Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 92

• 77 556
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Рай4е,аз малко изтървах влака ,но на патерици..Много  сбъднати ме4ти и невероятни мигове на рожденни4ката,много щастливи поводи за тия невероятни торти.И двете торти са страхотни, веднага ги запазвамне 4е ще ги направя като твоите,ноо ..като идеи  bouquet
Буболинка,да ти е живо и здраво детенцето,голям е хубавец HugТортата е 4удесна,и цветята, и свеща ,беб4ето...Бравоо  bouquet
Ласкова,и ти се завърна ,много хубави торти Hug
И Още красоти видях,но нямам възможност,малко си поизгорих ръката,а ме 4акат няколко обикновени торти..за вси4ки тортоправили едно голямо бравооо  bouquet
ааа и едно торте от менсега видях,4е съм забравила ,волана,отивам да го лепна ooooh!

# 76
  • София
Aлбена, тия сметанови кученца  Shocked направо са страхотни! Може ли по-близка снимка да ги разгледам.

Буболинката, твоите момчета много критични  Twisted Evil ама незаслужено! Кажи колко голяма беше тортата, че и аз ще правя книга другата седмица, та взех да се чудя дали да не е тройна, а не двойна  доза Татяна за 40тина човека  newsm78

Рай4е, рожденичката сигурно е била много щаслива с такива торти!

Патрияни, чудна е колата! Букетчето направо ме уби  Heart Eyes Ама животинчето не мога да го разпозная какво е?

# 77
Албенче,кученцата са невероятни,въобще не разбрах,че са от сметана.И аз бих искала да видя по-близки снимки  Peace

Буболинка,страхотна е !!!

Райче,както винаги ме смайваш и с размер,и с визия  Peace

Патрияни,Ласкова  Hug

Ванчеее,писах ти личнооооо  Laughing преди няколко дни  Wink

# 78
  • под тепетата
Rumya, мумунка е - като аватара на Албенка и ван4444ето ( уф, мноу мъчен ник), пък и ако не ме лъжат очите си има и предно стъкло! Момичета, не ви изпускам от поглед, няма отърване от мен!  Mr. Green Обаче са ме налегнали даскалски зорове в началото на уч. година  #Crazy  Покрай вас така се изкривих, че рядко харесвам ( и купувам )  торта от сладкарница или цех. Последната направо ми идеше да я хвърля, но не успях откъм време...
 Пепи, дръж се, моят мъж пие мечо грозде и разни билкови таблетки.
 И кученцата, и тортата за кръщенето, и къпкейкчетата на Ели, и количката на patriyani , и съблечената торта на Медунка... Прекрасни са    bouquet
 Като показвам мои торти на колежките, винаги допълвам - ама да видите на момичетата от "Тортената" - нямат равни!

# 79
Рая, честито на девойката!!! Тортите ти и двете са страхотни!

Патриани, да беше си я запазила тази за предизвикателството! Страхотна е!!! Simple Smile))

Албенка, кученцета са върха!! Пускала ли си филмче как се правят? За пръв път виждам от сметана!

Буболинката, хич не се кахъри за бебето! Много сладко е станало! И моите дребосъци понякога като кажат нещо такова и ме разбиват, обаче това е защото са станали перфекционисти като майките си Simple Smile))
Тортата ти е много красива!!! Не бъди толкова самокричитна, защото си много талантлива!
 Ти поне си се сетила да направиш страниците...аз се сетих 15 мин преди гостите да пристигнат ( просто бях изключила!) и се наложи да ги намацам набързо, та имаш идея как станаха.

Холи, ето ти линк за Дора ( без Диего Simple Smile, но и без корона)
http://cakes.anniesartbook.com/2008/08/dora-explorer-and-co.html

Аз да ви се похваля, понеже умря циганката дето ме хвалеше Wink Пуснаха ме на Cake Wrecks на блога Simple Smile В секцията с хубавите торти разбира се, иначе нямаше да е за хвалба  Laughing

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 01:02 от Tandoori

# 80
  • Vaudreuil Canada
Аууу че красоти са се изсипали тук....
Рая страхотни са тортите и без твоето име до тях щях да съм сигурна на кого са Simple Smile почерка си почерк.
laskova и двете торти са много добре направени - купата е много идейна.
Албенче много сладурски кученца - и аз искам видео ...
patriyani колата е страхотна животинчето също - от какво е предното стъкло?
bubolinkata цялата торта е невероятно красива и изпипана. Личното ми мнение е, че и без бебето и обувчицата, щеше да е достатъчно завършена, но това си е въпрос на гледна точка - при всички случаи е чудна.
Браво Tandoori.

# 81
Патрияни,колата е страхотна  Hug,да знаеш ,че си я копирах ,ако имам възможност ще се опитам и аз да направя подобна.
Благодаря ви   момичета за похвалите  bouquet.Вчера исках да заснема как ги правих ,но нямаше кой да снима ,но ви обещавам най скоро да направя един клип.Много лесно и бързо се прави куче от сметана.

# 82
  • Пловдив
patriyani, много готино кабрио.

Най-после имам минутка свободно време и  мога да ви покажа последните си торти. Кошницата и с влакчето ги правех с бъбречна криза Sad

# 83
Mомичета, малееее на 6-та страница, браво! Много сте производителни и отново прекрасни торти видях, копвам си ги за идейки!

Рая, на патерици да ти е жива и здрава щерката, много да я слушаш и все такива хубави тортички да и правиш!!!  bouquet
Буболинката, невероятна както винаги, страхотно е книжлето, а бебето наистина е като живо, ммноооого ми хареса!  bouquet Хайде някой път като се видим да ми отделиш малко повече време и да ми покажеш някоя твоя хитринка за изработка на лице и цели фигурки newsm17 Освен това преди време много си харесах една твоя рисувана торта - като чашите за кафе, би ли споделила с какво рисуваш? (каква четка, боя?) На мен малко ми треперят ръцете и едва ли бих се заела да изрисувам цяла торта, но за малки детайлчета или надпис...

patriyani, мнооого готина кола (даже не забелязах че волана липсва, чак като прочетох се вгледах) Каква е емблемата на капака?
Приятен ден от мен и ползотворна работа на тортоправещите днес  bouquet

# 84
  • у дома
записвам се с парче на "сметановите рози"  Mr. Green

_Пепи_, въобще не се шегуваш с количеството торти  Crazy пък и хубави  Mr. Green  patriyani, автомОбила е страхотен  Party ти пък сега, за един волан ли си  Laughing Албена и аз се нареждам за кучешко клипче  Party  Hug bubolinkata, bubolinkata, то това твоето си е истинска скулптура, каква торта, какви 5 лева. уникална е!  Party да ти е живо и здраво кръщелничето  Hug laskova, много хубави торти  Hug  raya_рая, чудесни торти! да ти е жива и здрава дъщеричката  Hug   bouquet еееееее medunka, мен пък ме хвана яд  ooooh! жалко, наистина  Confused

нямало клюки на срещата, а`е не на мене тия  Rolling Eyes  Mr. Green

мацки, какво става с предизвикателството, кога ще се записваме  newsm78 отивам да открия темата да прочета, че нещо съм се отнесла май  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 14:13 от blueeye®

# 85
Леле, Пепи!!! Всичките са една от друга по-хубави! Аз съм правила 2 торти с бъбречна криза и направо искрено ти съчувствам!  Hug

Блуай, аз съм я пропуснала тази торта, обаче толкова вкусно изглежда! Каква е отвътре? Сигурно си споменавала, но аз съм пропуснала.. Embarassed
Ето ти и линк за Тортеното предизвикателство- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427000.new#new
Няма да има записване ( т.е ще е само формално), който иска прави, пуска снимки и гледаме.  Peace

Jenik, аз не съм Буболинката, но и аз рисувам торти, затова мога да ти отговоря на въпроса- ползва се хранителна боя, от тези, които използваш за оцветяване на кремове и захарно тесто. Може да се разрежда с много неща- аз най-често разреждам с обикновена вода, може да се разрежда с лимонов сок, с алкохол, както и съм рисувала с айсинг оцветен с боя ( т.е белия айсинг като бяла боя използван), а също и разредено с бяла хранителна боя.  Четките са обикновени четки за рисуване- за различните дизайни ползвам различни четки. ПОнякога има нужда от по-твърда и плоска, понякога от мека и кръгла четка..зависи какво ще правиш.  Peace

# 86
Страхотни торти, поклон!!!

Буболинката, какво не ти хареса на книгата, незнам, бебето е супер...

Пепи, ти си перфектна както винаги...

Рая, чудни торти си направила Peace

Патрияни, страхотно кабрио

Албенчееее, нямам думи, всеки път ме изумяваш със сметановите си творения...

аз се подготвям за нова серия от торти Crazy

# 87
Аз да питам - нали блатовете за торта Гараш по рецептата на Иринка - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2594.msg66901.html#msg66901 - НЕ се сиропират? Правила съм я тортата точно по тази рецепта, но горката памет в момента ме  е напуснала......

И друго - крема трябва да изстине и така да се сглоби тортата, нали?

Тъпи въпроси, ама както казах - без гънки по мозъка съм......

# 88
Маме,запомнила си правилно,не се сиропират  Peace И да,крема да трябва да е поизстинал

Пепи,страходни торти,не си личи,че си имала здравословни проблеми  Peace

# 89
Маме,запомнила си правилно,не се сиропират  Peace И да,крема да трябва да е поизстинал

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Леле, Иринка, ако знаеш откога сънувам тази торта.......В момента я правя, крема е готов, още нещо ще питам и край - тъй като още от самото начало крема го правих в 2-на доза и не съжалих, за да не отиват зян белтъците - ще направя повече блатове. Колко броя блата максимум е добре да има една торта Гараш и може ли другите блатове да ги използвам за торта с Ганаш? Благодаря предварително! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт