ЕНДОМЕТРИОЗА - тема 3

• 104 001
  • 772
  •   1
Отговори
# 30
Нелита, благодаря ти за бързия отговор! Аз всъщност живея в Русе, а за тукашните лекари съм чувала доста лоши отзиви.
 Sad

# 31
Ясно. Ами, колкото и да е затруднително, аз на твое място бих пътувала поне за един преглед при утвърден специалист - преди да ме диагностицират правилно, ме гледаха куп "псевдо светила", и ми казваха, че нямам ендо, пък аз имах най-тежката степен, която се беше развивала много години!
Като ти гледам лентичката, теб не те притеснява най-силно забрменяването, явно. И при мен беше така, но дори да оставим настрана  репродуктивния въпрос, ендометриозата си е сериозно заболяване, с понякога много тежка симптоматика.

# 32
  • София
Нелита, благодаря ти за бързия отговор! Аз всъщност живея в Русе, а за тукашните лекари съм чувала доста лоши отзиви.
 Sad
Ми, ако искаш пробвай и с преглед при проф. Горчев в Плевен. По-близо ти е.  newsm78

# 33
Аз пак да се впусна в размисли  Laughing... щом се е наложило да измислят такава торбичка, значи има защо  Thinking...
Четири месеца преди първото лапаро, спуках киста, последвалото лечение беше силни антбиотици !!! ooooh! Joy... резултата от което си обяснявам с множеството огнища зад матката ми, на снимките е като палачинка, но пак казвам, размишлявам си на глас  Mr. Green, че то май друго не ми остана...лудвам май, опитвам се да се убедя сама себе си да направя лапарото по време на лечението, това бездействие и чакане ме влудява  Sick

Hug Hug Hug
и това е вариант и то добър!

# 34
 Sad
Ми, ако искаш пробвай и с преглед при проф. Горчев в Плевен. По-близо ти е.  newsm78
Аз съм се оперирала при него и съм с 2 ръце "ЗА"
Моето мнение е или проф. ГОрчев или д-р ПОпов София- Шейново

# 35
Благодаря ви много за отзивчивостта!

Днес следобед говорих с моя приятелка, която се е лекувала в частна клиника в Плевен. Тук в Русе са и поставили грешна диагноза. В Плевен резултатите са показали съвсем различна диагноза, а именно ендометриоза. Утре ще ми запише час за преглед при доктора, който я е оперирал и от когото е много доволна. Лошото е, че ще трябва да почакам поне месец до прегледа, понеже броят на чакащите пациентки е много голям. Но по-важното за мен е, че ще получа вярна диагноза, без да се лутам по псевдо разбирачи и светила.
Нелита, вярно, че вече си имам детенце, но искам още едно. Самата мисъл, че може би няма да мога да имам, направо ме депресира  Confused

# 36
  • Варна
 Sad
Ми, ако искаш пробвай и с преглед при проф. Горчев в Плевен. По-близо ти е.  newsm78

Проф. Горчев вече не се "занимава с такива операции", участва само в по-сложните, предимно ракови, и мен ме оперира той, но преди 4 години, заедно с д-р Томов, така че аз мисля да се обърна към него  Peace

.........вярно, че вече си имам детенце, но искам още едно. Самата мисъл, че може би няма да мога да имам, направо ме депресира  Confused
.....много добре те разбирам   Hug

# 37
# 38
Момичета,вече ми сложиха първата инжекция.Кога да очаквам страничните ефекти? Tired

# 39
  • София
Момичета,вече ми сложиха първата инжекция.Кога да очаквам страничните ефекти? Tired
След 10 - 15 дни.

# 40
  • Варна
След 10 - 15 дни.
  Peace

И двата пъти, около втората седмица

# 41
 Sad
Ми, ако искаш пробвай и с преглед при проф. Горчев в Плевен. По-близо ти е.  newsm78

Проф. Горчев вече не се "занимава с такива операции", участва само в по-сложните, предимно ракови, и мен ме оперира той, но преди 4 години, заедно с д-р Томов, така че аз мисля да се обърна към него  Peace

Мене ме оперираха в екип доц, Томов и проф. Горчев преди 6 месеца (март 2009) в частната клиника т.е. мисля че се занимава... Доц Томов също е невероятен специалист и човек!

# 42
  • Варна
Може Simple Smile, аз звънях май месец за консулт, в Св. Марина, разпитваха ме надълго и широко за  какво става въпрос, така ми отговориха и от "друго" място знам това Wink, както и да е, късметлийка си, че си оперирана от него  Peace

# 43
След 10 - 15 дни.
  Peace

И двата пъти, около втората седмица
  Ох,да му мисли мъжът ми Twisted Evil

# 44
А какви по-точно могат да са страничните ефекти от ваксината?

Общи условия

Активация на акаунт