ЧИСТО НОВА СЕДМИЧКА 5.09-11.09

• 7 933
  • 235
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Леа, благодаря за бързия отговор  Hug Ами въпроса е, че и аз тогава мисля, че е било ову-то, а защо ФФ не го засича не ми е ясно. Пък за 37-мия градус - изненадва ме, защото в другите 3 цикъла, в които съм мерила винаги се е движила между 37 и 37,4, а този месец като се е закотвила, че неще да мърда!

# 91
  • София
Цитат
а този месец като се е закотвила, че неще да мърда
Ами виж, че е мръднала до 37,1. Това да не те безпокои! И не се доверявай толкова на мнението на ФФ ! Нали затова сме приятелките от форума...ФФ като не ти отчита овуто, ние го отчитаме Wink

# 92
Като заговорихте за графики, да задам аз един въпрос, дето ме мъчи. Някой знае ли, дали съществува животно кат имплатационен спад в БТ? На мен три поредни дни ми спада Т /около седмия/ и днес се вдигна, та бях почнала да си ги фантазирам едни.... Crazy От друга страна се опасявам да не ми е нисък прогестерона, макар че пия дуфастон?
А преди малко четох, че ако няма бременност падала и се обърках леко.  #Crazy
Laughing Laughing Laughing той 13-ти ще дойде и тогава ще е видьов ден, но друго е да се изучиш  newsm78р за това, което става с теб.

http://www2.fertilityfriend.com/home/c5e8b

Джия, ти не отбелязваш данни за ЦС, а за ФФ виждам че е важно. На мен ми дава вероятна овулация, а тя беше проследена чрез УЗ прегледи и е факт, а пак е пунктирана чертата.

# 93
  • София
Да Вера, съществува имплантационен спад! надявам се от това да е твоя спад в температурата....но не е задължително да го има, т.е. може да си бременна и без такъв спад. Обратното също е възможно - да има спад, но да не е имплантационен. Ох, дали стана объркано newsm78 Във всеки случай графиката ти е обнадеждаваща и силно ти стискам палци!!!

# 94
  • Sofia
Вера ,  ето,  учи  Simple Smile .

# 95
Ох, много ме е срам... Embarassed Embarassed Embarassed
Търсих тема с имплантационен спад като стринг, но нищо... Явно и правописа трябва да поприпомня, защото сега като пробвах излезоха толкова теми...
Благодаря ви момичета!

# 96
Честита годишнина  Какичка!!!

Много да се обичате и много семеен уют ви желая![/color]

Ая,ами трябва поне 3 месеца да ги пия тия пусти хапове или поне докат` стане работата. Па дано да стане скоро, че иначе - тъй Sick ще ходя.

# 97
момичета, моля ви, кажете ми какво е това чудо  ooooh! : от няколко дни лекичко ме наболява долу ниско, а днес коремът ми е подут все едно съм глътнала топка и ми опъва пак долу ниско постоянно. този месец бебеправихме усилено, но не знам дали да се надявам...  Thinking
моля ви, изкжете предположения, че ще се побъркам още 5-6 дни когато трябва да се тествам, ако не дойде лелята  #2gunfire

благодаря предварително   bouquet

# 98
Надявай се!При мен беше това Simple Smile.И стискам палци Praynig

# 99
Дойде ми! Cry Уж не се надявах много, а ми е толкова криво...
Пък и днес и ние имаме годишнина от сватбата - голям подарък, няма що #Cussing out

# 100
lanfear , ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НА ВАС! Да се обичате дълги години!
Не си разваляй празника с чумерене, усмихни се  Heart Eyes
Аз токущо получих разкошен букет от любимия  newsm51и сега отивам да се отблагодаря подобаващо
  1dating luvbed newsm62

# 101
Честито на Какичка и lanfear Laughing

# 102
Честити годишнини на Какичка и lanfear!
Желая ви много, много да се обичкате и да се радвате един на друг!
Желая ви и най-скоро да гушкате малките си, сладки бебчовци!

# 103
  • Sofia
Честито и от мен на двечките ! Любов , любов и пак ..бебета ви желая  Heart Eyes!

# 104
Лали, michel, Morena - много благодаря:)
Какичка, тъпкано да ви се връща:) Няма да се чумеря, ами ще взима да тръгвам след малко към Виктория, да видя там какъв букет ме чака (пък може и още нещо  Wink) Приятно изкарване на романтичната вечеря на свещи и...сатенени чаршафи с белезници, ако добре виждам илюстрацията  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт