И нашата бебка вече е ангелче

• 9 152
  • 40
  •   1
Отговори

Здравейте момичета. Четях тази тема преди време, когато милата ми сестричка загуби второто си детенце. Търсейки утеха за нея плачех заедно с вас. Сега и аз съм част от нея. Чакахме нашата рожбичка 10 години и след първи опит инвитро Бог ни я прати. Всичко беше наред и всички бяхме безумно щастливи, когато в 28 г.с. установиха, че детето ми е с хидроцефалия - заболяване, което от години се лекува успешно. Препоръчаха прекъсване на бремеността по медицински причини, защото при нас билив много тежка форма и прогозите никак не били оптимистични. Отказах категорично, нито за миг нито аз нито татко й сме се поколебали - казахме си че я искаме и обичаме такава, каквато е и ако е болничка ще си я лекуваме. Нещата не се развиха така, както ги искахме. Друга била божията воля. Детенцето ни не е било за този жесток свят. Бог спести мъките й и на 12.09.2009 г. сърчицето на моето бебче спря да тупти завинаги в утробата ми. Тя отиде в един по добър свят-там където няма болка и няма страдание и няма лоши хора които да я сочат с пръст и да я наричат с грозни имена. Сега тя е там някъде и е щастлива. Домът ни остана празен, но тя ще е с нас завинаги. И някой ден ще сме пак заедно.

Някой ден ще разкажа историята си. Искам хората да знаят как в една болница в най - добрия за живеене град в България гледат на болните ни дечица хора, призвани да се грижат за тях.
Някой ден. Не сега. Сега все още много боли.   

# 1
  • Варна
Дива, съжалявам много за огромната ти загуба и разбитите надежди!  Hug Дано твоето малко детенце сега е на по-добро място, където е безкрайно щастливо. За вас остава любовта и мъката...

В болниците се намират и добри лекари, но повечето, от опит да се дистанцират от чуждата мъка, се държат цинично и грубо. Надявам се обаче, че с общи усилия, това ще се промени след време.

Прегъщам те и ти изпращам моята подкрепа. Знам колко боли...

# 2
  • Варна
Diva73 съжалявам за загубата ти! Hug -те!Всички, които пишем тук знаем колко голяма е болката ти! Дано всички наши ангелчета са на по-добро място!

# 3
Diva73 съжалявам за загубата ти! Hug -те!Всички, които пишем тук знаем колко голяма е болката ти! Дано всички наши ангелчета са на по-добро място!

Cry Cry Cry Hug Hug Hug

# 4
diva73, моите съболезнования. В такива моменти думите изглеждат толкова безсилни...Прегръщам те силно Hug
За твоята малка красавица
Вярвам, че един ден пак ще се срещнем с нашите толкова специални деца в един по-красив свят...

# 5
Благодаря ви милички, благодаря за подкрепата. Вие най добре знаете как боли. Все още не съм ви изчела, но ще го направя когато се възстановя, за да ви опозная. Когато ви четях преди време си казвах,  че няма по - голяма болка от тази да нямаш детенце освен тази да имаш и да го изгубиш. Е, вече познавам и двете. И ми остава утехата, че там някъде, където са дечицата ни е прекрасно и че някой ден пак ще сме заедно - тримата. И ми остава утехата, че тя си отиде обичана. Не успяхме да дарим живот и грижи на детенцето си , но му дарихме любов.
Мило мое детенце, толкова ни липсваш.

# 6
    Hug Cry

# 7
Дива,  Cry Cry Cry. Няма край явно.  Sad

# 8
Съжалявам, мило майче, че и ти влизаш в нашите редици. Cry Каквото и да кажа, няма да донесе облекчение. Просто искам да знаеш, че сме насреща винаги, когато ще сме ти нужни - да поплачеш, да споделиш,да потърсиш опора. Познавам мъката да изгубиш бебето си.  Прегръщам те силно!

# 9
Мила Дива,
съжалявам,че и ти си сред нас!
Съжалявам за мъката,връхлетяла ви!
Но ми се иска да вярвам,че твоето момиченце е добре някъде там!
И че някой ден,някога,някъде отново ще бъдете заедно!

Малка цветна градина за нея...

# 10
  • Варна
Дива много съжалявам за загубата ти  Cry. Мъчно ми е, че още една жена трябва да се сблъска с тази огромна болка. Вярвам, че любовта, която ще пазиш в сърцето си ще докосне някъде там горе твоето момиченце и то ще се върне при теб тук на земята, за да се разхождате безкрайно много пъти в цветната градина и да сте щастливи.
За нея

# 11
diva73 Cry Hug
много ми е мъчно, че още едно майче идва при нас . . .
 Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче

# 12
дива73, съжалявам за твоето момиченце, и че си поредната почернена майчица  Hug
Дано й е светло и топло там горе на малката душичка  Praynig

# 13
  • Добрич
Мила diva73 , човек е толкова безсилен пред такава мъка. Hug!
Приеми моите искрени съчувствия.....
Мъката при загуба на дете е толкова огромна, че ти се иска да извикаш"Спрете земятя, искам да сляза"
Уви това е невъзможно, но остава малката искрица надежда, че някога ,някъде ще бъдем заедно. А при вас може би един ден нейната душичка ще се прероди в едно ново малко силно и здраво човече!

Кураж, миличка!

# 14
Дива, съжалявам мила не ми иска да има нови почернени майки при нас, но уви....силни прегръдки и кураж!

Общи условия

Активация на акаунт