Отговори
# 75
  • София
Rolling Eyes...
като гледам продуктитите се оказва
многоооо шоколад с краве масло във формички  Laughing
как няма да е шоколадово
какава е разлиакта ако си купя един чоколад и си  го хапвам ей така  Grinning
има ли такава? Simple Smile
ами няма само масло и шоколад и пробвай и виж има ли разлика. Simple Smile

# 76
Дидник, давай....Wink

А за сравнението да си изядеш един шоколад и аморето - смея да твърдя, че си има разлика  Peace
Ако не намажи шоколада поне с малко масло, затопли и хапвай Wink

# 77
  • Sofia
Днес вече си купих от насипния натурален шоколад и скоро ще го направяяяяя!

# 78
  • София

Ооо, за първи път чувам за такова нещо (освен за сладкарите, онези големите калъпи шоколадов ковертюр). От къде го купи?

# 79
Дидкеее,за шамари си.. Crossing Arms
Уфф,ще го пробвам още утре. ooooh! Peace

# 80
  • Sofia

Ооо, за първи път чувам за такова нещо (освен за сладкарите, онези големите калъпи шоколадов ковертюр). От къде го купи?

Не знам дали не става въпрос за същото - има едно магазинче на Руски паметник (на спирката на тролея към НДК) - там има калъпи по 500гр. Аз му казвам насипен, защото можеш да си вземеш колкото искаш.

# 81
Дидкеее,за шамари си.. Crossing Arms

Hug

Мисля тази седмица пак да пробвам, но да го направя като торта...в голям съд, че да го ползваме за торта на рожденния ден на МиротО...някой беше ли правил в един съд и дали ставаше  newsm78

# 82
Мисля тази седмица пак да пробвам, но да го направя като торта...в голям съд, че да го ползваме за торта на рожденния ден на МиротО...някой беше ли правил в един съд и дали ставаше  newsm78[/tt][/size]

Тъкмо това щях да питам, че като я гледам тази вкусотия, с моите 6 формички....едва ли ще стигнат  Mr. Green

# 83
  • Варна
...някой беше ли правил в един съд и дали ставаше  newsm78[/tt][/size]
Е, моя милост де  Mr. Green
Нали си нямам малки подходящи за случая купички правих в тортена форма с откопчаваща страна. И отгоре залях допълнително с ганаш - по назад имам пусната снимка с парченце от тази разкошотия  Peace

# 84
Благодаря  Hug
А може ли да ни дадеш и рецептата на шоколадовия браунис

# 85
  • Варна
Дидка няма никакви проблеми от моя страна  Peace
Надявам се, че и съфорумката ни, на която е рецептата няма да има нищо против, че я разпространявам  Wink Но тя е толкова вкусна, че няма как да остане неудостоена с внимание  Crazy
Ето Шоколадов браунис със сушени вишни на майстор nordina  smile3525, специално за нея и вкусните красоти, които ни показва.
Естествено аз го правих без вишните  Mr. Green
Дидка  и на теб   bouquet  bouquet за страхотната рецепта - онзи ден страшно приятно изненадах съседката си като я почерпих парче от тази шоко-бомба. Тя всъщност ме запали толкова много по натуралния шоколад и още като ти видях рецептата знаех, че ще е един от първите хора, които ще почерпя с това шоколадово изкушение  Peace

# 86
Дидке Hug
Страхотно е!!! Crazy
Направих го в тортената форма.
 Малко твърда стана коричката и се поначупи..
така ли трябва да стане?
А ако сложа и ядки ,дали ще се получи?
http://meca.snimka.bg/family/kuhnya.429888.15284590

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 14:24 от Анонимен

# 87
  • Варна
meca точно така стана и моето  Peace, аз затова отгоре го залях с ганаш и да видиш как нито се рони, нито нищо  Mr. Green А стана още по-вкусно даже  Peace

# 88
meca точно така стана и моето  Peace, аз затова отгоре го залях с ганаш и да видиш как нито се рони, нито нищо  Mr. Green А стана още по-вкусно даже  Peace
може да го залея с нещо,ма няма да е същият вкус Crazy
Ако оцелее до утре нещо,мога да пробвам .. Thinking

# 89
  • Варна
Ганаша ми е със същия шоколад с който правих сладкиша, не мисля че промени вкуса му - напротив  Peace Но той и така си е достатъчно страхотен, така че хапвайте докато има  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт