jenska konsultacia

• 3 017
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Аз ходя във Вита на Жк и съм много доволна - нямам проблем нито с болничен нито с прегледи.Но всичко се плаща  smile3518

# 16
  • София
Аз бях с платен абонамент в Св. София - много съм доволна. Всеки месец по един път ходех за изследвания и прегледи. Болничен не ми се е налагало да си взимам, ходих до последно на работа.
Успех на теб и лека бременност.

# 17
Здравейте, вече говорих с предишната ми лекарка, която ме следеше на ЖК първия път и се уточнихме пак да ме поеме. Онази другата не искам повече и да я виждам. Благодаря ви за отговорите.

# 18
princesata, може да се следи бременност и от личния лекар. Не е задължително да е АГ , а само да има договор със ЗК.
Ако избереш Джи Пи, от там могат да ти дават болничен с ЛКК.
 Peace

# 19
Момичета много полезна тема, аз съм в същото положение и от два дни не мога да спя от притеснение, че отидох в поликлиниката до нас на ЖК с направление от личната. Попаднах на лекар чудовище, повярвайте не преувеличавам, не мога още да повярвам как ми се случи това, а му оставих направлението и си мисля че е много трудно да се смени проследяващия лекар. Малко ми е объркан поста, извините ме, но само като се сетя за този човек и тръпки ме побиват, като чета сега тук, разбирам че личната може да ми издаде друго направление за проследяване и да отида при друг док, така ли?
Не знам на някой дали му се е случвало такова нещо, но този още от вратата ме поде, че той нямал да става секретар на други лекари където сме си плащали, че трябвало да се съберем 10 бременни и да отидем при здравния министър, че не може едни да работят със ЗК, а други да не работят, какво съм искала сега от него, той взимал най-евтино от всички в поликлиниката-само 20 лв. на месец, че всички в поликлиниката водели платена ЖК и какво ли още не. На излизане му дадох 20 лв. въпреки че ме гледа на един допотопен видеозон само 2 мин. и му оставих и направлеието което той поиска. Питам го няма ли да ми назначи изследвания, а той ми казва, че можело да дойда на нечетни дати бил там и да ми пусне. Нито картон ми направи, нито бележка за изследвания, а бе нищо...........
Направо съм потресена и не знам какво да правя, помагайте със съвети. А аз в понеделник ще се обадя на личната (тя ме изпрати при този малоумник, а той ми вика да не съм й казвала че ми иска пари) и ще я питам може ли да ми издаде друго направление.......
Извинявам се за дългия пост, но не можах да не споделя!

# 20
valeto, изобщо недей да го търпиш тоя малоумник. Личната може да ти издаде ново направление и да си отидеш при друг АГ, но следващия път разпитай по-добре. То не си е работа, цяла бременност ли нервите да си късаш??? И според мен и каже на личната за какво става въпрос, да не праща други момичета там! Аз лично, ходя на ЖК в Св. София. на бул. България - /клиниката на Мазнейкови/ по ЗК и не плащам, а ме гледат с модерна апаратута и с нормално отношение.
Успех в избора на лекар, не му се нервирай на тоя, не си струва да си хабиш нервите.
Лека бременност    bouquet

# 21
valeto, изобщо недей да го търпиш тоя малоумник. Личната може да ти издаде ново направление и да си отидеш при друг АГ, но следващия път разпитай по-добре. То не си е работа, цяла бременност ли нервите да си късаш??? И според мен и каже на личната за какво става въпрос, да не праща други момичета там! Аз лично, ходя на ЖК в Св. София. на бул. България - /клиниката на Мазнейкови/ по ЗК и не плащам, а ме гледат с модерна апаратута и с нормално отношение.
Успех в избора на лекар, не му се нервирай на тоя, не си струва да си хабиш нервите.
Лека бременност    bouquet

Благодаря ти много за подкрепата! Успокоих се че може да се вземе друго направление! Лека бременност и на теб и на всички бъдещи мили мами!  Hug Hug

# 22
Ами всичко това много зависи и от наблюдаващия те лекар и от това дали си си платили т.нар. пакет.

Общи условия

Активация на акаунт