И нашата бебка вече е ангелче

• 9 152
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
Дива, безкрайно съжелявам ...това, което си писала са думи сякаш излезли от моята уста. Скоро ще се навършат 2 години откакто прекъснах бременноста си в 27гс, защото малко на малкото ни ангелче му откриха хидроцефалия в изключително тежка форма. И въпреки огромната болка решихме да прекъснем веднага бремеността...жестоко е...всеки ден се молех Господ да ни дари с още едно здраво бебенце(тъй като имаме едно момиченце)..и ето че чудото се случи...тази година родих една прекрасна принцеса,като термина ми беше на почти същата дата, на която трябваше да се роди и ангелчето, което загубихме...така че вярвай , моли  и знай че Господ ще те дати със здраво съкровище!

ПРЕГРЪЩАТ ТЕ!

# 31
  • В градината...
Съжалявам и аз. Но болката е за тез,които остават. Но искам да те поздравя, задето сте взели най-взжното решение, детенцето ви да се роди. Смятам, че Бог е оценил това и сам е направил избора, като не ви е оставил това тежко решние.

# 32
Здравейте скърбящи майчета,едната ми бебка вече също е ангелче,тя живя само 6 дни 9 часа и 55 мин.така пише в смъртния и акт  Cry  Cry  Cry .Родих близначки в 7 месец:1525 кг. и 1515кг,неонатолозите (в плевенската болница) казваха че бебетата ми са добре развити за периода в който са се родили и всичко ще бъде наред освен,че са с ниско тегло при раждането и трябва да останат в болницата за наблюдение,но уви едната ми принцеса не видя нищо друго освен болницата  Cry .За това казвам че едната вече е ангелче което закриля мен,сестричката си и баща си,а другата ми принцеса вече си е в къщи при мен.Знам какво е и знам,че няма лек за това и сърцата ни ще останат на половина празни.

# 33
Габи, съжалявам за загубата намъничкото ти момиченце.  Sad Знам,че нейното място ще остане празно завинаги...

Вярвам, че мъничката ти принцеса ще носи радост на страдащото майчино сърце и ще ви дарява  много обич.

# 34
  • Варна
Габи,  Hug

За твоето мъничко момиченце  Flowers Rose Flowers Rose

# 35
-Габи, за твоето ангелче.... Sad

# 36
Благодаря на всички Вас,който ми съчувствате.Така ми давате сили да продължа да живея,а то има защо.

# 37
Габи, съжалявам много за твоята принцеска! Аз съм от Плевен, много добре познавам всички от Неонатологията. Половинката на сърцето ти вярвам винаги ще е нейна. Дарявай на детенцето си и тази обич, която уви сестричката й  не й беше писано да усети! Hug

# 38
 Flowers Rose Flowers Rose Габи, за твоята непораснала принцеса

# 39
Здравейте,отново.Много ми е тъжно,за моето бебенце и още по-тъжно е,че няма как да отида до гробчето и да и занеса мляко,да запаля свещичка и да и поговоря,защото не мога да оставя Валентина.Но аз знам,че тя всеки ден идва при нас да ни види и усеща,че много я обичаме и ни липсва.Но все пак искам да мога да отида,но незнам кога ще го направя.
Благодаря,че Ви има и мога да споделя моята мъка с някои,които ще ме разбере.  Cry

# 40
Скъпа Gabi, искрено ти съчувствам за загубата на малкото ти момиченце.  Прегръщам те и тъгувам с теб. Аз имах повече време да се радвам на близначките си, но също изгубих едната.
Много е тъжно, много е празно, но трябва да събереш сили, за да се грижиш за другото си момиченце.
А за посещенията на гробища - ще ходиш, когато можеш. Скръбта и болката се усещат навсякъде.
Още веднъж  те прегръщам.

Общи условия

Активация на акаунт