РУСЕнска есен, като песен...

• 46 581
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Мами търся пункт на ДМК около ул. асен златаров, центъра.
не съм от русе и не познавам града.
мъжът ми работи там- да взима той храната.

аз не знам улицата, какво има там, за да ти кажа  Embarassed

# 616
Майчета, в нашия любим град продават ли някъде Коледни костюмчета за бебенца?   Rolling Eyes
Софиянките от моята отчетна ме побъркаха вече.... искам и аз костюмче, но не съм излизала по магазините в този студ - с бебо няма как...
Е добре де не може ли някоя мама от отчетните да ти прати по пощата newsm78

# 617
майка е на парно във възраждане,и в тях е буквално баня.толкова е топло,а е на 8 етаж.
а за маси и столчета,ако ви се разхожда до ИКЕА в Букурещ,има и доста по евтини,супер качество.

# 618
Alizarina, близо до ул.Асен Златаров няма.
Изберете м/у 16-та ясла до у-ще Възраждане или ДМК до Кукления театър.

# 619
  • Русе
Mили майчета,заповядайте на Благотворителния Базар на Движение на Българските Майки-Русе,в къщичка номер 45,точно до Съда,ще бъдем там само събота и неделя.Изненадайте дечицата си и близките си с оригинални подаръци,ръчно изработени с много обич.!!!!

# 620
И аз имам въпросче... Виждали ли сте някъде в Русе да се продават гумени животни за яздене, като гумените топки за скачане с дръжки /уф  ooooh!, ама и аз едно обяснение дадох, надявам се да сте ме разбрали/. Имаше такива гумени кученца за яздене в детския клуб в мола до "Балкан", който е ходил.
Има в сайта за играчки  на Вега и в Еваса в детския маг.
Столче и масичка гледах в Усмивка и Оригинал.

# 621
Mили майчета,заповядайте на Благотворителния Базар на Движение на Българските Майки-Русе,в къщичка номер 45,точно до Съда,ще бъдем там само събота и неделя.Изненадайте дечицата си и близките си с оригинални подаръци,ръчно изработени с много обич.!!!!
Утре непременно ще ви посетя! Mr. Green

# 622
Мами дайте и добър педиатър , че от ДЕкова ми писна!
Сега съм в дилема - вчера бях при нея и....
Бебо има кашлица на моменти но за сметка на това здрава.
(не мога да му изчистя хубаво носа и хрипти от това)

Педито го прегледа:
- чисти дробове
- гърло хубаво, леко зачервено
- венци добре надути - мъчат ни зъби

И ми изписа следната рецепта:
- ЦЕК антибиотик 250 мг - 29 лв
- Калциев глюканат - 10 лв ( да се пие.... а то е за венозни инжекции, много ги учудих в аптеката)
- Проспан/ Мукосолван (което избера) - 10 лв около
- Ериус сироп- 16 лв

Общо 65 лв

Е зададох следният въпрос- нали са му чисти дробовете? защо антибиотик?
ОТГОВОР- да се застраховаме!!!!

е писна ми от тези застраховки!
А майка ми ми надува главата да му сложа вестник с мед на гърдите!

# 623
да добавя - въпроса не е в парите ( нищо че на тея мизерни майчинства... не е нормално една рецепта да е толкова пари!) a в това ДА СИ ТРОВЯ ЛИ ДЕТЕТО

# 624
Ализарина, хубав въпрос си задала, но има две страни: ако не го лекуваш навреме рискуваш като нас да му докараш пневмония (и то два пъти  ooooh!), ако пък му дадеш всичко, а бебо не е толкова зле, ще се чувстваш виновна че го тровиш с много лекарства...
разбирам те прекрасно и не знам какво да ти кажа, остави се на майчинския си инстинкт да ти подскаже...
за вестника с меда - не препоръчвам на толкова малко бебе...
мога само да ти кажа при нас как протече болестта - кашляше седмица и нещо и то само нощем, водих го няколко пъти на педи и нищо - здрав....и за няколко часа разви температура и всички останали екстри....и както беше здрав - пневмония.....
не искам да те плаша, просто ти споделям, ти си решаваш  Peace Hug
а и друго се сетих искай направление за унг, ние напоследък често посещаваме и трябва да ти кажа, че унг-тата дават по-адекватно лечение от педитата, веднъж даже се оправихме без АБ....

# 625
Иван беше 4 дена с над 38 градуса и ужасна кашлица, лекувах го с чай, нурофен и тайлол, и се оправи. Лекарства не давам аз, АБ ъбсурд - освен ако не сме пред умиране.

# 626
Момичета,къде се продават халати за баня на "Яна" Панагюрище или на ТЕС,ако може пък и в център или широк център да е... Blush

# 627
Момичета,къде се продават халати за баня на "Яна" Панагюрище или на ТЕС,ако може пък и в център или широк център да е... Blush

На Борисова, точно срещу Приста Ойл, също има магазин на спирката на Чайка и още един нагоре по Николаевска, малко преди хотел Национал.

# 628
Мами дайте и добър педиатър !!! да не изтърва срока за смяна!!!

# 629
  • На брега на реката

Халати за баня има зад съда, в магазина за спално бельо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт