Машина за хляб - 19 част

• 52 237
  • 833
  •   1
Отговори
# 345
  • Разград
Браво на теб danip, щом свекито е харесала козунака ти   bouquet

Само да попитам като го сложа във фурната на 50 градуса да втасва, трябва ли да е покрито тестото с нещо или да го оставя така открито в тавичка само?

Трябва да е покрита с памучна кърпа тавата отвсякъде,иначе тестото ще хване коричка и после при печенето съвсем ще се втвърди.

# 346
Намерих кабела на апарата-ето го среднощния труд Laughing

# 347
Спешно търся една рецепта за сладкиш в машината за хляб с карамелена глазура. Не помня на кого беше и не мога да я намеря.

Много хубави козунаци видях Laughing, мммм....

# 348
Спешно търся една рецепта за сладкиш в машината за хляб с карамелена глазура. Не помня на кого беше и не мога да я намеря.

Много хубави козунаци видях Laughing, мммм....
Този ли?

# 349
# 350
лелеее danip страхотен е козунака ти.
Аз кога ли ще го издокарам така  newsm78

# 351
  • Разград
danip,чудесен Peace,браво.

# 352
Момичета ,благодаря за комплиментите  bouquetТия дни пак ще правя,защото този нали не го опитах и все ми е в главата LaughingНаканила съм се на диета да минавам,че усетих влиянието на хлебопекарната върху килограмите вече ConfusedАма как да започна като все някоя рецепта или снимка пусната от вас ме изкушава ooooh!

# 353
Момичета, редовно чета темата, но няма с какво да се похваля. Всеки ден правя обикновен бял хляб, често правя козуначено руло и вкусните питки на Карина. Нищо особено и интересно.  Laughing

# 354
  • В сбъднатите си мечти
Аз имам Тефал и съм доволна ,но не съм имала друга за да ги сравня и да дам мнение ,коя е по- добра. Аз я купих на доста по- висока цена и мисля ,че за тези които нямат машинка това е добра оферта.

Харесвам всичко на Тефал. Реших да си купя от тази марка.

Твоята машина, от която си доволна тази ли е?
Модел OW 4001

http://www.tefal.bg/NR/rdonlyres/7348A1B2-17A5-4AF4-9B72-94DA663 … omeBaker_main.jpg

Да. Същата е.

# 355
newsm45Помощ!!! smile3511Онзи ден съм изхвърлила с проваления хляб и ДВЕТЕ БЪРКАЛКИ НА ХЛЕБОПЕКАРНАТА.....Моля ви, ако някой знае от къде мога да си купя    Praynig Машината е Мулинекс 5000.Благодаря предварително!

# 356
Мила, много неприятно, но... май няма от къде. Една позната направи същата глупост и още не е намерила.

# 357
newsm45Помощ!!! smile3511Онзи ден съм изхвърлила с проваления хляб и ДВЕТЕ БЪРКАЛКИ НА ХЛЕБОПЕКАРНАТА.....Моля ви, ако някой знае от къде мога да си купя    Praynig Машината е Мулинекс 5000.Благодаря предварително!
joop, обади се и питай в сервиза дали нямат. Гледам, че си от Бургас, това май са сервизите за Бургас

# 358
Благодаря ти много, но нещо ми се направиха на интересни, май ще търся в и-бей или другаде.

# 359
Благодаря ти много, но нещо ми се направиха на интересни, май ще търся в и-бей или другаде.
Какво ти казаха? Може би предлагат целия контейнер? Имам някакви спомени, че някой имаше такъв проблем и си беше взел нов контейнер, но като не помня кой беше ....

Общи условия

Активация на акаунт