Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 92

• 77 557
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте. Аз до сега не съм писала в темичката, но пък си я чета Simple Smile . Малееее страхотни торти сте направили. Нашият син е на 4 месеца и искам за всеки месец да му правя по 1 торта. За този месец съм си харесала какво искам да направя, но за съжаление никъде в търговската мрежа в Русе немога да си намеря оцветители. Тук прочетох че става и с боички за яйца, но по това време и боички няма...пу да му се невиди, аз и вкъщи нямам. Имате ли някаква друга идея как мога да постигна червен и син цвят.
Или пък някои ако има излични боички да ми изпрати, ще си ги заплатя и доставката също. Просто наистина тук немога да открия. А всъщност на 1 място намерих 1кг червена боя за 35 лв. но на мен 1кг чак не ми трябва.

Хував ден!

# 61
Цитат
и никой не ми даде акъл за Торта Дора(без Диего)

Ето тeзи на мен са ми е любимите.Дано ти харесат.
http://picbg.net/pic.php?u=6104gypZY&i=351325&file=.jpg
http://picbg.net/pic.php?u=6104gypZY&i=351326&file=.jpg

Рая-чудесни женски торти.Ще ги имам в предвид.Ние не сме на Хана Монтана вълна ,а на Джонас Брадърс.Тук един рок по цял ден звучи...... Praynig

# 62
Отново съм в джаза!!! Party Party Ето и тортичките:
за детето с алергии, и още една

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 13:50 от laskova

# 63
  • София
Рая, колко сте големи....!!! Като гледам какви неща вече слагаш по тортата:))) Чеката за руж е невероятно достоверна и едно розово червилце с мек блясък по ръба...Чудно...Сърцевидната ли беше за училище? Жалко за ганаша..., аз също ползвах все пробвани продукти, но понякога може да е от сметаната, хич нямаше вид на негодна, но може други нейни особености да правят беля...
Шемет, да, 911 искат регистрация за по-голямата част от рецептите си. Обаче онази част, която е със съвети и общи положения мисля, че е често и на свободен достъп. Рецептите, обаче си заслужават, защото имат и снимков постъпков материал, доста добре се виждат понятия като пухкавост, гъстота, обем...На мен ми се получават в 90% от случаите. Поне 1 година си струва абонамента, докато си свалиш повечето основни рецепти...

laskova, много хубави торти. Какво реши и направи за "алергичната" торта? Добре е, да се сложат и такива рецепти в Библиотеката.

# 64
laskova, много хубави торти. Какво реши и направи за "алергичната" торта? Добре е, да се сложат и такива рецепти в Библиотеката.
dimitrina73- Благодарско!
"Алергичната" торта:
Блат: Crazy chocolate cake", разрязан на 3 платки
Крем: Соево мляко "Ванилия" на Alprosoy + пудинг на Д-р Йоткер (ванилия)
Отстрани и отгоре я замазах със сладко от кайсии. Отстрани я наклепах с натрошени орехи, защото ГММ щеше да се разтече от крема, въпреки сладкото и реших да не ризкувам.
Има още какво да се желае и от двете торти, но ги правих след нощна смяна и наистина бях скапана от умора.

Рая - Четит рожден ден на твоята госпожица, да ви е жива и здрава!!!  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 17:00 от laskova

# 65
Рая,много хубави и двете торти ,дъщеричката ти сигурно е много щастлива  bouquet
Ласкова, Hug Hug HugКупата на първата торта е страхотна  bouquet

# 66
Рая,честит рожден ден на порасналото ти момиченце bdbaloni.Да расте здрава и много щастлива.Тортите са страхотни,много ми харесаха.

# 67
  • София
Ето ме и мен в новата темичка.
Първо да поздравя дъщеричката на Рая за ЧРД - много здраве и късмет! Тортите са страхотни! Другия месец и аз имам поръчка за торта на тема Bratz. Да видим как ще се справя.
Ласкова - тортата за левскарчето страшно ми хареса (макар да съм цесекарка). Купата ти е просто убиец - толкова истинска и яка. Браво!
Бетина - тарталетките изглеждат много вкусни! Аз моите от кога ги юркам да им направя едни, обаче не искат гадовете.
Медунка - чак ме е яд, че така ти се е получило (макар сама да си си виновна). Тортата е толкова красива и стилна иначе. Ноистина жалко.
Фиор - по тая сладоледена тортичка ми изтекоха лигите. Толкова вкусна ми изглежда!
Антоан - сватбената торта ти е станала страхотна. Обаче ми е любопитно как изглежда и в завършения си вариянт (с клечоците и прочие).
Мечта22 - и двете тортички изглеждат апетитно.
Bobivo1 - най-много ми хареса шоколадовата, много е стилна и красива и ужасно изкусителна.

Най-накрая и аз успях да намеря време и кача снимките на тортата от кръщенето на най-малкия. Тортата всъщност не беше за самото кръщене (тогава празнувахме в едно кръчме с родата), а за купона на следващия ден с цялата тайфа в градинката. Големината се оказа крайно недостатъчна за целия тоя народ - над 40 човека, но всички докопали се до парче, бяха очаровани от вкуса. Вътре беше с какаови блатове и алкохолно мусче с цели малини и карамелов сос. За външния вид, както е видно, има какво още да се желае. С "рисуването" на страниците много се излигавих и нищо не стана. Най-голяма драма ми беше корицата - колкото и да я подпирах с картон и макар да беше от смес от съхнеща и несъхнеща мм, в крайна сметка пак омекна като я извадих от хладилника и си увисна по краищата. Бебешката глава също ме поозори, но все пак си мислех, че е сполучлива докато не чух коментара на средния ми син "по-уродливо бебе не съм виждал".

Картинките са линк към албума, където има по-детайлни снимки.

# 68
  • София
Боболинка, бебето е като живо!!!! Особено очите и изобщо, предвид размерите, много реалитсични детайли. Единствено нослето от определен ъгъл се вижда, че е прикачено, но гънките около очите, бузките и устните...светналия поглед...супееер! И тортата като цяло е чудесна като цветове и композиция, омекналите корици не са проблем, защото в действителност може и така да изглежда една книга. Браво!

# 69
Ласкова - тортата за левскарчето страшно ми хареса (макар да съм цесекарка). Купата ти е просто убиец - толкова истинска и яка. Браво!
Само да поясня, защото виждам, че сте впечарлени от купата, не съм я моделирала, направих я от фунийка за сладолед, която боядисах в златно, дръжките и основата са ГММ.
Bubolinkata - тортата ти както винаги е страхотна, просто пред всичките ти торти ахкам и виздишам, толкова ми харесват!!!

# 70
 bubolinkata    физиономията на бебето не се вижда дали е "уродлива",но пък малкия рожденик е толкова сладък. Тортата също красива както и всичките ти други торти (още ме изумява пиратската). Свещта е толкова истинска,пък и цветята...Въпреки проблемите около нея,тортата е суперска.

# 71
Аз още веднъж ви благодаря за пожеланията . Трогнахте ме   bouquet  Hug
Ласкова и ти на 8 г . вълна си била . Короната е много хубава , купата на Левскарската торта също
Буболинка те у вас големи критици - винаги нещо не харесват  Laughing . Бебето хич не е толкова грозно , много си е сполучливо за бебе , пък и те всички бебета са "грознички " като се родят  Wink . На мен много ми харесва тортата , а свещта е като истинска .
Stasi76  надписа е принтирана картинка ( ядлива) , но не знам защо не можа да се отлепи и се накъса . Като видях че няма да стане , изрязах и запазих само надписа - иначе беше цяла картинка с Хана Монтана
Дими аз от рецептите на Сара Филипс не съм пробвала много , но например пробвах нейната рецепта за "миксовете" - определено е сполучлива и блата не докарва толкова на химия . И аз си мисля че си заслужава 20 -те долара .
За Ганаша - ами на беше стара сметаната ....знам ли . Карай  Wink

# 72
Буболинка за пореден път се възхищавам на твоята торта ,великолепна е  Hug
И от мен две мини тортички със сметанови кученца.

# 73
Буболинка, поклон.

# 74
  • Пловдив
Момичета, всички сте сътворили големи красоти. Ще отбележа само, че много ме впечатлиха тортите на Рая и Буболинката, а на АЛбенка сметановите кученца са мнооооого сладки. Хич не личи, че са от сметана.

За повече коментари сили нямам- с болки в бъбреците съм и една недовършена торта за утре  Sad

Общи условия

Активация на акаунт