Подготовка за "Зимата" Отопление с КОНВЕКТОР

• 183 433
  • 171
  •   1
Отговори
# 105
коtkataa , ще ми кажеш ли какъв модел е конвекторът , който ти си купила за зимата

Лесли, Делонги е, преди малко илизах на терасата и се ужасих колко е студено, а в хола ми  конвктора ми е пуснат на едната степен само и си е много приятно.

# 106
здравейте и от мен Simple Smile и аз като повечето въм в графата на търсещите и бих искала да попитам къде във Варна мога да намеря Адекс и Stiebel eltron,за 1я разбрах от форума, че хората са доволни и е икономичен, а 2я ми го препоръча приятелка, но за съжяление мястото, от където тя го е взела вече не работи.
Благодаря предварително  Peace
И аз питам от къде Адекс?
Да си отговоря сама  Flutter
http://www.bergbg.com/contacts.php , но дали съществува още този магазин немога да кажа , ако някой има по- добро инфо - моля да сподели !!!

# 107
# 108
На мен нищо не ми говори въпросната марка - нека си дадат мнението и другите.Имай в предвид , че продуктите произведени за такива търговски вериги са с по- друго качество / например матраци магнифлекс произведени за метро не са със същото качество както  произведени за обикновената търговска мрежа- все пак гонят цена /.

# 109
Твърде ниска цена за конвектор...Никога не съм чувала тази марка и не те съветвам да купуваш, все пак електроуред е, трябва да се внимава.

# 110
  • Стара Загора
Никакъв конвeктор...! Naughty
Най-обикновена печка с реотан(и)...

# 111
  • Пловдив
Със сигурност ще купувам конвекторен радиатор, дилемата ми е Adax или Airlec  newsm78
На няколко места четох, че Адакс били по-добри, но не ми стана ясно какво точно им е по-доброто. Много ще съм благодарна ако някой го обясни като за лаик като мен  Simple Smile

# 112
Адакс тополят по-добре според мен, т.е за единица КВ ефективността им е по-добра. Ние имаме и двата вида.

# 113
   Тия от Лидл защо така заблуждават хората - ако не се бях допитала до вас, ами направо бях купила ?!  #Cussing out Не че има шанс да се влезе скоро при тия орди, но все пак...  Whistling

# 114
  • Варна
Като гледах последно в Метро мобилните конвектори, разлика между Аляска от 30лв и Делонги от 130лв нямаше- вътре е една нагъната тел. При тях поне се вижда какво има вътре.

# 115
Какви са тези Аляска, някой има ли?

# 116
  • Стара Загора
Разликата между Адакс и Аирелек е точно като между Мерцедес, произведен 2010 година и Жигула, произведена 1977... И двете ще те возят, пардон, топлят, обаче... Wink

Разликата между Аляска и Делонги в Метро също е никаква и те определено спадат към обикновените печки с реотан... Нищо, че Делонги струвало 130 лева...

Идеята на "истинските" конвектори е да има голяма отдаваема площ на нагревателя (най-често "облечен" с много алуминиеви ламели), поради което той не се загрява до висока температура, съответно не изсушава въздуха... И въпреки това има бурна конвекция, която осигурява бърз топлообмен...

# 117
Ползвам конвекторните радиатори на Адакс вече две зими и да си призная съм много доволна - топлят добре и са икономични.

# 118
Ползвам конвекторните радиатори на Адакс вече две зими и да си призная съм много доволна - топлят добре и са икономични.
Такива ще са в къщи - вече е решено , но някой има ли представа от цените , защото никъде неможах да ги намеря , а и си падам малко "ХАКЕР" Rolling Eyes

# 119
Ценовата брушура е свалена от сайта на Берг.
Знам за 2 места - магазина срешу Арена-запад (аз ползвам този) и офиса им зад хотел "Шипка" с/у Пирогов.
Цените варират според мощността, модела, начина на управление - механичен или дигитален термостат и т.н. Най добре иди на място и виж.

Нашият Адакс стандард бе с цена около 220 лв за 1200 вата без програматора, а за 2000 в - около 280 лв.  Не зная до колко съм актуална- цените са от преди 2 г.

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 16:33 от harmony_broken

Общи условия

Активация на акаунт