Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 92

• 77 565
  • 738
  •   1
Отговори
# 720

ellyganova, скоро купувахме от склада в Зона Б-18 бл. 10 (на гърба на блока, откъм бул. Н. Петков) е.

Благодаря! А дали работи в събота?

# 721
Ай-ай! - Тортата ти адски ми хареса. Цветчетата са сууупер сладки.. "гадните гънчици" си ги знаеш само ти. Цвета е страхотен.
Антоан - много симпатични жабоци. Лилиите са готини.
jenik - всички торти са много готини. Бубулечките, много симпатичнички  бееееей  Praynig !!!! Тоз лилавия не го познавам, но вече съм влюбена в него.  Crazy
Миша - да ти е жива  издрава племенничката. Книгите са станали много хубави!
ками - хубава... лоша.... тортата си е добра. Важното е че си пробвала, получило се е, и искаш отново да опиташ. Дерзай!
tina1801 - горното се отнася и за теб. Издържа изпита със сметаната, сега е ред на някой чаршаф!  Peace
Пепи - тебе какво да те коментирам,.... вече сама на себе си омръзнах да те хваля. Жълто!!!! Обичам го!!!!  Blush Вече го познавам тоя кафявия /кьоравия/. ще се запозная и с другите. Малкия го гледа често това филмче, ама майка му не и издържат нервите от превода  и звуците.....  #Crazy , та не съм го гледала....

....... с помощта на едно инструментче от несесер за нокти, малко заобленко е отдолу (нямам идея за какво служи, може би Ванчето ще разясни  Wink ) .
Отговарям: Предполагам че става въпрос за ТОВА ВТОРОТО. Обяснявам: Това оръжие ВЕРОЯТНО е измислено от испанската инквизиция. Служи за избутване и отлепяне на кожичките от нокътната плочка, с цел по-лесно изрязване. Изключително "приятно" изживяване, особенно ако се извършва от професионален инквизитор.  Twisted Evil Само да ти кажа, че точно с него и аз правих устичките на животинките от някои торти. Мноооого удобно.  Отличник си ми ти!!! Wink

# 722
  • На плажа
Ванче,благодаря ти за окуражителните думи,надявам се някой ден да направя нещо толкова красиво,като вашите торти.  Hug

# 723
Ванчето, точно това е душа Grinning, значи все пак някой ми разбира дълбоко смислените обяснения Mr. Green ей как съм го нацелила, наистина е много удобно , за устичките де, иначе не са ми го прилагали на ноктите и слава богу Heart Eyes А лилавия дзвер се казва Барни, някакво подобие на динозавър, от една образователна поредица за деца, много готини филмчета, но са само на английски, сега зарибяваме всички деца от блока да го гледат Laughing

# 724
Предполагам че става въпрос за ТОВА ВТОРОТО. Обяснявам: Това оръжие ВЕРОЯТНО е измислено от испанската инквизиция.

Хаха, Ванче, разсмя ме с тая инкривизиция. Joy
Ами добре, че съм по-млада, че не ми се е налагало да използвам този уред за мъчения, че когато станах вече за маникюр, тия не бяха на мода.

Антоан, жабките са много сладурски. Peace

Жени, тортите ти ме плениха. Особенно тигъра - избарала си го един път. Гледам, цъкам и не мога да му се нарадвам. Хубав, изпънат, страхотен. Браво! Ти с какво тесто работиш?
Относно саксиите, единствено ако ми позволиш самите маргаритки е трябвало да изчакаш да изсъхнат, тъй като са клюмнали надолу. Иначе цялата композиция и изпълнение страшно ми допадат.

Миша, справила си се супер и то с две торти. Много са добри, а малката сладурка е невероятна.

Ай-Ай, изпипана торта. Цветята какви са? На ябълков цвят приличат ама по-големи? Има ли нещо такова или аз се заблуждавам newsm78. И сребърният нюанс си личи на тортата.

tina1801  зарадвала си мъжа и щерката, то е ясно. Напредвай с бързи крачки!

Пепи, ти си професионалист. Само плакна очи по твоите торти и ще се радвам някой ден да достигна таквиз` висини bowuu

# 725
Момичета,радвам се,че ви харесаха жабоците!

Zain-Разгледай тези...

http://www.jsfakecakes.com/images/boy_twins_diaper_cake_baby_shower.jpg
http://www.pinkcakebox.com/images/big-cake780.jpg
http://www.creative-cake-decorating.com/images/tomboy-twins-cake-picture.jpg
http://www.lanasdesserts.com/images/Kids/Twins_web.jpg
http://serenabooth.com/cakes/wp-content/uploads/DSC03303.jpg

Дано ти харесат,но тази с футболното игрище разделено на две ми е фаворит!

# 726
# 727
Ай-Ай, изпипана торта. Цветята какви са? На ябълков цвят приличат ама по-големи? Има ли нещо такова или аз се заблуждавам newsm78. И сребърният нюанс си личи на тортата.

Хи-хи,Дари щом ти приличат на ябълков цвят може би са такива Mr. Green, това е сбор от хилядите цветя които съм разглеждала и моите скромни умения в правенето им Joy  съчетано с абсолютното ми невежество в тази област  Embarassed

# 728
Здравейте много хубави торти видях Hug (а някои и копирах Embarassed) Искам да ви попитам нещо- Сметаната (сладкарската) като я разбивате как ви става толкова твърда(или по точната дума е плътна)? Аз днес пробвах еми не става има ли някакъв трик захар ли слагате и по колко? Опитах се да направя от розите но тя ми клюмва не иска да седи. Като съм гледала клипчета с тях тя седи една много твърда някак си(дано да ме разбрахте).Иначе аз днес направих една торта за домашна употреба но ме е срам да я покажа. Но за 3часа от печенето на блатовете до финала толкоз  Rolling EyesДано поне на вкус е хубава че използвах нова рецепта- Медена торта (само блатовете де Simple Smile )
И ако ми позволите още един въпрос: Бях питала няколко страници по напред но никой не ми отговори -С какво замазва тази мацка ? http://www.youtube.com/watch?v=dIXHFqpJK84

# 729
Здравейте момичета искам да направя торта медовик но в нета срещам няколко различни рецепти ,ще се радвам ако ме опътите коя да ползвам

# 730
ДО МОМИЧЕТАТА ОТ БУРГАС - течни сладкарски бои има в едно магазинче за подправки, на ул. Константин Величков - отстрани на Краставицата/color]

# 731
hrisiv  може би никой не отговори , понеже това сме го коментирали поне 20 пъти досега  Wink . Това е американски маслен крем - Бадъркрийм , който при сватбените торти се прави от шортънинг , което е бяла соева мазнина ( прилича на мас) , абсолютно без вкус и следователно и масления крем е с отвратителен вкус . На 2 ч.ч слагат 1 кг пудра захар . Става като бетон твърдо , ходи и го яж  Sick .
 За да се стегне още повече слагат и 2 ч.л меринге ( сухи белтъци) .
Този вид крем се замазва добре , тортата може да се заглади  - доколко става за ядене ....е въпрос на вкус ( американците си го ядат )

# 732
  • В кошера...
До Бургаските сладкарки - освен течните бои на К.Величков /за което благодаря на Бамбинкамалинката/, от къде мога да си купя моделираща маса - тези дни. Сещам се за някакъв склад в Черноморка сградата - съществува ли още? Благодаря предварително!

Някой да е ползвал фотодекорация, но да я е лепил на тортата отстрани. Нещо като да се облече тортата с нея?  Дали ще се реже лесно или ще се свлече???

# 733
  • Бургас
medunka ,аз ходих скоро до този склад в сградата на кабелния е отстрани , но нямат ГММ , само с поръчки . Май от Варна ще трябва да се снабдяваме - ако мога да поръчам ,ама няма да е скоро , искаш ли да се делнем една кофичка бавносъхнеща newsm78

# 734
Ето я тортата от днес но в шоколадов вариант и с куп други измислени нещица от мен Grinning На външен вид изобщо не е хубава( беше ми останала малко руска мастика и варна - в различни цветове). Обачеееее  отвътре е превъзходна.
На блатовете сложих няколко лъжици какао а крема вместо само от готварска смена го направих и с заквасена и шоколад и между 2а от блатовете сложих и прасковки от компот а със сока сиропирах блатовете
а ето и  разрез   Отстрони е с фъстъчен крокан.

Общи условия

Активация на акаунт