Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 121
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
Как така не дават болничен? Някъде бях чела, че трябва 3 дена след инсето да се лежи? Поне за самия ден на иснето трябва да дават болничен, или ... ?

# 601
  • София
Как така не дават болничен? Някъде бях чела, че трябва 3 дена след инсето да се лежи? Поне за самия ден на иснето трябва да дават болничен, или ... ?
И защо трябва да се лежи  Rolling Eyes
На мен и след инвитро ми казаха че е по-добре да се движи човек.

# 602
Попитах ,защото работя в детска градина с първа група дечица на 3г.Налага се да ги нося на ръце понякога.Това е единственото ми притеснение. Hug

# 603
  • София
Попитах ,защото работя в детска градина с първа група дечица на 3г.Налага се да ги нося на ръце понякога.Това е единственото ми притеснение. Hug
За това говори с лекаря като отидеш на преглед.

# 604
Благодаря бамбарадамбара smile3525

# 605
Благодаря ви момичета за отговорите.   bouquet За съжаление, нямам личния номер на д-р Стаменов. Ще съм задължена ако някой може да ми го даде, за всеки случай  Praynig Нищо не ми споменаха за почивка през декември при последния преглед в понеделник  ooooh! Странна работа..
След инсето не са ми казали да почивам. То самата процедура трае половин час, не повече. Нито боли, нито нищо. Не виждам причина да дават болничен за това. Въпреки, че аз по една случайност съм в отпуск в момента, точно след инсето  Wink
Бетинка, аз трябва да се тествам някъде към 8 декември, ако дай боже теста е положителен към 15-16 дек трябваше да си запиша час за преглед. Сега съм малко объркана какво да правя..  Rolling Eyes Пия Дуфастон 2х1 и Фолиева 2х1 от 400мг. След 15 дни ще спра Дуфастона, а фолиевата ще продължа да пия по 1 на ден.
Ох, да се оплача и на вас. Вчера вместо Дуфастон, може би съм взела Клостил  Sick по погрешка.. Беше ми останал в чантата след стимулацията и имам чувството че е възможно да съм объркала блистерите, много съм разсеяна. Кажете какво може да стане ако наистина съм направила тази глупост!?!?

# 606
Аз реших да си запиша час за Д-р Ковачев в АГ-Варна.
Добър избор ли е според вас? Hug

# 607
  • Бургас
Аз реших да си запиша час за Д-р Ковачев в АГ-Варна.
Добър избор ли е според вас? Hug

Аз съм при Ковачев и съм доволна.През септември правих първото си инсе /за съжаление неуспешно/ Много е внимателен доктора , малко е некомуникативен , но си разбира от работата Много е добър на ехографа..Дано останеш доволна..

# 608
MagicGR аз имам час утре и ще разпитам точно кога ще затворят клиниката

# 609
Благодаря Staneely за мнението и куража!
Насочих се там именно защото прочетох мнението ти преди това. Александров е явно трудно досегаем.
Дано получа най-накрая компетентно мнение,че вече съм бясна на кварталното АГ. Първо-чудесно, няма проблеми, обнадеждаващо положение. Айде медокриптин, щото пролактина е леееко висок, но в норма. Втори път-няма да има ову-айде клостил. Нищо. Отивай в инвитро клиника. ??? А никакви други проблеми няма...

# 610
Maghalena , и на мен док не ми е казвал, че след инсето трябва да лежа, а и болничен не се дава, защото процедурата не е нито болезнена, нито нищо. Успех   bouquet

# 611
Еее, ама това е все едно да ти дадат болничен след секс!!!!!! Инсеминацията не е нито натоварваща, нито лечение, нито нищо... все едно си правил секс (без удоволствието), за какво болничен???

# 612
ех, моми4ета, успокоих се след срещата ми с д-д александров днес. така и така по4ти съм сигурна 4е инсеминацита и реинсеминацията в петък и събота (20 и 21.11) са загуба на време. сега се 4уствам в добри ръце, на професионалист. уговорихме изследванията, които ще правим и после ще се разбере дали отново ще има инсеминации. все пак ще си продължа да пия дуфастон 2x1 и фолиева к-на, а на 7.12. тест4е... търся симптоми в себе си, но май няма... освен зацапването след като се прибрах от реинсеминацията. а на следващия ден (22.11.) имах положителен тест за овулация... гадая, гадая... newsm78

# 613
  • София
Здравейте, да се запиша и аз при вас. Ако не сме успели този месец, само със стимулация с Клостилбегит, което ще разберем чак след след 10на дена, другия месец сме и ние на ИНСЕ. Иначе опитите ни да стане "от само себе си" са вече на година и половина.

Както се сещате от ника ми, съвсем скоро ще стана на 43. Но имам вече деца, за съжаление не от сегашния ми мъж, а много, много искам да имаме с него дете.  Чета ви от няколко месеца.

# 614
В сайтовете на която и да е клиника пише, че след 40 години инсеминации не се перпоръчват, тъй като шансовете за успех са прекалено минимални, за да се губи време...А от форума се разбира, че се прилагат масово... Човек не знае какво да мисли... Е, да не говорим, че успехът по принцип е мираж ..... Хубава работа, ама българска ....

Общи условия

Активация на акаунт