ЧИСТО НОВА СЕДМИЧКА 5.09-11.09

• 7 923
  • 235
  •   1
Отговори
# 60
ДВВ,честито и от мен!Желая ти  здраве и  Hug Heart Eyes  bouquetмного сбъднати мечти!

# 61
[ Като видях как се клатят тия ти ми люлчици...а не  Naughty ами ако не издържи...че то и телцето ми снажно едно такова Mr. Green И така нашите мъже се качиха пък ние с Дея куражлийките стояхме горе на припек и ги чакахме Blush

ахахахах....... споко, не сте само вие, моят мъж се качи, пък като се вкопчи в дръжките - догоре не ги пусна Simple Smile

Тити то и моят го беше страх ама не си показа и се качи  Laughing ама така му личеше по физиономията  Mr. Green а аз и Хера твърдо не!  Naughty Мислех си че точно на нас пък може да се случи да паднем  Blush
Ама нали ви казвам, бе хора, последният случай, когато е падала люлка от лифта, беше през далечната 1705та година... Казват, че се случвало да падне веднъж на 300 години... Хмм, като че ли вече му е време tooth Извинявайте, малко черен хумор boo

# 62
ДВВ,честито и от мен!Желая ти здраве и Hug Heart Eyes bouquetмного сбъднати мечти!
Благодаря!

# 63
Ама нали ви казвам, бе хора, последният случай, когато е падала люлка от лифта, беше през далечната 1705та година... Казват, че се случвало да падне веднъж на 300 години... Хмм, като че ли вече му е време tooth Извинявайте, малко черен хумор boo

Ама ти смей се ние двете само се спогледахме и се разбрахме,че няма да стане да се качим Blush  Mr. Green Mr. Green :mrgreen(а ако знаеш как тръгнехме за лифта ще помислиш,че сме се качвали ехееее колко пъти Joy hahaha) : ама как точно си го изчислила незнам newsm78 ние затова с Хера отървахме кожите други да му мислят Mr. Green hahaha

Честит рожден ден и от мен с малко закъснение dvv!Много любов и сбъднати мечти ти желая както и верни приятели!   bouquet А да забравих и тази лентичка отдолу за цикъла скоро да я смениш със бебешка  Laughing

Последна редакция: вт, 06 сеп 2005, 23:32 от Дея

# 64
Дея , много благодаря  bouquet

# 65

Ауеуееее  lanfear , жестока графика  , пу , пу , ...... Grinning !

Морена, и аз викам пу-пу, ама да видим днес...червената армия...
ЧРД на рожденничката на патерица Simple Smile
Почвам да гледам снимки на коконите от Карандила Simple Smile И аз съм била в тоз район през уикенда, ама не знаех предварително. Даже страшния лифт видях (от далеч), ама като чух за пропастите и не проявявам интерес  Wink Аз пък днес-утре мога да ви покажа Медвен-много беше хубаво, изядох 10 кг зелени орехи и съм се запасила с йод за една година напред. Ама ръцете си няма да коментирам. Как ще си провеждам срещите тая седмица - с ръце под бюрото? - идея нямам...

# 66
Херка, Дея - супер снимки и си личи че страхотно сте си изкарали Peace

На ДВВ - ЧРД на патерица. Да си здрава, щастлива и усмихната  bigdance2

На останалите усмивки през новата седмица. newsm47

# 67
Eй момичета, разсмяхте ме рано рано... Laughing  Laughing  Laughing
Гриз, върни якето. Може да ти го сменят с нещо друго, а току-виж си се обзавела с още нещо Crazy
lanfear няма да имаш проблеми с кръвното поне една година  с тия зелени орехи  Mr. Green, а би трябвало от светлината да ти се поизчистят малко ръцете.
Дея, Хера  мнооого сте изпуснали. Толкова е красиво да гледаш докато се возиш на лифта. Но както виждам от снимките, страхотно сте си прекарали.

# 68
  • Стара Загора
Изпуснала..неизпуснала гледките не ме интересува  Crossing Arms На страха очите са големи викаше баба ми Crossing Arms А пък и Коко безстрашний снимаше с камерата...така, че пак сме напред с материала Mr. Green
Цитат
че се случвало да падне веднъж на 300 години... Хмм, като че ли вече му е време

Като си знам късмета...не благодаря Гриз Mr. Green 

# 69
Изпуснала..неизпуснала гледките не ме интересува  Crossing Arms На страха очите са големи викаше баба ми Crossing Arms 

Хераа, Хера...аз ако бях там, щях да те държа да не паднеш Simple Smile
а Гризка не я слушай, преди две години се откачи една седалка с мама и детенце, та се разбиха в предната седалка. Сега отново след 300 години.

# 70
  • София
Здравейте сладуранки и от мен Grinning Много сте изписали! Докато ви изчета Shocked
Дея и Хера, много хубави снимки! Завиждам ви за приятните емоции! Хера, да ни организираш хубаво изкарване и през октомври, нали Wink
Ние в събота решихме малко да отдъхнем от разните ремонтни дейности и отидохме в Банкя, а оттам - в Клисурския манастир Св. Петка. Много красиво и спокойно беше! Заредих се с енергия и с така нужното ми спокойствие. Ето го линка, последните 7 снимки са оттам.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7584&AlbumId=19483
В понеделник пък ходихме до СофияЛенд и също си изкарахме хубаво. Аз, естествено, не се качих на всяващите у мен ужас Кулата и разни други екстремни люлки Shocked Трябваше иначе да си сложа пликче за повръщане към врата Wink
А вчера с Боби купихме играчки за рождения му ден, нищо, че е след няколко дни. Избра си светещ пъзел с кученце и котенце, камион и надуваемо кресло. Днес за първи ден е на градина и много беше щастлив като си видя приятелчетата Grinning
Аз през почивните дни забравих да меря БТ, но така май ми е по-добре!
Прегръдки на всички Hug и специален поздрав на новодошлите във форума!

# 71
  • В сърцето на любимите мъже!
Ух, мацки, изморих се, докато изчета всичко, ама ... успях..
Аз днес чак влизам, щото нета ми е в работата.

В понеделник ходих на УЗИ-вагинално и ... си имам сакче на ... цели 6 седмици...
което малко ме учуди, имайки предвид, че бях сигурна, че е станало на 22 август.

Все пак още нямаме пулс и на 19 или на 26 пак ще ходя.

Стискайте палци, че след един мисед сега ми е много тревожно...

# 72
  • Sofia
Добрютру девойки !
Направо съм замаяна от снимки ... толкова много разгледах и все хубави и още ми остават .
Леа там дет сте били голяма красота бе !
Хера , Деа спор няма , че гот сте си изкарали !

Ей ви и моя принос - пикника ни от неделя . Иначе гледахме и "Чарли и фабриката" и ми хареса лафчето - "Най нещото нещо от всички неща ! " Crossing Arms  Grinning

Ейй Иги , честито ти сакче и стискам палци за сърчицето ! Всичко ще е ОК , споко !  Grinning

# 73
  • София
Ей, Моренка, къде сте си правили пикника? Потекоха ми лигите като гледах! А и на хубава полянка...Прекрасно сте си изкарали!
Иги, честито ти плодно сакче  bouquet Бебчо ще има и пулс до няколко дни, не се тревожи!
ДВВ, голям заплес съм ooooh! Но приемаш ли честитки със закъснение Embarassed
Честит рожден ден! Желая ти много здраве, любов и сладко бебче! newsm59  party023  bigdance2

# 74
ДВВ, голям заплес съм ooooh! Но приемаш ли честитки със закъснение Embarassed
Приемам Grinning! Благодаря много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт