Ужасни/отвратителни деца

• 6 582
  • 79
  •   1
Отговори
# 15
Да, има лоши и злобни деца.
И не разбирам постоянно родители, които ги оправдават, или оправдават другите, че не можело да се казват такива думи за дете.
Да, може, и се казват.
Постоянно виждам подобни деца по площадките, едни и същи с едно и също поведение. Лошо, с отвратително държание и т.н., но това не прави грам впечатление на майката, или човека, който ги придружава.

Никой не може да ме убеди, че на 3години едно дете не разбира какво му се обяснява и кога поведението му не е правилно.
Щом дъщеря ми на 2години разбира, значи може да проумее какво му се говори.

# 16
  • при Arctic Monkeys
имам ясни спомени от детската градина и пребиваването ми там.
всъщност, ме потриса и реакцията на родителите на такива деца.
т.е. - никаква. гледат с празен поглед в пространството, тъпо и незаинтересовано.
дори не правят опит да кажат нещо, или да се извинят.
да, може и характер да е. но не ме убеждавайте, че възпитанието и примерът не е на основно място.

реагирам като стреснат, учуден,  възмутен и смутен родител в случая. квалификацията ми за мен е точна, ако на някой не харесва - здраве да е. простотия е това, което някои деца вършат, а майките им стоят до тях и не реагират. стига с това извинение - ама, те са деца на 3 години.
една малка пикла в училище беше напсувала моя приятелка - учителка. след това възмутената родителка вдигнала на главата си цялото училище заради това, че някой е имал нахалството да се кара на дъщеря и, понеже тя била невинно дете...

# 17
злоба в три годишно дете,айде стига де.я пак си помисли...лоши ,палави,лигави и тн -да,но злоба чак

# 18
  • София
Защо имо толкова злобнички и лоши деца?
Не си добре, честно Tired Какво ще правиш ако второто ти дете се окаже не дребничко, слабичко, миличко момиченце, а едро и напористо момченце, с его по-голямо от телцето му? Ще го върнеш с рекламация, м? Rolling Eyes

# 19
  • при Arctic Monkeys
Не си добре, честно Tired Какво ще правиш ако второто ти дете се окаже не дребничко, слабичко, миличко момиченце, а едро и напористо момченце, с его по-голямо от телцето му? Ще го върнеш с рекламация, м? Rolling Eyes
я пък ти си мери приказките.
за моето дете/деца отговарям аз, не се грижи за мен.

# 20
  • при Arctic Monkeys
за моето дете/деца отговарям аз, не се грижи за мен. ще гледам да го възпитавам и завръщам в правилна посока. всъщност, не си струва дори да ти отговарям.

# 21
Да, има лоши и злобни деца.
Каква злоба, каква лошотия в едно 3 годишно дете? Ако става дума за лошо поведение или постъпка, съгласна съм.  Crazy
Действително има лоши деца, но те са в друга възраст. Възраст, която им позволява да осмислят действията си, възраст в която има предумишлени действия с цел на наранят и/или обидят някой и са им ясни последиците от тях. Познай за каква възраст става дума.  

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 20:25 от Tonita

# 22
Tonita, да, ето за това говоря....вечното оправдание от родители и непознати как 3годишните деца са ангелчета.
Съжалявам, но не съм и не мога да бъда на подобно мнение.
Имам жив пример пред себе си точно на такова 3годишно "ангелско" дете.
Повярвай ми това дете абсолютно съзнателно и целенасочено, гледайки те в очите отива и прави нещо крайно недопустимо и то точно със злоба.
И имайки него за пример вече много добре различавам кое е злоба, и кое неволно подбудена реакция.

А когато пък имаш буйно дете, независимо момче или момиче, то стоиш постоянно до него, за да може да предотвратяваш инциденти. Не да си клатиш краката някъде по пейките или в кафенето.

# 23
А когато пък имаш буйно дете, независимо момче или момиче, то стоиш постоянно до него, за да може да предотвратяваш инциденти. Не да си клатиш краката някъде по пейките или в кафенето.

Да, дойдохме си на думата.
Темата обаче е гротеска.
Щом авторката вече раздава правосъдие и прави забележка да се мерят приказките. Laughing

# 24
  • София
за моето дете/деца отговарям аз, не се грижи за мен.
Laughing Нямаш представа колко показателни са реакциите ти.
И нямам навика да се загрижвам за непознати хора. Питаш - отговаряме. Като не ти харесва - не питай Simple Smile

П.П. Според д-р Додсън деца, които винаги се държат благоприлично, според твърде идеалистичните очаквания на родителите си, израстват неуверени, плахи личности, лишени от въображение и самоувереност. Не подскачайте като ощипани, само циритам г-н доктора. Не  е приложимо в случая с агресивните деца, но е приложимо спрямо твърде взискателни майки Wink

# 25
Не вярвах , че злобата човешка може да се разптостре чак до там.....да наричаш 3 годишни деца...ужасни, че и отвратителни.

Ми да....тези деца трябва да отцеляват в този ужасен и отвратителен свят, където са презряни дори и от зрели хора.

Моята дъщеря е също много слабичка...вкъщи продава фасони, но с други деца се държи добре и се е случвало да я ударят.

Обяснявам, обяснявам и така...много говоря..., защото ако включа на честотата на авторката, току виж и тя се е превърнала в ужасно и отвратително дете.

# 26
o,поредната възмУтена, дет детето и е ангелче, а чуждите са отвратни.амин.
и аз не харесвам всички деца на света, а само моите си.мдам. Laughingтвоето е ...как да кажа...доста "смотано", след като не се оправя и не може да си намери сходно нему другарче. Peace

# 27
  • София
как да кажа...доста "смотано",
Е, ти сега щом не си мериш приказките, ще ти покажат емотикона с пищовите #2gunfire Mr. Green

# 28
  • Burgas, Bulgaria
след като сина ми тръгна на яслата и се прибра със-скъсана ,разпрана тениска,две одрасквания по бузата,разбита уста,ухапана ръка ,ухапано ухо............... и не ми се продължава ,4е отка4ам
-стана лош,как беше  newsm78 злобен и т.н........... бие се и така...
само да кажа ,4е инспектората бе уведомен за тези неща,инциденти

# 29
Белндич, аз с нейните камъни умишлено, белким се присети. Peace
еми смотано ще е, хем го бутат и ритат, хем то се бута там...ай сиктир, моето, като го ритнат-не се бута за втори ритник, а си намира другарче по характер такова, че да става игра с него. Thinkingтова си е умение, мдам.

Общи условия

Активация на акаунт