Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 275
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
  • планетата Земя и по точно до морето
Monda или някой друг, който може да отговори - ББ - защо човека от службите, който се среща тайно с Есмер и Али доста време ги заблуждаваше с едно момиче, че това е Езел. Фалшивата Езел се срещаше и с него и от това съдя, че е негова постановка.
И ми е много чудно, че Есмер и Али, и двамата повярваха, защото все се обръщаха към нея с Езел и и се радваха. Но Есмер продължи да си е влюбен в Айлин.

Аз съм от нетърпеливите и почнах да гледам напред сериите на турски в YouTube , но не разбирам нищо освен поздравите и още няколко думи ! Ще съм много благодарна ако някой отговори !  Praynig Praynig Praynig newsm17 smile3525
Самоцитирам си въпроса с белите букви отново, защото никой не отговори. Нали имаше няколко момичета, които са го гледали и разбират турски и арабски ? Къде отидохте, не влизате ли вече тук?  Weary newsm17

# 661
  • Варна
Здавейте.  Hug
С нетърпение си чакам серияла. newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Пакли с тези котенца. Joy Ще ме уморите.  Wink

# 662
Забелязахте ли, че вчера Нова направиха гаф и към края на серията преди рекламите за малко дадоха студиото на Випденс наживо...та днес са се поправили и дадоха целия разговор на Есмер с Философа.

# 663
Тоя Авшар е много гаден и гнусен. Избива си комплексите, защото е мразен от баща си най вероятно, моля ви кажете ми че си получава заслуженото.... #2gunfire

# 664
  • София
На саме с мислите за Есмер ли сте всички?

# 665
  • Варна
На мен ли ми се стори или Авшар е влюбен в леля си?  Sick Щял да я направи кралица......

На саме с мислите за Есмер ли сте всички?

Есмер ви го оставям на вас, аз все още в мислите си съм с Джемил. Flutter

# 666
  • 221B Baker Street
забелязахте ли,че актрисата,дето играе снахата на Айлин,са я сменили  newsm78
нали е така,или аз не съм добре с очите  Tired

# 667
  • София
anubhis така е,но ме беше срам да питам,че стези диванета,очите ме лъжат вече.
Хексе,само хубави неща му мислиш нали?

# 668
  • Варна

Хексе,само хубави неща му мислиш нали?

smile3521 smile3508

Тъй като гледам само повторенията по Диема, коментирам по-късно. Много ми дожаля за Айлийн днес, много е объркана. И много ме е яд че Есмер не и се обажда, много егоистично от негова страна, уж ще живеем като в приказките, чакай ме.....   а после дори не и се обади по телефона. Confused

# 669
забелязахте ли,че актрисата,дето играе снахата на Айлин,са я сменили  newsm78
нали е така,или аз не съм добре с очите  Tired

Да друга е актрисата newsm78

# 670
  • 221B Baker Street
ами нали я видя да си отива с оня льольо  ooooh!
ама и тя,готова,кой каквото й кажеи хуква  Crossing Arms

# 671
  • Варна
Така е anubhis видях е че тръгна с Али, но след като чака цял ден сама в хотела, без пари, без дрехи и май без ядене. Прекалено дълго чака според мен, можеше Есмер поне да позвъни.

# 672
  • 221B Baker Street
е що фърли сега куклата  #Cussing out

малеее,Есмер видя  ooooh!

# 673
  • Варна
Няма такъв изрот като Ендер.  #Cussing out

# 674
Няма такъв изрот като Ендер.  #Cussing out
#2gunfire #2gunfire #2gunfire fight fight

Общи условия

Активация на акаунт