Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 127
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
може ли някой да ми препоръ4а добър лекар за инсеминация във варна. имах надежда за д-р александров от АГ, но днес ходих тами се оказа 4е няма свободни 4асове до февруари  Shocked

# 571
  • Бургас
Здравей,
Пробвай при Ковачев ако искаш.Те работят в екип с Александров.Аз съм при него и съм доволна

# 572
а кова4ев дали има 4асове... или как става, имаш ли негов тел, ти бързо ли се уреди

# 573
може ли някой да ми препоръ4а добър лекар за инсеминация във варна. имах надежда за д-р александров от АГ, но днес ходих тами се оказа 4е няма свободни 4асове до февруари  Shocked
Аз ходя при Георги Козовски на 7ет срещу асансьора му е кабинета,отиваш 8:30 и чакаш.На сестрата кажи ,че си за преглед и ще те повика след плануваните.
Обикновено пред кабинета на Александров или няма никой или 1-2 ,учудвам се това с часовете!

# 574
благодаря за съвета и ще те послушам. и аз към АГ се ориентирах и мн мра4но, мизерно и зловещо ми се стори  Shocked

# 575
а там в АГ-то ли правят изследванията, които ми трябват или да взема да си ги набавя от някоя лаборатория... и ако ми препоръ4ате някоя  newsm78

# 576
а там в АГ-то ли правят изследванията, които ми трябват или да взема да си ги набавя от някоя лаборатория... и ако ми препоръ4ате някоя  newsm78
O не,всичко си правят в АГ ,те дори искат там да са правени иначе не им се доверяват!!!

Мрачно не мрачно там са специалистите ! Peace  А отношение и професионализъм са на ниво!

# 577
И аз съм се насочила към АГ-Варна след празниците. Няма време да се лутам из кварталните поликлиники.
Имам хормони правени,ще напрая и ЦС. Но дали ще ги признаят? Спермограмата явно няма.
Дали има часове за януари?
Как се записвате-по телефона ли? И за преглед ли първо-в отделение по стерилитет ли ?
Къде да видя списъка с докторите, които правят инсе?
И последно-откъде да видя и цените?

Ами така е- доста въпроси, но все трябва да се тръгне отнякъде.

# 578
Здравейте, някой беше писал, че през декември клиниката на д-р Стаменов няма да работи... Истина ли е това? Ами аз като тогава трябва да се тествам след инсеминацията и евентуално да ходя на преглед - какво да правя? И друго да ви питам, при + тест казаха да ходя на преглед след 7-8 дена, а при отрицателен трябва ли пак да ходя, че не разбрах..

# 579
  • Шумен
Аз първо бях на преглед при Александров, а двете /за съжаление неуспешни/ инсеминации ми ги направи Ковачев. Много е внимателен и добър. Аз му имам доверие, само малко ще си дадем почивка и от догодина-с нови сили. Crazy

# 580
@raya 07

А докторът обясни ли ти как точно ще протече изследването на тръбите по време на лапароскопията? Ще им вкарва ли контрастно вещество, или само ще гледа през камерата какво е състоянието?  Този въпрос живо ме интересува- как се проверяват тръбите по време на лапароскопия.

# 581
Здравейте, момичета,
извинявам се за невежеството, но искам да ви попитам след като имам две (неуспешни) бременностти, втората беше януари, трябва ли да правя ЦС преди инсе? И ако трябва, мога ли да направя същия месец процедурата?
Живея в чужбина и мисля да правя процедурата в Сф и ми се ще да стане всичко за един месец  Embarassed
благодаря ви   bouquet

# 582
Fidelity, благодаря ти, мила. Как се развиват при теб нещата?

# 583
Здравейте, благодаря на всички поствали тук, информацията е наистина полезна  Flowers Bouquet
И аз тръгвам по дългият път.....
Желая успех на всички  Simple Smile
Стискам ти палци petio_fi, успех и скоро да сме така  preggo

# 584
@raya 07

А докторът обясни ли ти как точно ще протече изследването на тръбите по време на лапароскопията? Ще им вкарва ли контрастно вещество, или само ще гледа през камерата какво е състоянието?  Този въпрос живо ме интересува- как се проверяват тръбите по време на лапароскопия.
Понеже съм минала по този път ще отговоря.Не вкарват никакво вещество ,само ги оглеждат с камерата,аз имам диск с коментар от лапарото и се вижда как ги оглеждат .Тръбите приличат на черва и ако не са добре са опънати като ластик .Имат си критерии по които ги оглеждат и преценяват,док най-точно ще ти обясни,но знай че е точно това което се вижда няма заблуда.Има мн момичета ,които се доверяват на диагностично лапаро ,за да се огледа всичко на куп и да избегнат болката от ЦС.

Общи условия

Активация на акаунт