Ужасни/отвратителни деца

• 6 582
  • 79
  •   1
Отговори
# 75
Изпитвам искрено съжаление, граничещо донякъде с погнуса, към всеки, раздаващ определения като "ужасни" и "отвратителни" на ДЕЦА Sick

Чак нямам желание да пиша в подобна тема.

# 76
А вие чували ли сте, че има деца, със състояние "Хиперактивност", деца от аутистичния спектър, чието поведение е трудно предвидимо, особено в детска възраст и няма на света родителско поведение, което би могло да провокира такова състояние у детето?

И да са чували, какво от това? Нали техните са ангелчета и на тях не може да им се случи...

П.С. Чувствата ми са като на BirdsFlu

# 77
  • София
А вие чували ли сте, че има деца, със състояние "Хиперактивност", деца от аутистичния спектър, чието поведение е трудно предвидимо, особено в детска възраст и няма на света родителско поведение, което би могло да провокира такова състояние у детето?
 Подобрява се с цената на дългогодишни, много и скъпи терапии.
Както е нормално в бг, всичко можем да разберем, но само, когато ни дойде на главата...

агресивни деца има и без да са хиперактивни....едното си е темперамент, другото е диагноза. съжалявам, но не всички  агресивни деца, са болни....
което разбира се не ги прави отвратителни и ужасни.... честно казано не бих дала такова определение на толкова малко дете..... за мен тези думи в устата на авторката са си отражение на личната й злоба....

Но друго ми е странно....действието се развива на рожден ден....което за мен говори, че там са се събрали познати родители и деца.....толкова ли въпросната не  е могла да реагира...ако не към детето ударило нейното, то да каже нещо на майката....явно са познати...ако не и близки.... въобще...имало ли е някаква реакция от нейна страна или единствената такава е раздаването на квалификации във форума.....

И още нещо....като детето ти тръгне на градина, най-вероятно и то ще се научи да се бие...тогава да видим как ще и кажеш в лицето колко отвратителна, ужасна и невъзпитана е....и колко смотан родител си ти....защото там като попаднат сами в група от 30 деца...много бързо се научават, как се плюе, хапе, дърпа и бута....

# 78

Но друго ми е странно....действието се развива на рожден ден....което за мен говори, че там са се събрали познати родители и деца.....толкова ли въпросната не  е могла да реагира...ако не към детето ударило нейното, то да каже нещо на майката....явно са познати...ако не и близки.... въобще...имало ли е някаква реакция от нейна страна или единствената такава е раздаването на квалификации във форума.....

И още нещо....като детето ти тръгне на градина, най-вероятно и то ще се научи да се бие...тогава да видим как ще и кажеш в лицето колко отвратителна, ужасна и невъзпитана е....и колко смотан родител си ти....защото там като попаднат сами в група от 30 деца...много бързо се научават, как се плюе, хапе, дърпа и бута....

Много добре казано!
Не можем да опазим децата си от заобикалящият ги свят. Това е живота и трябва да се сблъскат с него рано или късно. Дани на детската площадка, в градината или на училище то този момент предстои.

Наистина действието се развива на РД, предполага се, че авторката е позната с майката на въпростото дете... Според мен е по-правилно да се реагира на момента. А не да се дават квалификации на децата по форуми.

# 79
  • София
Мисля, че авторката няма да се появи повече в темата  Rolling Eyes
Ключ  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт