Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 126
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
Пашик, нима ЦС боли? Може би е неприятно, но пък лапарото си е операция все пак. newsm78

# 586
pashic , и на мен лапарото ми звучи по- страшно от ЦС!?!?Доста подробно си описала какво представлява, на мен ми предсои следващата седмица и е точно диагностично.

# 587
@pashic
много ти благодаря за изчерпателния отговор. Аз така като гледам, най-вероятно съм за инсеминация, и се притеснявам от гадната цветна снимка. А най-тъпото нещо е, че преди 6 месеца ми правиха лапароскопия за отстраняване на киста. Не ми дадоха диск от операцията, и сега как да разбера оглеждали ли са ми тръбите, или не?!? Направо ще се изям от яд!

# 588
Maghalena защо не ти направят хидротубация.аз също имам едно лапаро преди две години и не са ми правили тест за проходимост на тръбите и миналата година ми правиха хидротубация.

# 589
Здравейте, някой беше писал, че през декември клиниката на д-р Стаменов няма да работи... Истина ли е това? Ами аз като тогава трябва да се тествам след инсеминацията и евентуално да ходя на преглед - какво да правя? И друго да ви питам, при + тест казаха да ходя на преглед след 7-8 дена, а при отрицателен трябва ли пак да ходя, че не разбрах..
Да, почиват почти целия декември. Най-вероятно ще работят до 9-10.12. Направи си тест за бременност в лаборатория, например Кандиларов. Ако е отрицателен няма нужда да ходиш на преглед. Ако е положителен се обади на д-р Стаменов на личния телефон и му кажи хубавата новина, той ще ти каже какво да правиш  Peace

# 590
  • София
Здравейте, някой беше писал, че през декември клиниката на д-р Стаменов няма да работи... Истина ли е това? Ами аз като тогава трябва да се тествам след инсеминацията и евентуално да ходя на преглед - какво да правя? И друго да ви питам, при + тест казаха да ходя на преглед след 7-8 дена, а при отрицателен трябва ли пак да ходя, че не разбрах..
Да, почиват почти целия декември. Най-вероятно ще работят до 9-10.12. Направи си тест за бременност в лаборатория, например Кандиларов. Ако е отрицателен няма нужда да ходиш на преглед. Ако е положителен се обади на д-р Стаменов на личния телефон и му кажи хубавата новина, той ще ти каже какво да правиш  Peace
Само да допълня, че и през почивките винаги имат ден, в който преглеждат тези с положителни тестове.

# 591
raya07 подкрепям казаното от Христина. Наистина е по-добре всичко да е изчистено и после да правите процедура. Не си струва да хвърляш пари и нерви на вятъра. Пожелавам ти успех Hug

# 592
 roslem , Hug  Няма    време за вкисване- в понеделник имам вече час при д-р Начев за лапароскопията. Благодаря за разбирането и подкрепата.... толкова е хубаво ,че ви има!!!!!! Hug Hug

# 593
MagicGR  Стаменов почива през декември но не помня миналата година от кога точно започнаха с почивките мисля, че беше около 20.11,аз съм с инсе неуспешно и днес си записах час за петък. не знам кога чакаш резултата  от инсето, но при неуспешна , ако пиеш лекарства ги спираш и чакаш да ти до иде МЦ, и си записваш час, ти със стимулация ли беше,ако имаш въпроси ще ти отговоря.

# 594
момичета, дали някоя от вас след стимулация и инсе, което не е  било успешно, е имал "фоликулярно образувание" на 3 ден от цикъла.
В деня на инсе се видя, че трите фоликула са се спукали, а сега това какво би могло да е?

# 595
  • Бургас
а кова4ев дали има 4асове... или как става, имаш ли негов тел, ти бързо ли се уреди

При него става по-лесно Можеш направо да отидеш и да изчакаш да минат всички записани, а може и да те вмъкне някъде между тях.На място ще се разберете

# 596
Пашик, нима ЦС боли? Може би е неприятно, но пък лапарото си е операция все пак. newsm78
Не ,разбира се!Когато се налага лапаро ,за да се огледа всичко за да се открие къде точно е проблема  и има ли такъв ,по време на лапарото се оглеждат и тръбите ,и се пропуска ЦС.Много често гинеколозите прибягват до лапаро,това имах в предвид,а не че да не правиш ЦС да правиш лапарото.По-скоро с едно нещо да се решат повече проблеми. Peace
Лапарото нищо не боли,няма рязане,единственото гадно е ,че имаш упойка и катетър!
Не искам да подвеждам някого!

# 597
Здравейте момичета!Липсвах от известно време, но се колебаех.Вече започнахме 3-то инсе.Смятам да е последно.Като няма-няма.След няколко дни ще започна отнова да броя до 14 и да правя тестове!Хайде успех на всики!  animal037

# 598
Момичета,след инсе дава ли се болничен?Аз приемам Клостилбегит по схема от 3 до 5 ден 2х1 и днес е втория ден от приема.Дано си отгледам добри яйчица Praynig

# 599
  • София
Момичета,след инсе дава ли се болничен?
Не.

Общи условия

Активация на акаунт