаровна двойка. И аз помня изпълненията които казва alice_ in_ wonderland1 . Ще помня и творенията на Таранда+Слутская и Петрова+боксьора, не се сещам и не ми се рови за името. Всъшност има твърде много шедьоври, така че ще изгледам предложените от теб.
Новините от света на фиг. пързаляне продължават с пълна пара, няма почивка за тези хора. Програмите вече оформят за идния сезон.
В очакване на следващия леден спектакъл ви предлагам новото от Плюша и Ламбиел. В голямо очакване съм на предстоящия сезон при мъжете, дано личните кризи са преодоляни и търсенето на "ново" да е успешно, визирам- Вернер, Жубер, Такахеши, Тен ...
Mack the Knife и Let the good times roll

# 664
  • MJF
Този уикенд сме в Япония на Dreams On Ice. Нови програми. Само снимки. Почти без видео. Знаете как е в Япония  Mr. Green. И така снимки: цели 9 броя и рекламата за тв излъчването. тв анонса.

Интервю с Aljona Savchenko/Robin Szolkowy .
alice_ in_ wonderland1 , музиките за новия сезон вече се изяснават. Ето поздрав с една от тях избрана за Дайсуке с хореограф Ламбиел La Valse d'Amelie .

# 665
  • MJF
 Laughing Усмивки от Япония 1, 2
Нови програми:
Mao Asada
Daisuke Takahashi
Miki Ando мнооого ми хареса
Kanako Murakami    Party
Laura Lepisto
финал
Narumi Takahashi / Mervin Tran

Препоръчвам целия клип, микс от кадри и от Корея и от Япония, Мао, Евгени...Микс

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 18:01 от 6o6ul4o

# 666
  • MJF
Чрез този линк http://tvali.ge/index.php?action=tvtab по НТВ+ вечер има записи от гранд при турнирите от изминалия сезон.

# 667
  • MJF
 hahaha Японците не се шегуват.Видях че линковете от там не са активни та ето този потребител е пуснал и за нас. Dreams On Ice.
Завиждам на японците за тази плеада спортисти. Задаващите се таланти са многообещаващи, пак всеки със собствен стил.
Сега 10-11 юли следва Fantasy on Ice. Вернер, Плюша, Ламбиел и Weir заедно, Surya Bonaly, Shizuka Arakawa и Виктор Петренко + разбира се японските "самураи".

# 668
  • MJF
Отпускарски период но шоутата разхлаждат в тази жега дори  само от екрана.

От  All That Skate ми хареса Браян, камери, записи лъжат но ми се вижда поотслабнал, стегнат и в добро настроение. Aerodynamics и Love Is All
Jeremy Abbott е показал нова кратка програма, която ми хареса, смяна на стила от последния сезон. Viejos Aires
Yuna KIM също с ново изпълнение с музика/хореография в добра комбинация, наелектризиращо Bulletproof и този клип Meditation from Thais
Savchenko & Szolkowy с 2 шоу програми за настроение  Grinning с реверанс към публиката Barbie Girl  Gee
Michelle Kwan стилно пързаляне, финес Primitive & Hero
Откриането любителски запис и тв вариянта
Малко снимки за атмосферата, нещо общите номера не ми допаднаха хореографски. 1, 2, 3, 4, 5

# 669
  • MJF
Японците отпуснаха видео покрай тв излъчването. Голяма красота и настроение на THE ICE 2010 Mao Asada, Mai Asada, Akiko Suzuki, Kanako Murakami, Evgeni Plushenko, Takahiko Kozuka, Jeffrey Buttle, Adam Rippon, Florent Amodio ,Joannie Rochette, Elene Gedevanishvili, Xue Shen & Hongbo Zhao, Sinead Kerr & John Kerr. Заслужава си гледането.

Откриването  Party много красива идея и изиграване.
Двете сестри Mao  & Mai.
Xue Shen & Hongbo Zhao без думи.
Kozuka нова EP.
Rochette, Die another day, тази е най-харесваната от мен нейна програма и е ок, че е избрала нея за да я видя пак.
Kanako, Be Italian   Jeffrey Buttle
Финалът, наситен със  Laughing Поливането с водица на Rippon е пълна изненада за него, защото на предишните шоута се е въртял  повече от аверите  Laughing и те измислили това напояване  Joy. Мао и Евгени в пълен синхрон  Satisfied

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 17:06 от 6o6ul4o

# 670
  • MJF
 Laughing кой каза , че няма да има ледено шоу?! по http://www.1tv.ru/sprojects_edition/si=5812&fi=5385 започва http://www.icesymphony.org/icenews/ice_fire/. Така че ако има зрители следващата тема май ще е “Лед и пламень”  Laughing. Както подобава шоуто ще бъде рекламирано достатъчно в предстоящи предавания на този канал с гости най вече Авербух и Жулин до 19 септември. Така че желаещи да събудят " стопилата се от лятото" тема  Hug
 Ще участва Максим Ставийски но за Албена не знам.

# 671
  • Пловдив
Laughing кой каза , че няма да има ледено шоу?! по http://www.1tv.ru/sprojects_edition/si=5812&fi=5385 започва http://www.icesymphony.org/icenews/ice_fire/. Така че ако има зрители следващата тема май ще е “Лед и пламень”  Laughing. Както подобава шоуто ще бъде рекламирано достатъчно в предстоящи предавания на този канал с гости най вече Авербух и Жулин до 19 септември. Така че желаещи да събудят " стопилата се от лятото" тема  Hug
 Ще участва Максим Ставийски но за Албена не знам.

newsm44 newsm44 newsm44

Най-после нещо интересно.

Гледам, че Ягудин също няма да участва. Поне не е в списъка с участници.

Участники проекта "Лед и пламень"
Любовь Толкалина - Алексей Тихонов
Агния Дитковските - Повилас Ванагас
Андрей Чернышов - Маргарита Дробязко
Надежда Грановская - Петр Чернышев
Наталья Подольская - Максим Маринин
Екатерина Вилкова - Максим Шабалин
Алексей Воробьев - Татьяна Навка
Светлана Светикова - Сергей Новицкий
Зара - Антон Сихарулидзе
Денис Матросов - Ирина Лобачева
Сати Казанова - Роман Костомаров
Руслан Нигматуллин - Татьяна Тотьмянина
Лиза Арзамасова - Максим Ставиский
Линда Нигматулина - Руслан Гончаров

# 672
Записвам се в темичката. Simple Smile
Супер!!!Ще гледаме отново ледено шоу! Grinning
От къде намери този списък? newsm78 Гледам,че тук двойките са 14,а докато се ровех преди малко някъде прочетох,че ще участват 18 двойки.Значи трябва да има още 4. newsm78

# 673
  • Пловдив
Записвам се в темичката. Simple Smile
Супер!!!Ще гледаме отново ледено шоу! Grinning
От къде намери този списък? newsm78 Гледам,че тук двойките са 14,а докато се ровех преди малко някъде прочетох,че ще участват 18 двойки.Значи трябва да има още 4. newsm78

http://www.1tv.ru/public/pi=18223

Вярно, че в предната публикация пише че са 18 двийки... на 19.09 ще се разбере кои са и колко  Simple Smile

# 674
  • MJF
 Crazy не вярввам на очите си?! писал някой друг освен 6o6ul4o  #Crazy Joy. mirinda.r , добре присъединила се към групата.

Кой се е затъжил за Ягудин? Последно му се наслаждавах в събота ARTISTRY ON ICE
Звездна сватба-звезден състав. Препоръчвам цялата сватба-спектакъл.
По предварителни данни и Ягудин ще участва.

Общи условия

Активация на акаунт