РУСЕнска есен, като песен...

• 46 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Успех на похода.  Praynig
Аз, уви съм на работа.  Sad Мислено ще ви подкрепям.  Heart Eyes

# 31
  • русе
Мили деца и родители! Имаме удоволствието да ви поканим на детски празник с мото “За да сме здрави” на 27.09.2009 г. /неделя/ от 11.00 часа пред общината. Организатори са Детски център „Артини”, Превантивно-информационен център на Община Русе и Фондация „Децата на Русе” , а нашият клуб прегърна идеята с много ентусиазъм, защото както знаете, за всички нас здравето е много важно. Децата от школата по КУДО на “Здравей здраве” ще се включат с демонстрация по КУДО и така ще помогнат на останалите деца да се докоснат до магията на бойните изкуства и да решат, че това е подходящо здравословно занимание за тях ! Основната идея е всяко дете да разбере необходимостта от активен двигателен режим, спорт, рационално хранене и здравословен начин на живот чрез атрактивни игри и състезания. Празникът цели да провокира самоконтрола и увереността в собствените възможности на детето като движението и здравословното хранене заместят стреса и вредните навици. Начинът на живот и въздействието на околната среда върху човешкия организъм са изключително важни както за физическото, така и за психическото здраве на човека. Съвременното общество обаче не обръща достатъчно внимание на основните поведенчески фактори, свързани с възникването и разпространението на социално-значимите заболявания и е длъжник в това отношение най-вече към младото поколение и подрастващите. Ето защо организаторите предвиждат обсъждане на следните проблеми:
- Екология и чистота;
- Наднормена телесна маса и обездвижване;
- Здравословно хранене;
- Борба с наркотиците и вредните навици.
Проектът е насочен преди всичко към деца от 1 до 4 клас от всички училища. В него са включени:
- Тематични състезателни игри, акцентирани върху даден проблем;
- Развлекателни и обучителни игри с публиката;
- Демонстрации на различни спортове, налични в Русе, с възможност за включване на всички участници и публиката, като се дава шанс всеки да открие своя спортен талант.
Всички деца ще получат награди за участие или победа в играта, както и рекламни материали с мотивиращи мисли и истини за спорта, екологията и здравословното хранене.
 Очакваме ви да се забавляваме заедно!

# 32
mirelkata, прекрасна инициатива.  Hug
А за дечицата от градинска възраст ще има ли подходящи игри и забавления.  Wink

# 33
  • русе
Насочено е към децата от 1 до 4 клас, но предполагам, че и на по-малките ще им е забавно.

# 34
Аз искам да благодаря не всички мами,които днес дойдоха с децата си и се присъединиха към Похода на бебетата!Днес много русенци ни забелязаха.Дано ни забележат и ууправляващите,за да направят така,че все по малко деца да бъдат изоставяни в така наречените домове за сираци и все повече от изоставените вече деца да могат да бъдат осиновени или настанени в приемни семейства.Надявам се с нашите действия да бъдем полезни на децата!
Още веднъж ви благодаря от името на фондация Движение на българските майки и фондация За нашите деца!
Довечера гледайте новините по Канал 1,БТВ,НОВА ТВ,ДЕЛТА,ще дадат репортажи от София,Варна,В,ИДИН И Русе.

# 35
Имам един въпрос, чували ли сте за надомна работа. Една позната пратила 5 лв и са й пратили материали да прави чантички, но само това разбрах и сега се опитвам да намеря тел или още инфо, но не мога.

# 36
  • у нас
Здравейте,момичета моля за вашата помощ!Кажете откъде в Русе мога да купя матрак става въпрос за елементарен и евтин за приста!

# 37
  • Русе, у дома
Имам един въпрос, чували ли сте за надомна работа. Една позната пратила 5 лв и са й пратили материали да прави чантички, но само това разбрах и сега се опитвам да намеря тел или още инфо, но не мога.
Случайно вчера ми попадна това: http://www.jobtiger.bg/showJob.php?job_id=68884&ln=2&bac … 3%25u0441%25u0435
може би е същото. Дано съм ти помогнала.

# 38
  • Русе
Привет! Някоя от вас знае ли къде в Русе има магазин за дървени играчки? Педи препоръча такива, но за сега гледам само в онлайн магазините, а искам да видя и "на живо". Благодаря предварително!

# 39
Не знам как се казва магазина, но посоката е от м-н Русе към у-ще "Хр.Ботев", от лявата страна.От там съм купувала дървени играчки.

# 40
ха този не го знам, но в магазин Слънчо има - значи пресечка на Борисова е, до галерията, има доста играчки. Аз съм голям фен на дървените играчки и на Мати са му любими, купувала съм от магазин в София, от варненския мол и т.н. Страхотни са влакчетата, пъзелите...много се кефя че пак се завръщат на мода  Peace

# 41
  • Русе
Мерси за отговорите!   bouquet Ще потърся там.

# 42
Не знам как се казва магазина, но посоката е от м-н Русе към у-ще "Хр.Ботев", от лявата страна.От там съм купувала дървени играчки.
м-н ''Цвети'' Peace

Днес имаше пожар в спортното у-ще Rolling Eyes,бяхме с детето да пазаруваме в Била(около 18.30h),и като излизаме-едни черни облаци дим,едно чудо...веднага дойде пожарна.Запалих колата и бързо бързо тръгнахме,че маликия се поуплаши  Tired

# 43
мили мами от Русе моля ви препоръчайте ми ортопед !!!Аз съм от Разград сина ми претърпя злополука на 12 год и от нашите ортопеди не съм доволна Sad
препоръчаха ми др.Андонов ,Русев и още няколко имена .Моля ви пишете ми на лични който има впечатления от добър ортопед ,за да не занимавам всички с мен Simple Smile
Благодаря предварително Hug

# 44
Здравейте,момичета моля за вашата помощ!Кажете откъде в Русе мога да купя матрак става въпрос за елементарен и евтин за приста!
От Метро , най евтини са    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт