ЧИСТО НОВА СЕДМИЧКА 5.09-11.09

• 7 937
  • 235
  •   1
Отговори
# 105
Честити годишнини на Какичка и lanfear!   bouquet  bouquet  bouquet

# 106
  • Den Haag
Добро утро момичета  bouquet! Отивам на работа, но преди това исках да ви пожелая приятен ден.

# 107
  bouquetЧестити годишнини, Ланфиър и Какичка!  bouquet

# 108
  • Варна
Честита годишнина на Какичка и Ланфеар. Желая ви цялото щастие на света.

Аз да ви се похваля - тази седмица си правим банята и тоалетната на новата къща /където имаме намерение скоро да живеем/ и след като почти налепиха плочките в тоалетната, вчера си купихме моноблок и малка мивчица за там /бледозелени и много ме кефят/.
Похвалих се Embarassed Както казват колежките ми - като не се хваля с бебета, поне с това да го направя ....
Целувки и лек ден на всички

# 109
Честити годишнини на Ланифиър и Какичка, макар на патерица!
Да се обичкате по-силно с всеки изминал ден, взаимно да се радвате на  успехите си и да отгледате прекрасни дечица!

А пък да ви разкажа, аз к'ва я свърших снощи. Прибирам се и усещам много силна миризма на дим. Мозъка веднага ми зацъка какво съм забравила и е пушило цял ден, но нищо не открих. Излизам на терасата, там не мирише, само в хола вони, в спалнята пак нищо. Отивам у свеки и там нищо, а нашия хол син от дим. Търся откъде може да мирише и не открих. А то комшиите долу пред кооперацията са палили листа на двора и всичкия дим у нас. Мирише та не се трае. Тръгвам за банята и като се погледнах-едно голямо кафяво петно на бикините. Много се притесних, че въпреки хапчетата пак имам цапане. Заспеших се и сутринта в 7.10 Верка бе на лекар. Гледа ме с вагинален УЗ и каза, че всичко е в норма. И като гледа нещата, мисли че ще ми дойде нормално на датата, след като спра дуфастона. Пък било вече Божа работа, че можело и да не ми дойде. При прегледа не виждал да има следи от излющена лигавица. /То и след това не ми е цапало, но така ми свършват кратките цикли, с поредица зацапвания и М/  Ето и резултатите от прегледа- матка 74/32 с хомогенна структура, ендометриум 10 мм /S1/, оварии в норма.
Изписа ми Клостилбегит за дните 5-ти, 6-ти, 7-ми, 8-ми и 9-ти от следващия цикъл. Попитах го защо го изписва като имам проследена и доказана ову на 12-тия ден, той ми отговори че това е за да се синхронизира зреенето на фоликулите и да имам ову на 14-тия ден. На вас как ви се струва това? Аз мисля, че нямам нужда от стимулация, при положение че естествено овулирам. Направо ме побърка тоя човек  #Crazy!
А дуфастона го продължавам отново от 15-тия ден по едно-10 дена.

# 110
Добро утро  весел и прекрасен ден ви желая,
Честити празници на патерица и от мен Какичка , Ланфеар много много щастливи годишнини и занапред ви пожелавам изпълнени с огромна доза любов  и бебчета   ylinfant
Двв, честит рожден ден и на теб с огромно закъснение много здраве и преди всичко в най скоро време  EFP  preggo
Аз вчера бях в ужасна емоционална дупка  newsm45 пак относно бебета естествено (то по улиците само бременни и майки с бебета че как да не те обхване депресия  Sick ) и гледах да стоя далеч от тук  smile3513  че да не заразя никого но днес вече мноооооого ми липсвате
Като няма  бебета ще се хвалим с друго поне е някаква малка радост

# 111
  • София
Първо, Ланфеър, честита годишнина! Много да се обичкате и скоро да гушкаш бебенце!  bouquet
Вера, ами аз не съм съгласна с твоя лекар, не че имам медицинско образование...но това си е хормонална намеса! Откъде-накъде ще ти предписва Клостилбегит, при положение, че имаш овулация Rolling Eyes Ами ако се получи хиперстимулация и се образуват кисти newsm78 На мен ми се случи веднъж и беше много неприятно!!! Казах си: Край на стимулацията. И аз си имах доказано ову. Така че си помисли. Но съветът ми е: НЕ ВЗЕМАЙ КЛОСТИЛБЕГИТ!
Ива, какви са тия минорни настроения Naughty Идва есен, все така ли ще я караме....я горе главата! И аз непрекъснато виждам майки с тумбаци, но това е животът. Сега съм решила да раздам всички бебешки дрешки на Боби, които пазех. Пък дано след този мой жест стане нещо...Исках да ги пазя за второто дете, но...нека предизвикам съдбата Wink

# 112
Добро утро и от мен. Като чета какво е мрачно вав форума с носталгия се сещам за седмичната тема през март. Имаше толкова много настроение и толкова много бебета. Я да се вземаме в ръце. Какво като идва есен и на вън е мрачно. Няма да сваршва света я??? Я марш всички по леглата и се заемайе с бебепражене, хубави новини му трябват на тоя форум, не мрачни нястроения Simple Smile
Успшен ден и нощ на всички.

# 113
Здравейте и от мен Simple Smile

Ще помоля за малко поомощ.

Благодарение на Мели в Старт.бг има вече нова страничка, с информация и събрани линкове за забременяването.
Сега ние трябва да помогнем с идеи за нови раздели или линкове към полезни статии

Ето темата в проблемно забременяване

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42438.0

# 114
 hahaha Да ви разсмея малко сутринта със заключенията на мойто мъж: Вчера пържих патладжани за вечеря и  ми беше криво, та се уговорихме той да разчисти след това, а аз да си легна. По едно време се провиква от дневната :Ми,мило то не честно за една купа манджа, толкова съдове да се цапат! Обясних му, че няма как нали се отцеждат, после брашно и т.н , пък той пак си знае  неговото. И всеки път ли толкова чинии ли съм миела? Все едно не ги е виждал! Искал всяка вечер на ресторант! Joy Joy Joy

# 115
hahaha Да ви разсмея малко сутринта
:Ми,мило то не честно за една купа манджа, толкова съдове да се цапат! \
smile3532 newsm62 smile3532

# 116
Таничка, разбира се че ще помогнем с идеи Crazy
Вера, и аз не съм съгласна с лекаря ти, не вождам защо го прави това newsm78 Има някаква логика, но все пак...попитай в съседния форум или най-добре в Зачатие.

Аз, госпожици, днес си заминавам за Смолян малко, да си почина пак, ще уча и за изпит, та скоро няма да се видим, ако имам как ще влизам от време на време  bouquet Цункам ви, дано като се върна да ме чакат хубави изненади Wink

П.П. Този месец имам съмнения за някоя кистичка Rolling Eyes Странни болки имам в десния яйчник, и някакви съсиреци имах...абе странна работа, може и да си внушавам, ама то ще си покаже.

# 117
Милички кажете ми моля, кой трябва да назначи спермограма  newsm78,  от гинеколог или не и по здр.каса ли се прави  #Crazy

# 118
  • Стара Загора
...
Аз, госпожици, днес си заминавам за Смолян малко, да си почина пак, ще уча и за изпит, та скоро няма да се видим, ако имам как ще влизам от време на време  bouquet Цункам ви, дано като се върна да ме чакат хубави изненади Wink...
СТеф аз съм госпожа вече цяла година, че и отгоре Crossing Arms моля да уважаваш действието наречено смяна на фамилия Mr. Green
Щях да ти пускам ЛС ама от мързел кво ли не прави човек...ти като ходиш до Смолян можеш ли да ме светнеш дали пътищата са проходими към Кръстова гора Rolling Eyes Ще съм ти много благодарна..и ще черпя де Mr. Green
Ииии никакакви такива  Crossing Arms кисти  Naughty Без такива помисли в твоята главица.

# 119
  • В сърцето на любимите мъже!
Момичета, да си помрънкам и на вас....
От около 5 дни ....
Целодневно, постоянно ми се гади... не повръщам, успявам да се сдържа, но се чувствам като парцал... Tired
Вярно, че едновремнно се радвам, но никак не е гот да си със сиво-зелен цвят на лицето и хрупаш нон-стоп сухари...
 Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт