Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 641
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Дещо, честито   bouquet Ще се справиш, ти си оправна мацка  Grinning Лелееееее, искам и аз  бебе, но ще трябва да почакам до лятото  Wink

Кали е на почивка  Simple Smile

Гнидка, не се притеснявай, като огладнее ще яде. Наскоро Бобо ми направи същия номер, два дни почти нищо не хапна ... готвих като луда какво ли не  Crazy на третия ден прояде  Wink

Отивам да чистя и готвя, че свеки изведе Бобо навън  Whistling

Днес в парка едно момченце на  година ядеше Boss /сладоледа на Делта  Mr. Green/ . Държеше си го за клечката и си гризкаше  Mr. Green

# 511
Ели, разсмя ме  Laughing

НБМ, Дени, Шада, благодаря за идеите и съветите Hug Изпекох и картофки с масълце и кашкавал  Simple Smile Малко хапна, ама с кеф Grinning

Аз съм от твърдо бебенеискащите, засега. Нямам необходимото спокойствие за още едно. А и физически ще заприличам съвсем на нищо подобно.
На всички искащи, пожелавам успех  Hug

# 512
ДеЩо, дано тоя път си пожалена от драйфането. Че ако е три месеца само пак добре, аз, ти и Майра си драйфахме до 5-тия, забрави ли Mr. Green

Моето пък на 2 месеца ядеше пържоли, да ви пропимням ли. Та какво е един сладолед на годинка?!
 Mr. Green

# 513
  • Sofia
Аз съм от твърдо бебенеискащите, засега. Нямам необходимото спокойствие за още едно. А и физически ще заприличам съвсем на нищо подобно.

И аз така Peace
Дуци, моето не искаш ли да го погледаш, на един фризьор да ида поне Laughing Едничко е, но бели за трички прави smile3534
Днес най-накрая всичко ни е наред с документите за яслата. Изтормозиха ме. Тръгваме на 6-ти.
Майка ми ме посъветва да избродирам инициалите на Дени на дрешките му, че да не ги бъркат. Как мислите? newsm78

# 514
Десииии, честито и браво за смелостта! Дай Боже всичко да върви по мед и масло! Hug

Ния имаше ужасна нощ и ние с Пепи покрай нея. Оказа се, че й пробиват не 3, ами 4 зъба едновременно. Като се събуди в 4 и хем му се спи, хем явно го боли и не може. Отиде на ясла и на обяд ми звъннаха, да отида да я взема, защото има лека температура (37,1-2) и е много неспокойна. Горкото като зомбирано - с едни подпухнали червени очи. Вкъщи температурата стигна до 37,6, но й дадах Панадол не за да  я сваля, а за да може да поспи. Вече спи от половин час. Дано да събере сили и най-вече - да пробият по-безболезнено зъбите  Praynig Направо вече ще се побъркам - исках поне един уикенд, когато всички ще сме здрави  Rolling Eyes

# 515
Ееее, супер новина ДеЩо, честито, лека и безпроблемна бременност (дано ти се размине повръщането този път) и браво за смелостта  Hug Аз още се чудя да започваме ли да работим за второто или да изчакаме още 1 година  Rolling Eyes, но сега като те прочетах и честно казано ми се прииска и на мен бебе  Blush. Но ще си помисля още малко де  Mr. Green

Джоли, дано избиват бързо зъбите и да оздравява Ния  Praynig

Амаринова, браво на Алекс  Hug

За приспиването - Габи все още заспива на гърдата, но много ми се иска да я науча пак да си заспива сама в леглото  Confused Само че аз не мога да вляза в нейното легло, пък ако лежа на спалнята до леглото й и тя все става и иска да я вземам  ooooh! Ще видим как ще се справяме, ама засега честно казано така ми е най-лесно и не съм се заела сериозно с въпроса   Embarassed

Гнидка, не знам какво друго да те посъветвам, освен това, което вече са ти казали, но се надявам да намерите решение и да започне да си хапва по-добре Катето, че да не се притесняваш. Този препарат, който й беше купила (не му помня името) не действа ли или ти не й го даваш вече?

Шада, ужасни истории, явно ти върви да поподаш все на някакви странни екземпляри  Sick

Бухти, много е сладка Лили  Heart Eyes

Дуци, успех на Пепи, дано му харесва и да не се разболява най-вече  Hug

# 516
Звънах на центъра Хирон, обаче съм хвърлена в размисъл как да измисля схемата за първото посещение. Иска ми се да заведа Ния и да запиша час и за мен. По телефона обаче ми казаха, че първоначалното интервю продължава около 3 часа. Евредика, Дуци, Аелиа, ако не ме лъже паметта вие ходихте там. По колко време ви продължиха интервютата? На децата с каква продължителност бяха?

# 517
Дещо, а вие пазихте ли се някак и как ако да? Много ми е любопитно като стане изненадващо бебе. Crazy
Дуци, а на мен не предлагаш да ми гледаш детето, а?  Crossing Arms Ей тука съм ти на 15 минути.
Джоли, индивидуално е. В нашия случай 3 ч и 40 мин.

# 518
  • Sofia
Джоли, индивидуално е. В нашия случай 3 ч и 40 мин.

Малей, вие се шегувате ooooh! Нещо хапване, пийване дават ли? Че аз ще огладнея за това време (това съвсем сериозно).

# 519
Аелиа, това за 1 човек или групово минавахте?

# 520
Нашето към 2 часа, но те минават неусетно, защото говорим за детето все пак. Разни лични неща, разказваш, за вас родителите и те се изнизали. Много е приятно, после малко си като изцведен лимон. Вода има там Laughing
Джоли, ти при Стоименова ли?

Аелия, ти все пак си с едно, като ти станат три съм на линия Whistling

# 521
  • София
Мойте дивушки си имат нов танц - тропайки с крака се въртят около остта си и се хилят, пеят и пищят със всичка сила  Heart Eyes. Това на фона на музиката от някоя музикална играчка  Grinning  Тъкмо разказвах на мъжа ми, като се върна от работа, че не мога да си чуя собствените мисли от цялата тази постоянна пълна лудница Simple Smile

# 522
Честитки валят за ново бебе  Heart Eyes лека и безпроблемна  preggo

Снимки от варненската среща http://family.webshots.com/photo/2315145530105513827Hxtihz

# 523
  • София
Лелееее ДеЩо, много се накефих! Честито и поздравления за куража, сигурна съм, че ще се справите. Пожелавам ти момче, да е пълна веселбата  Mr. Green

# 524
Майка ми ме посъветва да избродирам инициалите на Дени на дрешките му, че да не ги бъркат. Как мислите? newsm78
Не се хаби напразно Mr. Green Лигавниците и хавлиите са общи и стоят там. Дрешките не ги бъркат, защото ако има нужда от преобличане, лелката отива до шкафчето, взима дрехите, преоблича и връща мръсните там. Поне при на с е така и до сега не са ни бъркали дрехите. А и ако Дени е все още с памперс, едва ли ще се налага да го преобличат през деня. Аз надписах само пантофите, че постоянно ги събуват и ходят боси, после лелките не знам дали се оправят. Може да бродираш евентуално пижамките, че те стоят там сялата седмица и да не би да я объркат с нечия друга.
Иначе успех в яслата Peace Дано бързо свикне.

Днес много ми похвалиха Алекс. Явно се е кротнала и е била послушна след сутрешния рев и тръшкането. Яла, спала и играла. Изобщо не е плакала. След обяд закусвала вафла Shocked От другата седмица съм решила да ги помоля да не я хранят следобед, а да и нося и да си я храня като я взема. То един ден има вафли, на другия меденки ooooh!

Джоли, голямо гуш и за двете Hug Бързо да пробиват зъбите и повече никакви болести Hug

И да не забравя имам два важни въпроса:
1.Моля препоръчайте ми нещо за подсичане Praynig Вече мазах с Веледа, Хип, Бочко, Судокрем. Е такъв ад няма, до сега не се е подсичала, кожата и не е чувствителна, а сега е червена направо до кръв. И това вече втори месец. Личната лекарка дори не го погледна и изписа някакъв антибиотичен крем Crazy Дали е възможно да е гъбична инфекция. В понеделник мисля да я заведа на кожен, но до тогава ако мога да спася положението.
Е втория го заправих..... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт