Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 84 365
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Binito, много ми хареса твоя разказ...
сега съпруга ми говори за една от теориите си.... много объркано ми звучи,но ще споделя...
Той казва, че понятието време не съществува и ако се приеме това като факт, значи раждането и смъртта съвпадат.. тоест в момента на смъртта си човек в действителност се ражда.. оф, обърках се... все не мога да проумея това нещо.. Значи ако приемем,че раждането на човек е т.А, а смъртта му е т.Б, следователно разстоянието между тези 2 точки е живота, тоест времето. Ако приемем, че няма време, би следвало т.А и т.Б да съвпадат.
Явно още не съм дорасла да вникна в смисъла на това.. Simple Smile

# 631
Notar, не се задълбавам, защото не смятам ,че е редно да знам. А, и ме е шубе. Предпочитам да чета съдържателна литература за моите разбирания и да общувам с качествени хора.
Тук просто споделяме Peace

# 632
Представи си една окръжност.Вземи една произволна точка от нея.В тази точка прекъсваш окръжността и изправяш в противоположни посоки, докато получиш права линия. Двата края може да означиш с А и Б.
Така най-лесно се разбира.

От тук и връзката с  теорията за Вселената, че е във форма на сфера, че времето може да тече в двете посоки.Екип от изрелски физици беше привел доказателства въз основа на този модел.
Според окултизмът Вселената е с форма на утроба, а времето е създадено едновременно със създаването на Земята .Преди това за време не може да се говори.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 01:28 от ralica101

# 633
Не е лично. Когато искаш да понесеш голям товар трябва добре да си подготвен. Любовта във всички вас е нещото което ни сближава. Жени дайте на мъжете си искра и те да пишат за Отца.   Надя. Ангелина  смирена тиха и любяща но не от този век е тя. Кармична връската е ваша. Мад Мама това е мойто тълкование за луните. Луните са всичкитети прераждания в който си била тъга и страх в душата не крий.

# 634
сега съпруга ми говори за една от теориите си.... много объркано ми звучи,но ще споделя...
Той казва, че понятието време не съществува и ако се приеме това като факт, значи раждането и смъртта съвпадат.. тоест в момента на смъртта си човек в действителност се ражда.. оф, обърках се... все не мога да проумея това нещо.. Значи ако приемем,че раждането на човек е т.А, а смъртта му е т.Б, следователно разстоянието между тези 2 точки е живота, тоест времето. Ако приемем, че няма време, би следвало т.А и т.Б да съвпадат.
Явно още не съм дорасла да вникна в смисъла на това.. Simple Smile

Това твърдение го чувам и виждам от все повече места, навсякъде е - че няма време. Ние сме си го измислили, за да улесним живота си. Напълно склонна съм да вярвам, да кажа първо. Дори вярвам донякъде. Само че съзнанието ми не може да го възприеме, тоест не може да го обхване и обясни. Например ако наистина няма време, то тогава всичко се случва в един миг - това е най-малката величина в нашето време. Но как така се случва в един миг? Това не означава ли, че съществуват едновременно, паралелно безброй много реалности? А ако включим и прераждането (защото нашето време за улесняване на нещата е разграфено на минало, настояще и бъдеще), то тогава аз примерно съществувам и в предишните си животи, и в сегашния, и в бъдещите си все в този миг. Но това няма логика, ако приемем, че душата ми е единна - как тя е във всичките тези тела в този миг?
Но знам, че и леля Слава казва, че време няма.
Много ми е интересна тази материя специално.

Желая ви хубав, спорен и наситен с усмивки ден Hug

# 635
Вальо, то и аз искам съпруга ми да седне на компютъра и сам да си напише нещата, ама не му се занимава, а на мен ми е много трудно да опиша неговите неща, а още по- трудно да ги осмисля Simple Smile Явно още не съм готова за това... не съм стигнала до този момент...

ралица, това за окръжността ми е по- явно честно казано...  Hug

September
, да и моя мъж обясняваше за тези паралелни реалности, че в един и същи момент в една реалност се раждаме, в друга умираме, в трета се прераждаме.. Е, не мога да го опиша така, както той го прави... Не го е чел никъде. Той не чете такава литература.. затова ме шашка понякога като го осени някаква идея и почне да я развива и да говори така, сякаш това познание го има дълбоко в него.. Аз и затова смея да твърдя, че съпруга ми осъществява неосъзнат ченелинг.. Много често получава такива прозрения, че ме шашка просто...

# 636
Бинито всеки човек би трябвало да има в подсъзнанието си някаква иформация от предишни животи. Аз в съня си съм виждала някои неща, други ги осъзнавам, чрез способностите които имам в настоящия.
Така, че вроятно и при тебе подсъзнанието ти е светнало в този план. Ама къде е Панама, ако отидеш там ще разбереш. Както леля Слава е направила такова завръщане в предишен живот....
То е разбираемо защо много неща не помним, то от сегашния не всичко сме запазили. Чисти се, чисти се компютърчето ни от излишна информация.
Нотар регресията е оправдана, когато има сериозен проблем. При някои здравословни проблеми тя помага да се намери първопричината. Не знам дали има добри специалисти в България, то не е шега работа да пратиш някога някъде Simple Smile а после ако не можеш да го върнеш Simple Smile
И тук се сещам за филма "К - pax" с Кевин Спейси. То има връзка с това, което говорим тук...
Който не го е гледал нека го види. Аз съм го гледала вече 3 пъти и мога пак Simple Smile
Горска Китка аз също вярвам, че няма време като понятие и че то е наложено тук на Земята с цел регулиране работата на хората, които са се занимавали със земеделие и други неща в дълбока древност. На тях им е трябвало за да могат да планират кога да сеят, кога какво да правят.... и така са се наложили нещата... От първоначалното делене на времето досега много неща са се променили....
Знам, че говорихме за прераждането и че човек се преражда след около 70 години след физическата си смърт, но ако процеса на зачеване и раждане трае 9 месеца, то логически толкова трабва да е и от смъртта към новото раждане... Вероятно неяснотата идва точно от липсата на правилна дефиниция за времето, колко е то тук на Земята и колко е във Вселената...
Вальо, благодаря ти. Щях да продължавам да я търся Ангелина... но знам, че не е между живите тя
И тук ще вмъкна, че съм израснала в малко градче, къщата ни беше построена върху старо гробище. Не е случайно, знам си аз...
Това със паралелните животи в едно и също време не го приемам, логически не го приемам. В съня си можем да прескачаме до такива места, но да живеем пълноценен живот така както го правим в момента, много се съмнявам... А паралелните светове не са ли филмовата лента на която са запечатани минало, настояще и бъдеще?
Появата на мъжете в този форум определено обогатява нещата
Защо се казва, че те не вярват в тез неща? Те по вярващи и по-мъдри са понякога
защото в себе си те все още са деца

# 637
... А паралелните светове не са ли филмовата лента на която са запечатани минало, настояще и бъдеще?

Точно. Мисля си, че объркваме нещата. Ако няма време, тогава няма минало, настояще и бъдеще. В такъв случай нещата се обясняват с паралелните "светове". Или пък може би истината е някъде по средата м/у двете понятия. Може би не сме толкова в грешна посока, обозначавайки времето като величина. Сигурно има нещо подобно, но не се измерва точно по този начин, както и ти си казала Simple Smile Иначе нямаше да е толкова разпространена теорията, че няма време. Може би има нещо, но под друга форма.

# 638
Китка, споделяй по-често размислите на мъжа ти Hug  bouquet

# 639
Понеже заговорихте за спомени от минали животи,като малка често сънувах един много реален сън.Дори не беше сън,а нещо като просъница,като спомен.Случвало ми се е няколко пъти.Тогава не можех да си го обесня.Пред мен се разкриваше следната картина.Слънчева лятна утрин.Малко магазиче,а пред него възрастен мъж с бели дрехи и дълга кафява престилка пръска с вода тротоара и после мете.Виждах го така сякаш стоя  на прозорец отсреща.Не знам как ,но знаех,че се намираме на остров ,че чувам морето някъде зад гърба си и че хората там са гърци.Все едно си спомнях картина,която се разкрива ежедневно пред очите ми.Както сега всяка сутрин виждам клоните на ябълката в прозореца  на спалнята.Може би тях ще си ги спомням в някои друг живот Grinning

# 640
September, трябва да му записвам прозренията, че иначе им губя дирята Simple Smile

albenap, и аз доста дълъг период от време имах подобни усещания. Но не бяха под формата на сън, а по- точно картина, която изниква в съзнанието ми и се повтаря многократно. След това ми ставаше мноооооого мило и драго, усещах някакво спокойствие и радост в душата си. Та картината беше следната. Виждам една къща, сама насред една голяма поляна. Къщата беше много китна и уютна, а аз винаги стоях отвън и я гледах отдалеко. Близо до къщата в самото поле имаше едно прекрасно дърво. Там виждах една жена, която е седнала отдолу, а към нея се приближава мъж. Усещах чувствата на жената към мъжа и на мъжа към жената. Просто беше невероятно като усещане- хармония, любов, силни трепети, спокойствие... Понякога както се разхождам и виждам нещо, което извикваше тази картина в съзнанието ми и в този момент се разтапях от радост и пълнота...
Подобни усещания имам и като гледам облачно небе през лятото при залез слънце- как облаците са рехави, слънцето огрява краищата им и те сякаш блестят.... а пък гледайки дъга- не мога да отделя погледа си от нея.. все едно ме поглъща и изпитвам невероятно спокойствие...
Колкото и да ви е странно много обичам летния дъжд през облаци, придружено със светкавици и гръмотевици. Незнам защо, но много харесвам светкавиците и гръмотевиците.. Никога не ме е било страх и винаги се залепям за прозореца Wink

Надя, и то какви деца са понякога мъжете Wink
Когато дъщеричката ни се разхълца, аз винаги я вземам на ръце и я успокоявам, давам и малко течност и й говоря.. Та снощи моя съпруг се разхълца и ми каза следното : " Няма ли да ме вземеш на ръце и да ме подундуркаш и мен, да ме успокоиш ".. Много се смях Simple Smile

# 641
Време има само на Земята,в Духовния свят времето не съществува т.е. преди раждането и след смъртта за време не може да се говори.Определено има свързващо звено, но на този етап не ни се дава.
За прераждането-по принцип човек се преражда на всеки 1050 год.Поради ускореното развитие този период намалява,така че е възможно прераждане да се осъществи в рамките на един и същи век.За всеки един човек е различно и зависи и от кармата му.

# 642
Binito - аз точно това направих, понеже до сега не се е говорило за това в тази тема! А за шубето - има и прогресия, която може да ти покаже евентуално неприятности и можеш да ги промениш.
Nadia Jasem - абсолютно съм съгласен с теб. Знам това от човек, за който не смея тук да пиша, за да не сметнете че той или аз сме изперкали, но той направи преди седмица такова нещо на много близък човек. Уникален е в способностите си - на мен ми бяха необходими 15 мин. да пресека улицата с чужда помощ при това, за да отида на работа, а съм бивш спортист почти. Такова схващане и болки имах в кръста, караха ме да се оперирам и т.н но благодарение на него съм на практика нормален човек - просто водя нормален живот. Това което тук пишем, за него отдавна е нещо съвсем нормално и естествено!

# 643
notar не може така  smile3516 повече инфо и човека да се включи, тука има жадни хора
жажда за познания  smile3525 newsm51 smile3525

# 644
ох нотар и мен ме е шубе да се подложа на регресивна хипноза, а що се отнася до прогресивната....много ми е интересно и дори любопитно, но предпочитам да не знам какво ме очаква...

мдам.. и аз като Надя съм любопитна за този човек.. Не казвай кой е, но поне дай повече подробности какво прави и какви способности има ?

Общи условия

Активация на акаунт