РУСЕнска есен, като песен...

• 46 609
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Вергилия, да ти е жив и здрав малкият Иван и много да ви радва!!!   bouquet

Момичета, бихте ли ми препоръчали ортопед за племенника ми... има лек говорен дефект и ще трябва консултация и евентуално лечение...

newsm78 можеби питаш за ортодонт?!?

# 61
Вергилия, да ти е жив и здрав малкият Иван и много да ви радва!!!   bouquet

Момичета, бихте ли ми препоръчали ортопед за племенника ми... има лек говорен дефект и ще трябва консултация и евентуално лечение...

newsm78 можеби питаш за ортодонт?!?

Лелеее побърках ви с моята разсеяност... трябва ми логопед...  Crazy

# 62
Лелеее побърках ви с моята разсеяност... трябва ми логопед...  Crazy
Виж това: http://www.logopedi-medica.com/
Идват и в градината на Сашко, но аз нямам преки впечатления.  newsm78

# 63
Благодаря ви!!!

# 64
 Mr. Green
Аз имам лично наблюдение от Алисе Муртезова. Както ти е казала chibi , ходят в ДГ "Здравец" на място. Там беше и моят син. Заекваше от бързане да говори. За около 9 месеца / една учебна година/ се оправи.
Успех и на твоят племеник! Дано се справи бързо с проблема!

# 65
Не знам дали видяхте тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431734.0

На 1 октомври сирените ще вият в 10 града в България, един от които е Русе.

Точно в 11,00 часа ще бъде задействана сиренната система, за да бъде тествана, съобщиха от Гражданска защита.

# 66
С малко закъснение да честитя и аз на Ванко рождения ден!Да бъде здрав и послушен!

# 67
Здравейте русенки. Мноооого отдавна не съм писала и естествено носталгията по темичката ме върна при вас. Участвах в "Похода на бебетата" и се надявам да има нужният ефект.
Успех на учениците.
Здравей Chibi.   bouquet
Деси ти нещо си си сменила ника, но..... аз те познах благодарение на сладките дечица.  bouquet

# 68
Здравейте всички от Русе. Искам да ви попитам знаете ли някъде да има уроци по плуване за малки деца.

# 69
mak4e`,в Авко-то има плуване за дечица над 3 годинки.

atlantica,ти ли няма да ме познаеш Hug,а за комплимента   bouquet

# 70
Здравей и тук.  Heart Eyes
Добре завърнала се.   bouquet

# 71
Здравейте русенски мами!
Скоро ми предстои раждане. Може ли да ме посъветвате за някои добър педиатър / детски лекар.
Благодаря предварително!

# 72
Имам един въпрос, чували ли сте за надомна работа. Една позната пратила 5 лв и са й пратили материали да прави чантички, но само това разбрах и сега се опитвам да намеря тел или още инфо, но не мога.
Случайно вчера ми попадна това: http://www.jobtiger.bg/showJob.php?job_id=68884&ln=2&bac … 3%25u0441%25u0435
може би е същото. Дано съм ти помогнала.

Момичета, да кажа на тази обява не се връзвайте, че в понеделник говорих с въпросния господин каза да преведа 20 лв по сметката му и да се обадя за адрес, така и направих същия ден и трябваше в четвъртък да си получа материалите, но вече не мога дасе свържа с него.
та сега замислям къде да му съобщя името
и ми е интересно тази сметка, по която се превеждат пари не може ли нещо да се напарви с нея какво ще кажете
а така ми се искаше да не е лъжа и да си изкарам някой лев докато си намеря работа

# 73
Здравейте
искам да запитам знаете ли някой доктор който може за ми запише на диск прегледа с ехограф Simple Smile
преди Д-р Георгиев правеше това, но сега май е спрял  Rolling Eyes

# 74
В кабинета на д-р Хубчев и други "Евромедисон" дали не правят такава услуга, след като имат един от най-модерните ехографи в града?  newsm78  Дано да се включи някое от момичетата, което е ходило там да се преглежда . Praynig

Общи условия

Активация на акаунт