РУСЕнска есен, като песен...

• 46 572
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
И аз да кажа за матраците -може и само дунапрен да си вземеш от магазина на Караминчев.Мисля,че така наи-евтино ще ти излезе Peace 
Аз пък имам друг въпрос-Ендокринолог да ми препоръчате.За добър няма да се надяваме,че то вече незнаеш кой добър и кой не,но поне някакво име,че хич не ги знам тях

# 46
  • гр.Русе
За ендокринолог... преди месец ми се наложи да ходя...четох,четох и отидох при Славчева. Кабинетът се намира срещу Альоша,в кооперацията,ако искаш ще ти дам тел. за връзка. Не работи със ЗК,аз съм доволна,обяснява много подробно,отношението и е добро.
Ходила съм и при Савова,не я препоръчвам,не съм доволна нито от отношението,нито от лечението,не признава новостите в еднокринологията и си работи по старите методи. Лично мнение,не искам да обиждам пациентите и.
 Heart Eyes

# 47
  • у нас
Благодаря  bouquet

# 48
мили мами от Русе моля ви препоръчайте ми ортопед !!!Аз съм от Разград сина ми претърпя злополука на 12 год и от нашите ортопеди не съм доволна Sad
препоръчаха ми др.Андонов ,Русев и още няколко имена .Моля ви пишете ми на лични който има впечатления от добър ортопед ,за да не занимавам всички с мен Simple Smile
Благодаря предварително Hug

Бих ти препоръчала д- р Валентинов, кабинета му е зад Онкото- ниската част, има табела, на която пише "Ортопедичен кабинет- Ортотех",(или нещо такова), телефона в кабинета е 082/834507 ! Запишете си предварително час, за да не се разхождате напразно!!! Сестрата е малко тросната, но не й обръщайте внимание, дано всичко се оправи!!! Simple Smile

# 49
Честит рожден ден на Иван на Вергилия!  Heart Eyes  bouquet

# 50
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Празник ,Вергилия!!!  bouquet
Да ти е живо и здраво порасналото момченце
. Hug

# 51
 newsm59  на малкия сладур на Вергилия   bouquet

# 52
За ендокринолог... преди месец ми се наложи да ходя...четох,четох и отидох при Славчева. Кабинетът се намира срещу Альоша,в кооперацията,ако искаш ще ти дам тел. за връзка. Не работи със ЗК,аз съм доволна,обяснява много подробно,отношението и е добро.
Ходила съм и при Савова,не я препоръчвам,не съм доволна нито от отношението,нито от лечението,не признава новостите в еднокринологията и си работи по старите методи. Лично мнение,не искам да обиждам пациентите и.
 Heart Eyes
Peace

# 53
  • до реката
    Да ти е живо и здраво момченцето.  ura
Някой може ли да ми даде телефонният номер на кабинета на д-р в. райков/стоматолог/ .Благодаря предварително. 

# 54

# 55
  • гр.Русе

# 56
Верги, да ти е честит Иван! bdbaloni

# 57
 Hug благодаря момичета. Порасна с още една година момченцето.

# 58
Вергилия, да ти е жив и здрав малкият Иван и много да ви радва!!!   bouquet

Момичета, бихте ли ми препоръчали логопед за племенника ми... има лек говорен дефект и ще трябва консултация и евентуално лечение...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 11:14 от Setakap

# 59

Момичета, бихте ли ми препоръчали ортопед за племенника ми... има лек говорен дефект и ще трябва консултация и евентуално лечение...
Може би имаш предвид логопед.Провери в Ресурсния център. http://rcrusse.eu/

Общи условия

Активация на акаунт