ЧИСТО НОВА СЕДМИЧКА 5.09-11.09

• 7 931
  • 235
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Леа ,  Железница ако ти говори нещо , там е .

# 76
Момичета здравейте, аз да попитам нещо, тези които мерят БТ. Въпроса ми е как разбирате, че батерията на термометъра ви е се е изтощила? И ако е изтощена това означава ли, че мери грешно, че този месец съвсем се обърках  Crazy от БТ-то ми. До един момент всичко вървеше добре и ФФ ми отчете овулация и три дни след това БТ много спадна и се продължава да се задържа много ниска, ФФ ми измени графиката и сега показва, че още не е имало ову, а вече ми е 31 ден от цикъла #Crazy.

# 77
  • Sofia
Ами Вики , като имаш предвид колко време вече го ползваш .. и като започне по - бавно да мери ... и така  Simple Smile.

# 78
Много снимки, много нещо! Браво, явно много сте се забавлявали. Херка и Дея- голям купон сте спретнали, аз никога не съм ходила там, но може пък другия път и мен да ме вземете. Лелеее, колко съм нахална!
Леа, много си хубава! и на много хубаво място сте били.
Морена, явно и на вас ви е било много хубаво! Н а всички най-благородно ви завиждам.

Тези два почивни дни се скапах от бачкане вкъщи- чистене, подреждане, пране, гладене... нали почти месец не сме си били вкъщи и сега тези почивки през носа ми излязоха. Пък и мъжа ми нали ми казва, че съм една "вредна". Изпратих го на гости на леля му, детето при майка ми и като се развихрих, ама вчера къщата ми вече светеше! Е до днес, защото снощи си прибрахме Емата и вече има играчки навсякъде. Дне с обаче ще си почивам вкъщи, защото се попреуморих вчера и днес имам болки в корема Sad

Стана много дълго, ама ша ма прощавате!

Херка, ако знаеш малката как ти се зарадва на аватара, като почна да вика "бебе" и да танцува,и се залива от смях. Специялни музикални поздрави от нея имаш!

# 79
а Гризка не я слушай, преди две години се откачи една седалка с мама и детенце, та се разбиха в предната седалка. Сега отново след 300 години.
Какво значи това: "разбиха се в предната седалка"?

Както и да е, по темата с лифта на Карандила: всеки решава каква доза адреналин да си вкарва чрез различни преживявания.

вики127, възможно е и да е изтощена батерията. Ако искаш, купи си нова и виж утре каква стойност ще покаже. Ако има огромна разлика с измереното вчера и не ти дойде лелката, по всяка вероятност е била изтощена батерията. Това е според мен начина.

# 80
Ами Вики , като имаш предвид колко време вече го ползваш .. и като започне по - бавно да мери ... и така  Simple Smile.
Мерси пак Моренка, ами аз го ползвам вече 6 месеца.Ще му сменя батерията пък да видим дали в него е проблема. По-добре да е в него, че иначе 31 ден от цикъла и без ову. Sad

# 81
Иги, честито ти плодно сакче. Дано всичко е наред и се похвалиш след 3 седмици с тупкащо сърчице.

Лея, Моренка - страхотни снимки. Личи си, че добре сте си изкарали.

Аз почнах Парлодела - все ми е сладко в устата и ми е едно страннооооооо
Дано да свикна с тия хапчета, че иначе незнам как ще я карам Sick

# 82
  • Стара Загора
....
Херка, ако знаеш малката как ти се зарадва на аватара, като почна да вика "бебе" и да танцува,и се залива от смях. Специялни музикални поздрави от нея имаш!
Благодарско на малката сладка Ема Hug
Ами то май бебето играе ръценица...ама де да знам...може и да си фантазирам Mr. Green Абе сложила съм го уж да прикоткам бебе и в моя корем..ама божа работа Blush

# 83
Иги, страхотни новини! Ще видиш, че на прегледа всичко ще е ок и ще има да се радваш на сърчицето на бебчо! По седмиците ти, явно е станало когато се тюхкаше, че нямаш ову  Laughing, а пък то...  Hug Hug Hug
Дарилка, много е гадно да пиеш хапчета, но щом трябва ще ги пием и т'ва е! На мен от дуфастона такива симптоми ми се появяват, но след миналия месец вече знам, че е от хапчетата, та да не си въобразявам много.
Леа, така секси си се маскирала с тоя нов аватар! Честито!  bouquet А на снимките тоя манастир ми изглежда точно като в приказките, стар и с тия лехички цветя. Много зареждащо наистина.

# 84
Здравейте мацки, и моята отпуска свърши Sad и вече съм на линия. На всичко отгоре имаме една камара гости в офиса, та от сутринта ме направиха на луда Sad.
Но все пак реших да хвърля едно оче #Crazy на форума, да не би да изпусна някоя клюка. И какво да видя - още на втория постинг в седмичната  #Shocked- Ео с лентичка  Mr. Green та досега връщах лентата назад, да видя как е станала тази случка.  newsm78 Ео, честито да ти е бъдещото събитие, и скоро с и друга лентичка да ни зарадваш  Grinning
ДВД, да си жива и здрава и в скоро време да ни радваш с добри новини.  Heart Eyes Ние си бяхме на Плевен тия дни, защото моя тати стана вчера на 50 години, та празнувахме юбилей. А днес пък имаме годишнина от сватбата и сега се чудя има ли нещо специално, което се подарява за 3-та годишнина  newsm78.
А снимките на всички са много хубави, моите бледнеят, но ако някой любопитства ето ги

# 85
здравейте мацки! кажете мога ли преди датата, на която трябва да ми дойде цикълът, да разбера дали съм бременна?

# 86
  • София
Какичка,
Честита годишнина от сватбата! Много, много да се обичате и скоро да се радвате на плодовете на вашата любов  bouquet
И как ще бледнеят снимките ти! Гледай какви красоти само! А и вие двамата сте много сладки!!!!
Дидерони, има тестове, които отчитат 4 дни преди закъснението - Клиър тест - но все пак най-сигурно си е на 1 ден от закъснението!
Мишел, нацелувай сладката Ема! Разбираем е проблемът с играчките. И у нас всичко е в играчки, а предстои и рожден ден и ще се затрупаме с нови...Абе това да ни е проблема Wink
Вера, новият секси аватар го сложих, защото за малко вместо аватар си бях сложила снимка и после като реших да си върна предишния и не го намерих в галерията Embarassed Иначе въобще не се отъждествявам със секси мацката от аватара.

# 87
Здравейте и от мен - само след един ден почивка съм пълна с нови силички  Simple Smile
Явно пак съм имала кисти - засили си се пустото течение, та сега пак на лекар, ама имам усещането че вече в омагьосан кръг се завъртам  Embarassed Искам да изпадна в бебешка летаргия и да не мисля за проблеми няколко месеца, ама как да стане това - само то ми е в главата  Blush

Иги, радвам се ужасно много за теб и ще чакаме да ни се похвалиш с положителни резултати и занапред  Heart Eyes

Дари, колко време трябва да пиеш тия хапове? Надявам се да е малко и да ни се хвалиш и ти

Хайде хвалете се с две чертички - голяма сауша последно време  Confused

Как ми се иска да стане чудо и всички по едно време да се преместим отатък в очакващите бебче форум  Blush

Последна редакция: ср, 07 сеп 2005, 16:12 от Aya

# 88
  • Варна
Здравейте, сладки  Heart Eyes

Аз днес пак съм претрупана с работа  #Crazy, че още не мога свястно да ви изчета.

Честито на всички, които имат повод за празнуване!   bouquet
Аз благодаря на Ая и Моренка, че ми изясниха как да си копирам графиката и ако ме извините предварително ще пробвам тук:
http://www2.fertilityfriend.com/home/97a29. Дано този път съм успяла  Embarassed Ако имате възможност моля хвърлете по един поглед. Този месец нещо ми е странно: от 27.08. ми се гади почти постоянно /но аз пуша и кафе пия!/, леките болки в яйчниците, които започнаха още от 23.08 от 2 дни почти не усешам, а и БТ-то ми странно се е лепнало за 37-мия градус и почти не мръдва от там. Сравнявам с предишните месеци.
Още веднъж моля за извинение за обърканите описания . Мислите ли, че може да се направи някакъв коментар на графиката ми? Уточнявам, че основно само измерената температура съм вписала и почти нищо странично. Дано не ви затруднявам много  Embarassed

Забравих да кажа и че от 27.08 и гърдите ме болят доста и имам чувство, че лявата ми е малко по-голяма ?!? Thinking

# 89
  • София
Джия, според мен овуто ти е било на 16 ден. И какво странно има в това да си стои на 37 градуса? Нали има покачване! Това е важното! Хайде успех този месец! Hug

Общи условия

Активация на акаунт