С кой посредник е най-изгодно да се пазарува от САЩ?

• 218 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
имам една позната, която ми беше обяснявала нещо и май няколко пъти успешно беше поръчвала. утре ще я питам. на мен ми омръзна да пазарувам от англия. имам чувството, че все едни и същи неща се въртят. взимала съм си много неща от амазон, но все ми ги носят приятели, като се връщат от сащ, но за тази година повече няма да мога да ползвам никой, на всички им свършиха отпуските

# 406
  • Sofia
От амазон специално има доставка до България (респ. до Пловдив) на голяма част от нещата.

# 407
  • Sofia
   gardje, ако научиш нещо, сподели тук в темата. Peace Аз не съм от Пловдив, но може да е от полза за други твои съгражданки. От години в тази тема се спрягат едва 2-3 фирми-посредници, предлагащи подобни услуги. Rolling Eyes Може би няма други.

# 408
оказа се не мн лесно начинание това за асист от сащ, но поръчах чрез една фирма, която се оказа че обслужва главно други фирми, но и частни лица. поръчах от един американски сайт пухинка маркова и няколко полара. от амазон сега се отказах (не са ми толкова спешни нещата от там). поръчах за около 100 долара дрехи(с огромни намаления са), плащането в уса, транспортът до бг и обмитяване в бг ще го правят тази фирма. въведох в калкулатора и всички тези разходи ми излизат около 83 долара(но може би и по-евтино, защото май не сметнах правилно кг), което ме устройва, не искам с нищо да се занимавам, сега чакам потв дали ще стане. като получа потв. ще им платя в лева само стоките и около 25 долара останалите 55 долара като дойде в бг. пиша от тел и ми е мн трудно да пиша подробности.

# 409
коя фирма доставя от http://www.nike.com/bg/en_gb/?cp=gsns_kw_txt!g!c!p!nike%20com&k_clickid=62867f1d-3f8b-4a75-8fc6-ada25eec1045 за над 350 лева е безплатно ама са ми множко http://en-gb-help.nike.com/app/answers/detail/article/shipping-d … ntry/bg/related/1

# 410
  • Sofia
   Фирмите-посредници могат да ти доставят стока, от който и да е сайт. Peace Не там е въпросът.

# 411
  • Sofia
И освен това над 350 лв. ще те обмитят порядъчно, нищо че доставката е безплатна. Потърси това, което търсиш в европейските сайтове (доставката е 20 лв., може би има и безплатна над определена сума).

# 412
аз се чудя дали ще пристигнат от САЩ или Англия за седмица от Англия ще да е

# 413
аз си поръчах нещата и се успокоих. нямам да се занимавам с нищо, като пристигнат и ги обмитят ще си ги взема.  поръчах ги през пловдивска фирма shopr.bg
ако някой се интересува от спортни маркови стоки с голямо намаление, ето сайтът от който си купих аз sierratradingpost.com и преди съм купувала от там пухинка, дойде ми по приятели.

# 414
Здравейте, ще записвам се да чета отзиви от вас за фирми, с които да поръчам от сащ. поръчвала съм с шипиту, но не останах доволна.

# 415
Искам да си закупя 10 празни шишета по 5мл всяко за парфюми от юса въпроса е че амазон не праща директно до бг и го няма в амазон юк, знаете ли някоя изгодна фирма която да предложи изгоден транспорт  и да направи покупката от амазон юса до юса и после фирмата да ги достави до бг изгодно?
Със сигурност   едва ли тежат повече от 50-100 грама все пак са празни 5мл шишета 10 броя.

# 416
Explore, за толкова леки неща не знам дали си заслужава, но може и да ти влязат в положение. питай фирмата, която аз избрах. тръгва пратка скоро.

# 417
  • Sofia
Explore, за толкова леки неща не знам дали си заслужава, но може и да ти влязат в положение.

Е, то, обикновено не теглото има значение, а цената на артикула – повечето фирми вземат голяма комисионна (например, 30% от цената на закупената стока), а за транспорта на пратката до България се плаща отделно.

Те, че ще му "влязат в положение" – ще му влязат. Laughing Няма да го върнат, разбира се. Нали ще го таксуват подобаващо. Въпросът е защо ще се занимава да купува точно празни шишета за парфюми от САЩ чрез посредник, при положение че всеки китайски сайт е залят с подобни боклучета. newsm78

# 418
  • Sofia
В ebay потърси ли ги?

# 419
Искам да си закупя 10 празни шишета по 5мл всяко за парфюми от юса въпроса е че амазон не праща директно до бг и го няма в амазон юк, знаете ли някоя изгодна фирма която да предложи изгоден транспорт  и да направи покупката от амазон юса до юса и после фирмата да ги достави до бг изгодно?
Със сигурност   едва ли тежат повече от 50-100 грама все пак са празни 5мл шишета 10 броя.

Виж в Алиекспрес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт