Искам си мъжа обратно,но този в когото се влюбих!

• 10 478
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
biju, някои мъже са скрити лимонки, държат се по един начин преди сватбата,
а после се променят! Вгледай се в мъжа който обичаш и виж го какъв е сега,
е не какъв е бил преди! Решението си е твое, но аз не бих търпяла, взимам си
детето и си тръгвам! По-добре ще съм без него ...

# 136
  • Canada
Biju, наистина е ужасно кофти ситуацията, в която си вмомента. Най-вероятно (както са ти писали почти всички) той наистина има любовница и е влюбен в нея. Аз лично бих го повикала за един разговор, в който щях да се опитам да разбера дали действително това е така и ако е да се опитаме по човешки начин да се разберем какво правим оттук нататук заради детето.
Дано намериш правилното решение за себе си и бебчето! Praynig

# 137
Направо му събери багажчето и го прати при майка му... и си смени ключаката  #2gunfire

# 138
Здравейте!Аз отново съм тук(за съжаление...) Бях писала преди около месец ( "Да го зарежа ли")  много от вас ми отговориха и даваха съвети и аз като удавник за сламка се хванах за тези съвети и изпълнявах! А сега всичко е по-зле от преди! Моля ви,помагайте отново!!!  Омъжена съм от година,имаме бебе на 6 месеца и мислих,че всичко ни е наред(защото не страдаме от липса на пари,и двамата със съпруга ми изглеждаме добре,детенцето ни е здраво) и на пръв поглед идеалното семейство! И в един момент приказката свърши-мъжа ми стана студен,замислен,не го интересуваме с бебето-редовно ми казва "Оправяй се сама,другите жени как го могат" и т.н.  Уж оправихме положението...но само за седмица-след това стана още по-зле :работи нощна работа,а сутрин не се прибира,понякога и през деня не се прибира!"Къде беше?"-питам,а той "Пихме в бунгала" или "ходих на рожден ден" или "спах в приятел" и т.н. Ревах(ама не пред него),тръшках се,отказах се да питам каде е бил,защо не се прибира! Очаквах поне към детето да не е студен,а той все едно не го забелязва! Малкия като види баща си започва да се смее,маха с ръчички и крачета,но онзи нищо! Питам го какво има,преследвам го из стаите за да говорим,пиша смс-и и пак нищо! И един ден ми казва "Нищо не ме радва от живота,не съм щастлив,искам да се изнеса и да видя дали ще ми липсваш и тогава да се върна" И аз ей такива очи ококорих Shocked  Стана ми много убидно и тъжно-той да си починел? От какво? Аз правя всичко,опитах се да му прехвърля някои задължения,но като остави малкия гладен(без мляко) и уж отиде да му купи,а не се върна 1ч(отишъл в пикадили да пазари за вкъщи)а бебето реве гладно! Щеше поне пода да мие в къщи,но щяхме да се заринем ако го чаках...и така де-аз правя всичко! И се поддържам,изглеждам добре-не съм се занимарила...а все едно не съществувам! И той всеки ден ми говори как искал да се изнесе,аз се правя на ударена(защото го обичам и не искам това),усмихвам се мило,говоря му все едно нищо не е станало,опитвам се да правим секс...но нищо! Той си знае неговото! Онази вечер вече ми писна и му казвам(пак мило)"Ок,слънце,щом ще си по-щастлив се изнеси докато си оправиш депресията,аз ще те чакам...!" И той казва добре. Излиза за работа и аз като ревнах-вече не издържах на напрежението:ред сълзи,ред сополи и му написах смс"край,вс. между нас приключи,обичам те,но те освобождавам да си намериш щастието другаде" И се надявах да ме разубеждава...а той 2 дни не се прибра,аз рева като магаре!!! И ми пише една вечер "обичам те" и се прибира на сутринта.Питам го защо не се изнесе и очаквам да ми каже,защото ви обичам,а той ми казва" Ми как да се изнеса като ти нямаше да ми позволиш да се върна след това" и на следващата сутрин пак не се прибира...(много ме обича понеже и не е намерил пътя към вкъщи) И така-не си говорим,разминава ме се,аз се чудя какво да направя за да обърне внимание на детето и вчера му го връчвам и му казвам да отидат двамата на разходка...той го взема и излиза. Звъня аз след 30 мин.,че ми трябваше нещо и около него тишина,а нали уж се разхождат...И го питам-къде си? А той"на центъра,къде да съм"  С кого си"А бе ся с кого съм..с майка ми съм" Питам го дали е сигурен,че е с нея,а той ми вика "абе няма да ти кажа с кого съм и ми затвори телефона!   Аз звъня на майка му-тя не вдига,след 1ч ми се обажда тя ,за да ми каже,че разхожда детето,пък мъжа ми тъкмо е видял приятел и се е спрял и затова не е до нея!   На балама ме правят и двамата!!!!!! Полудях направо!   Прибира се той вечерта,подава ми малкия без да ме поглежда,изкъпва се с вода и парфюм и изчезна...и днес никакъв го няма пак!!! Дори количката на детето не остави-няма как да го изкарам!!!     Господи,толкова много се набучих с този мъж,че няма на къде повече...не знам какво да правя,всичко опитах... ooooh!         Моля ви,ако имате идеи помагайте пак,защото ми иде да си сложа въжето,но заради детето се държа...искам си мъжа обратно-но онзи,в когото се влюбих,онзи,който даваше всичко за нас а не този безскруполен непознат и студен човек!!! А сега на къде???????? Sick
         От ясно по ясно е,че си ма любовница....той няма никога да се промени.Стисни зъби и го остави, колкото и да е трудно.Сега е с една,после с друга и така ще си скубеш косите цял живот.Това е моето мнение...

# 139
Бижу, до болка познат сценарий, мога да ти кажа и финала, как след като види че можеш да се справяш сама и без него, ще започне да те умолява да се върне, за да се грижи за детето ви, бла-бла. И моя "хубавец" е на 28 г., и той се взе за модерен, като си хвана девойка, и той отсъстваше, лъжеше, не признаваше до край. В момента, в който подадох молбата за развод, той изведнъж се сетил какво губи, то не бяха молби, заплахи, щял да стане нов човек, да се промени, бил се "наиграл"  Shocked, бил се мислел за тарикат- бисери, бисери. Не изглупях до толкова, че да му повярвам и да му дам шанс, защото и до ден днешен доказва, че не се е променил и няма да го направи. Такива комплексирани егоисти не се променят, може да играе театър известно време, но няма да издържи дълго и всичко ще се повтори.
Не губи време и нерви с този недорасляк, той е губещия, не ти  Hug

# 140
Направо му събери багажчето и го прати при майка му... и си смени ключаката  #2gunfire
Peace

Общи условия

Активация на акаунт