Отговори
# 60
  • София
Лелееее, колко много шоколад #Crazy Mr. Green
Това май ще се опита.....щом е с шоколадче......... Crazy

# 61
Дидка ,браво за рецептата  bouquetстанаха страхотни....само,че на мен ми излязаха 12 амурчета..не знам защо..сигурно купичките ми са по-малки,но така е по-добре,защото е доста сладко..и ако са по-големи трудно ще се изяде.....не,че мъжа ми се затрудни с 2 наведнъш Shocked

# 62
 #2gunfire  ей това заслужаваш с тази рецепта! Ама пък е много вкусноооооо
 Joy Joy Joy

Hug Hug Hug

# 63
Вчера имахме гости и всички много  харесаха аморчетата! Толкова много, че за мен не остана и не успях да ги опитам...  Laughing Но пък се насладих на страхотният им аромат докато ги пекох.  Wink
Благодаря за рецептата!   bouquet

# 64
  • София
хайде и аз го спретнах  Grinning Много ни хареса, разбира се, но то е като шоколадовата смърт, само че тя няма брашно, но пък има глазура. Както и да е , супер е и в неделя ще го правя и нося барабар с купичките в кръстниците на дъщеря ми, че и те са страстни почитатели на шоколада.
Ще се възползвам и от идеята за гарниране със сладолед. Жалко, че ягодите преминаха, иначе щях да сложа резенчета в сметанов сладолед. Би се вързало много добре с вкуса на аморето. Flutter

# 65
Охххх не могаааа, задължително ще го пробвам това чудо. Благодаря на авторката на темата за рецептата   bouquet. Ще ползвам сигурно формички за мъфини.

# 66
Момичета, много се радвам, че ви харесва  Hug
До сега съм го правила 3 пъти - оня ден с моите приятелки си спретнахме парти "Шоколадово аморе + винце Wink и направихме две дози  Joy
Утре пак ще го правя - в зълвата  Grinning
Надявам се скоро да ми омръзне, че няма да мога да минавам през вратата  Mr. Green

# 67
  • Варна
Че ще се прави и то съвсем скоро е повече от ясно - адашке, Дидке сън не ме лови, откакто прочетох темата, срама нямаш  Crazy  bouquet
Но имам едно питане - дали не може да се спретне като голям сладкиш или е задължително да е в малки купички.  Rolling Eyes
На скоро си намерих рецепта за торта с подобен блат та затова питам.
А и имам едно на ум, че за да стане още по-шоколадова цялата работа отгоре мога допълнително да го залея със шоколадов ганаш и тогава вече наистина ще се мре от голям шокохолизъм  Crazy ooooh!

# 68
Дидке, браво за рецептата разкошни аморчетата се получиха chef Адмирации от съпруга ми   bouquet

# 69
Дидке, браво за рецептата разкошни аморчетата се получиха chef Адмирации от съпруга ми   bouquet

И поздрави от мен  Hug

lovelybrud, не можа ли поне крайче да опиташ Wink

Дидник, със сигурност ще може да се спретне в голям съд - ще стане като торта...ама като го направиш изчакай и не го поливай с нищо друго, че ако знаеш само колко е сладко  Grinning
Ох, пак ми се напълни устата  Joy

# 70
  • Варна
Дидник, със сигурност ще може да се спретне в голям съд - ще стане като торта...ама като го направиш изчакай и не го поливай с нищо друго, че ако знаеш само колко е сладко  Grinning
Ох, пак ми се напълни устата  Joy[/tt][/size]
Ама аз смятам да го направя с един доста горчив шоколад и не мисля да слагам цялата захар, а по малко докато си го докарам на вкус. И естествено, че първо ще се опита така. Ако въобще го залея ще бъде с ганаш от сметана и отново същия шоколад - този ганаш мноооооого се тачи у нази - нито е много горчив, нито много сладък, идеален става  Crazy То затова винаги го правя в двойно количество я  ooooh!

# 71
  • София
didnik , щом искаш да е като торта, направи рецептата, която аз съм пуснала за Смърт от шоколад. В нея няма брашно и допълнително захар и отгоре се залива точно с ганаш. Peace

Само да споделя, че аз слагам половината захар и за по-бързо разтопявам шоколада в МВ. За половин час съм го направила. Вчера кръстниците на дъщеря ми останаха очаровани. Heart Eyes

# 72
  • Варна
petia_tag аз не искам да е като торта, но за повече разкош си го мислех като вариант това с ганаша отгоре  Crazy
А рецептата и за смъртната торта видях, ама чесно казано не ми се занимава с това печене на водна баня  Wink, но да видим до кога ще остискам де  ooooh!

# 73
  • Варна
Хайде пак на Аморе - спретнах го и аз, но го пекох в тортената форма, цяло, и отгоре все пак го залях с ганаш Mr. Green Стана един път Crazy
Черпя ви с парченце

Че стана разкошно няма спор, НО лично за мен вкуса му е като на един шоколадов браунис на една много голяма майсторка, съфорумка и според мен за по-икономично, а и за по-голямо количество шоколадово удоволствие може спокойно да се замени с него.  Peace
Естествено количеството ганаш, което правя аз е двойно на даденото в рецептата, както и в този случай де  Wink
Така, че ако искате мога да ви дам линк и за тази готина рецепта, че като гледам много шокохолици май има във форума  Wink Peace

# 74
 Rolling Eyes...
като гледам продуктитите се оказва
многоооо шоколад с краве масло във формички  Laughing
как няма да е шоколадово
какава е разлиакта ако си купя един чоколад и си  го хапвам ей така  Grinning
има ли такава? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт