Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 086
  • 717
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и от мен.В началото на август правих инсе с донор.Направи ми впечатление ,че аз имах само един фоликул ,който се спука в деня на инсеминацията.Много пъти се питах дали не си дадох парите напразно без дори да ми кажат че по-добре да се изчака следващия месец ,при положение че имам само един.Забравих да кажа ,че бях на ЕЦ и те през цялото време виждаха на къде вървят нешата и не ми дадоха никакви хапчета за каквото и да било.Не знам за вас  но на мен ми е болно такова отношение.

# 691
Преди малко си дойдох от прегледа при Ковачев-АГ Варна.
Засега не мога да споделя особени впечатления, освен че е голяяям симпатяга  Grinning Това в кръга на шегата разбира се.
Не признава никакви изследвания,правени другаде. Така че започваме отначало с хормони, ЦС и т.н...

# 692
  • София
И правилно. Мърлячи под път и над път, в лабораториите също.

# 693
Е надявам се поне да ми изкарат същата стойност 5,54 на ФСХ хормона, а не клоянщ към 11 !!!! Praynig Peace

# 694
Е надявам се поне да ми изкарат същата стойност 5,54 на ФСХ хормона, а не клоянщ към 11 !!!! Praynig Peace
това не зависи от лабораторията, а от моментното състояние на организма. хормоните са нещо страшно и по принцип трудно се овладяват, но това е природата майка. сам по себе си нищо не означава този хормон, без лх и другите полови.  Peace
пожелавам ти успех

# 695
Аз съм пускала всички естествено. Но чак такава динамика е недопустима де.  Simple Smile

# 696
Здравейте и от мен.В началото на август правих инсе с донор.Направи ми впечатление ,че аз имах само един фоликул ,който се спука в деня на инсеминацията.Много пъти се питах дали не си дадох парите напразно без дори да ми кажат че по-добре да се изчака следващия месец ,при положение че имам само един.Забравих да кажа ,че бях на ЕЦ и те през цялото време виждаха на къде вървят нешата и не ми дадоха никакви хапчета за каквото и да било.Не знам за вас  но на мен ми е болно такова отношение.
Щом не си имала стимулация от началото на цикъла не можеш да очакваш да имаш повече от една яйцеклетка (случва се много, много рядко да са две) Предполага се, че донорската сперма е качествена и ако и ти нямаш съпътстващи заболявания е имало голям шанс да се получи и без стимулация.

# 697
  • Бургас
Щом не си имала стимулация от началото на цикъла не можеш да очакваш да имаш повече от една яйцеклетка (случва се много, много рядко да са две) Предполага се, че донорската сперма е качествена и ако и ти нямаш съпътстващи заболявания е имало голям шанс да се получи и без стимулация.

Споделям мнението на Еко

# 698
здравейте, незнам дали сте 4ели мои постове назад в тази тема, но накратко казано бях жертва на изклю4ителна небрежност от страна на голям "специалист". вси4ки го смятат за такъв(в проследяване на бременност, израждания,....), но от забременяване разбира по-малко и от мен. яд ме е само 4е не ми обърна достатъ4но внимание, да поиска да направим необходими изследвания, а предпо4ете да ми вземе пари4ките по процедурите!!! ако някой от варна иска ще му пиша името на ли4ни. уважавам делата, които стоят зад гърба му към мн семейства, но съм категори4на, 4е трябва да си скъса дипломата и мн други които действат по този на4ин newsm11
въпреки гнева, който натрупах покрай тези инсеминации се надявам да е станало нещо, стискам палци и за вси4ки вас  love001

# 699
Dany7 varna, моля те ако ти се говори изобщо за това сподели при кой лекар си била и как  са се развили нещата при теб. Въпреки всичко стискам палци да има положителен резултат Praynig Бъди силна!  Hug Рано или късно вярвам че и ние ще успеем да гушнем своите бебчета Praynig

# 700
Здравейте момичета! Днес - 1 ден след инсеминацията бях на преглед.Док ми каза, че е настъпила овулация, но фоликула не се спукал, а се е напърнил с кръв и е образуван хеморагичен корпус лутеум. На някоя от вас това случвало ли се е ? Тя някакси не изглеждаше обезпокоена и ми назначи Дуфастоните и т.н Пишете ми! Сега освен броенето до 14 ще ми се наложи и да се тревожа, какво друго може да се случи!

# 701
Бонита, това си е хеморагична овариална киста. Ти на естествен цикъл ли си?
Ако си на стимулация би трябвало да имаш инжекция за спукване...
П.П. Ама да не пиша глупости-как имало ову, пък не се е спукал?

# 702
  • София
bonita_09 ,колко фоликула бяха  newsm78 ако е настъпила овулация, трябваше да се е пукнал. Нали с пукването освобождава яйцеклетка,която следва да се оплоди...или вече съвсем бъркам  newsm78 Това,което се е напълнило с кръв, моята докторка му каза "задържан фоликул" или кистичка,но той се пука при следващия цикъл и за това не е притеснителен,него няма какво да го мислиш

# 703
Не бях на естествен цикъл.Стимулирана и инжекция Овитрел за спукване. Ако е задържан, и този път няма бебе.Направих 3 фоликула, но двата се спукаха преди инсето.Другия съм си отгледала и то как! Вече няма да пробвам. Днес на прегледа ме попитаха,"ако и 4-то инсе е неуспешно, дали да те включив в ин витро" Та аз дори нямам намерение да пробвам за 4-ти път.Три инсета са ми достатъчни!!! Ще се концентрирам в усилията си за осиновяване.Така е било писано! Видно е , че нещо при мен не се получава.

# 704
  • София
bonita_09 ,това,че са се спукали преди инсето,може да е добре,ако не са много преди-според тях ставали за оплождане до 36 часа. А, вероятно визират 4 инсета,заради Фонда,ако сте с неизяснен стерилитет, за да подадете документи се искат 4 инсеминации. Ние за това направихме последната,макар,че още не съм стигнала до Фонд,ами си плащаме. Поне имам сигурност,че,ако свършим парите, мога да разчитам и на още нещо. недей да се предаваш,преди да изчерпате всички възможности  Naughty,още нищо не е "видно"-след две случайни инсеминации, на третата не й знаеш още резултата, не са ти правени никакви уточняващи изследвания-може да се окаже дребен проблем в генетичните или имунологични резултати, как може да си сигурна,че "нищо не се получава"  Thinking  Hug

Общи условия

Активация на акаунт