РУСЕнска есен, като песен...

• 46 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 600

абе момичета, аз ли одъртявам, или ТЕЦ нещо не работи добре, все ми е студено. Намалено ли е това парно, във Възраждане?
Незнам за парното,ама снощи топлата вода беше силно казано топла..по скоро хладка  Mr. Green

Crazy е значи проблема не е в мен
[/quote]
 Rolling Eyes ЗНАЧИ И В МЕНЕ НЕ Е.И на мене ми се струва слабо парното.

# 601
polin_a
не зная дали за теб  търсиш кожен лекар, но аз съм ходила при д-р Диана Дянкова - има кабинет в кожното, а частният й е на ул. Мостова 18 /ако не се лъжа за номера/.   Много съм доволна, няколко пъти съм ходила при нея с различни проблеми.

Би ли ми дала малко повечко инфо за нея и къде точно се намира частния кабинет,че четох някъде за нея и ми допадна от рекламата.
Малко по-различно и по-съвременно от Грозева и Касърова,а имам проблеми с кожата на лицето.

# 602
  • русе
момичета никой ли няма телефон на детски клуб Бамби ,че не ми се ходи в този студ само за едно записване Praynig

а по въпроса за кожните проблеми аз лично съм доволна от Касърова ,но не това искам да ви кажа а за едно кремче на Хималая води се Антисептичен крем-изключително добър ефект при порязвания,рани,леки изгаряния,обриви и кожни възпаления. напълно безвреден у дама си го ползваме който иска може да го опита може пък да помогне Laughing

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 23:19 от mypi1975

# 603
Посетихме днес Грозева /за сина ми ходихме/ и останах доволна от отношението и. Много възпитана и любезна. За предписаното лечение не мога да кажа нищо сега. След време ще пиша отзиви.
Благодаря на всички, включили се по моя въпрос  bouquet!

# 604
Верги, при нас парното е на 6 пари и на мен пак ми беше студено Simple Smile А в сайта на топлофикация пишеше нещо за спешен ремонт в Ялта, центъра и някъде другаде. Погледни, може и това да е причината.

# 605
tasi ,
Това, което мога да ти кажа е , че като ходих лятото в частния кабинет на д-р Дянкова , приемът беше вторник, сряда и петък 17-19 ч, адресът е ул. Мостова 18.  Иначе в кожното не зная кой кабинет е, но ако се обадиш ще ти кажат- тел. 83 07 82
gsm: 0888 332 293 - д-р Дянкова
Надявам се да съм помогнала Simple Smile
Успешен ден, момичета Simple Smile

# 606
  • Русе
Майчета, в нашия любим град продават ли някъде Коледни костюмчета за бебенца?   Rolling Eyes
Софиянките от моята отчетна ме побъркаха вече.... искам и аз костюмче, но не съм излизала по магазините в този студ - с бебо няма как...

# 607
Майчета, в нашия любим град продават ли някъде Коледни костюмчета за бебенца?   Rolling Eyes
Софиянките от моята отчетна ме побъркаха вече.... искам и аз костюмче, но не съм излизала по магазините в този студ - с бебо няма как...
Няма  Cry
миналата седмица обиколих всички бебешки магазини, накрая си поръчах от чужбина и се надявам да дойде до 23.12

# 608
И аз имам въпросче... Виждали ли сте някъде в Русе да се продават гумени животни за яздене, като гумените топки за скачане с дръжки /уф  ooooh!, ама и аз едно обяснение дадох, надявам се да сте ме разбрали/. Имаше такива гумени кученца за яздене в детския клуб в мола до "Балкан", който е ходил.

# 609
  • Русе
За жалост - не. Поне аз не намерих. Софиянки са привилегировани - имат си Джъмбо и един куп други магазини. Наложи ми се да й ушия. Купих малко червено трико и "скроих" гащеризонче. Залепих и апликация. Не стана много скопосано, ама както и да е.

# 610
  • Русе
Жалко, че не се сетих и азпо-рано да порръчам от някъде  Sad

lubito, поздравления за изработката!  Wink  Аз с моите 2 леви по-добре гол да го снимам! Laughing

# 611
И аз имам въпросче... Виждали ли сте някъде в Русе да се продават гумени животни за яздене, като гумените топки за скачане с дръжки /уф  ooooh!, ама и аз едно обяснение дадох, надявам се да сте ме разбрали/. Имаше такива гумени кученца за яздене в детския клуб в мола до "Балкан", който е ходил.

топки за скачане имаше в магазин Оригинал, срещу Стоматологията. Аз на свой ред да питам  (ако вече не съм питала) :
Да сте виждали детски масички и столчета...някъде, освен в м-на на Евас, щото там са по 100лв...?  newsm78

# 612
В Метро - цената е около 50-60 лева, но е масичка с едно столче.

# 613
Мами търся пункт на ДМК около ул. асен златаров, центъра.
не съм от русе и не познавам града.
мъжът ми работи там- да взима той храната.

# 614
В Метро - цената е около 50-60 лева, но е масичка с едно столче.

Верно ли, кога ги гледа, защото преди седмица-две нямаше!?

Общи условия

Активация на акаунт