Даже и това да е пързалка, близка аверка е в точно, ама точно идентичната ситуация.
И на нея съм казвала това, което ще кажа и на теб.
Недоумявам, как някой може да възприеме за нормално издържането на здрав, прав мъж в трудоспособна възраст. И за жените се отнася, освен, ако не са, разбира се, по майчинство. Първо, това е долен михлюзлък и злоупотреба. Няма нищо романтично в това ти да се чанчиш от работа, а той да пали свещи в къщи, за да ти е приятно, като се прибереш. По-романтично щеше да е да си поделите отговорностите.
После - имаш две деца. Трето не ти ли идва малко множко? А това за роднините и на мен ми е било на главата. Братът на мъжа ми струваше на семейството ни голямо петцифрено число и едва сега - след страшно бутане на кочината от моя страна, нещата започват да се нормализират и той да връща пари.
Най-важното, притеснително е децата да стоят и да гледат този тип пример на пасивно отношение към живота. Много лесно се попива това и после се репродуцира и от следващото поколение. Адски е важно да се работи, да направиш себе си полезен, да си поставш цели и да ги гониш. Децата ти това виждат ли го, освен у теб?
На твое място отдавна щях да съм довиждане. Тая ситуация е опасна и нечестна. Успех ти желая.

), не се учудвам, че те въртят на малкия си пръст. И ще те въртят, където и да отидеш.