Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 92

• 77 592
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • У дома
Мирама, става и без хартия, но зависи от тавичката и трябва хубаво да намажеш с мазнина, после ръсиш брашно. Внимавай с отлепянето.

Рая и Шемет, мерси много за съветите!!   bouquet

Холи, страхотна кошница!!! От фондан ли е?

Рая,   bigdance2 newsm59 на малката сладурана!

BOBIVO1 браво за тортите.

Fior Вкуснотия.

antoan2006 много хубав дизайн. Справила си се чудесно!

# 31
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте и от мен  :lol
Рая ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на дъщеричката ти -да расте здрава  умна  много щастлива и да носи само радости
 newsm59  Gift
аз отдавна се каня да опитам муса на Танита но на моите вече им призлява от торти-щото аз туй да опитам онуй  да опитам и ден през ден торти  --та направих едни тарталети
станаха много вкусни -извинете за лошите снимки но нещо от телефона е

# 32
Пепи,   bouquet за новата темичка!

Фиор, сладоледената торта е страхотна  Heart Eyes

Бетина, пусни рецептата за тарталетите, че имам пръчка за такива, и до сега каквито пробвах все се издуват в средаа, а голяма си е играчка да слагаш постоянно зърна в тия кошнички  Twisted Evil Предварително благодаря за рецептата-изглеждат страхотно  Heart Eyes

Райка, Честита ти рожденничка, да ти е живичка и здравичка и по-малко послушна!!!  Mr. Green  Давай тортатааааааааааа  Hug

# 33
Е хайде де, нова среща имаше днес, а никакви клюкини не виждам още  Crossing Arms Не стига, че днес бях дежурна и работих, а вие си почивахте и на клюкини се свидите Wink Wink Wink

Честит ден ден на госпожичка на Рая Heart Eyes Пък и снимки може да покаже мама на рожденичка, не да се спотайва, ама хайде, простено й е, сигурно готви Laughing

# 34
  • ВАРНА морето сините вълни
 silrai  -с удоволствие
ТЕСТО ЗА ТАРТАЛЕТИ

200 ГР.брашно
125 гр.краве масло
80 гр.захар
1 бр. яйце
от тези продукти омесих тесто-получи се много хубаво и го оставих за малко в хладилника после разточих и покрих формичките и само надупчих с вилица цялото дъно-въобще не се издуха както ги сложих така си останаха
като истинаха ги напълних обилно с муса на Танита отгоре наредих плодовете и ги намазах с желатин който бях леко подсладила със ванилена захар с портокалов аромат
аз за първи път правя тарталети -но станаха много сполучливи и ужасно вкусни Laughing

от това количество ми излязоха 6 броя тарталети с диаметър 11-12 сантиметра

# 35
Честит Рожден Ден и от мен на малката принцеса на Рая. Много здраве да има и много пакости да прави.   bouquet

Крисче - няма клюки душко. Бяхме само част от  "ОТБОР ЛУДИ ГЪБИ". Сиреч, аз, Фиолетката и Доня Маруля! А, и три малки женски гъбки /разни щерки/. Имаше и двама гъбари, ама те си трайкаха.  Laughing

# 36
Тюх  hahaha пък аз си мислех, че сте събрали цял отбор корифейки, има няма 20тина чифта ръце и даже сте измайсторили с подръчни материали няколко фигурки Wink примерно от ММ, която като в реклама за перилни препарати изваждате от чантата си докато сте на кино, или на първа среща с непознат обожател hahaha hahaha hahaha hahaha

# 37
невероятни неща
антоан, тортата е много интересна, колкото по странни торти толкова по големи предизвикателства за майсторките, справила си се много добре, явно трябва да има6 по нестандартни поръчки
рая, честита рожденничка, да ти е здрава и да порасне голяма мадама
много хубави торти сте сътворили отново  bouquet

# 38
  • В кошера...
Срам, не срам - ще си покажа как ми се скапа тортичката.
http://medunkabg.multiply.com/photos/album/4/4#photo=99
Беше за подарък - сега ще се купува друг.
Не знам каква лудост ме бе обзела - знам, че с крем на млечна основа не се замазва, но го направих - май от любопитство.../1 пакетче пудинг с 1 масло/. Интересно, че даже не ме е яд - щото си знаех.
Сега всичко се свлече - иначе е интересен ефекта - сякаш се съблича тортата - нали е в ж.р. Joy
ЧРД, на детенцето на Рая   bouquet

# 39
  • Vaudreuil Canada
medunka ако имаш време и желание може да я съблечеш изцяло да си я замажеш с маслен крем и да я декорираш наново - иначе е много красива. Опитай с остро ножче да свалиш част от украсата та да я ползваш наново.

# 40
Оххх медунка, мен ме сряза Cry, толкова е красива Sad Ама ти верно звучиш доста спокойно. Аз сигурно вече щях да съм оревала света Joy Много е стилна и нежна, макар и "разсъбличаща" се  Peace

# 41
Бяхме само част от  "ОТБОР ЛУДИ ГЪБИ".

Искам да ти думам на ушенце, че Емма на връщане рече "Мамо, вие наистина сте луди калинки" .....

Рая да ти е жива и здрава малката порастнала принцеса! Само радости да ти носи и никакви проблеми да не създава   bouquet

# 42
  • Пловдив
Аааааа, не мога да ви смогна днес. Сутринта пуснах темата и вече 3 страници сте изписали. Аз пак имам торти да показвам, но най-вероятно ще ги пусна утре или в четвъртък накуп  Mr. Green

# 43
Бетинка, благодаря   bouquet Ще ги пробвам още тази вечер  Hug

# 44
здр можете ли да ми кажете как се работи с този шприц http://van444eto.multiply.com/photos/album/12/12#photo=39
вчера се опитах да правя сладки с него и нищо не се получи

Общи условия

Активация на акаунт