Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 92

• 77 699
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
ПЕПИ,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ПЪЛНА С ЕНЕРГИЯ!

ВАНЧЕ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!

И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС   bouquet

# 601
Пепи, честит празник! smile3525
Ванчето, честита годишнина на вас!  newsm51

Аз скоро ще ви покажа над какво се потя от миналата седмица Crazy Нахендрих се да правя 4 торти, две от които са невероятна играчка, днес се боря и с един тигър...стоя през нощите до 4-5, сутрин в 7.30 с децата ставам и вече съм #Silly Хак да ми е , зор да правя нещо, а сега на куп едвам смогвам.

Айде приятен ден от мен!
Весел празник на всички празнуващи  bouquet

# 602
  • София
ай-ай много ми харесва ми тортата  bouquet

# 603
ПЕПИ,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН.Пожелавам от сърце здраве и успех във всяко твое начинание.  bouquet
Ванче ,да сте живи и здрави и да отпразнувате златна свадба.  bouquet

# 604
Пепи,честит празник!Много здраве и късмет!И много усмивки днес!
Ванче,честита годишнина!Не знам кой жертва и кой не...   Mr. Green   ама да векувате!

# 605
  • Бургас
Честит празник на Пепи и Ванчето ! Желая на вас и семействата ви много здраве и усмивки - така се живее по-лесно....Ванче , кътай си мъжо , че не всеки пие топла бира  Laughing

# 606
Весел празник на всички празнуващи

Добре дошли на всички нови торто правещи!
Страхотни торти видях!
Дерзайте...

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 12:40 от antoan2006

# 607
Пепи,4естит празник,мили4ка!! smile3525 smile3525 smile3525
Ван4ее,4естита годишнина!!Много любов и разбирателство  до старинибеше обещала торта,аа Hug
сега пускам само една торта и отивам да си правя дракон4етата ,а по късно ще седна да ви разгледам

# 608
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ.
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ.
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.newsm51 newsm51 newsm51 newsm10

# 609
Ванчее, честита годишнина. Пожелавам ви още дъъъълги години щастлив и сладък като торта семеен живот.

Пепи, Честит имен ден, бъди много много щастлива, ти и всички около теб.

# 610
  • Vaudreuil Canada
Пепи Честит Имен Ден!
Ванче Честита Ви Годишнина!
И на двете желая щастие, любов и здраве.

patriyani много е сладка тортата

# 611
  • София
Пепи, Честит Имен Ден! Да си жива и здрава, с любов да си гледаш семейството и много да те глезят домашните!

Ванче, хубав празник ви желая вкъщи, да ви е топло и уютно, здраво и голямо семейството!

Патрияни, много хубави цветове и приказна композия, фигурките са чудесни!

# 612
Пепи Честит Имен Ден!  bouquet
Ванче Честита Годишнина!  bouquet
Бъдете живи и здрави преди всичко и вие и семействата ви.И нека всички ваши желания са мои пожелания.Весел и прекрасен ден  Hug  bouquet

# 613
Ванче,честита годишнина!!!Бъде многооо щастливи и много влюбени!!!   bouquet и вземи та направи на човека една торта  Wink

Пепи,честит имен ден!!Бъди здрава,щастлива и много обичана!!!      bouquet   

# 614
  • Plovdiv->Toronto
Честит имен ден, Пепи    bouquet !
Ван4е, честита годишнина ! Много здраве и щастие и на двете главни геройки в нашата "Перла" тука  Laughing!

Един Елмо от мен, за първи рожден ден. Много ми хареса борда на Нелка, показан от Крисчето наскоро, още някой май го прави, Блу-айка ли беше  Thinking ... Оказа се че съм направила много малко, разрязах го на четири и между парчетата е кръпка от ганаш с орехи.
Един бял ганаш оклепах, пресече се. Грешна температура и опит за повторно разбиване. Ни става  Simple Smile ... Добре че ми остана малко от кафявия за над парчетата, и той едвам жив но стана за скриване на ръба  ...

Общи условия

Активация на акаунт