"Шепот от отвъдното"- 2

• 25 521
  • 446
  •   1
Отговори
# 375
  • варненка от София
Момичета, едвам открих темата забутана някъде в прахолята на турските сеири на първа страница. Фен съм на сериалчето, но до сега не съм го теглила от нета, ами разчитах на БТВ и по АХN го гледах. Малко ме е шубе да го гледам сама, че съм видна пъзла, но сега реших да си го дръпна и на дневна светлина да му се посветя. Имам питане, обаче. Кой сезон върви по БТВ в неделя? Да зная какво да тегля. Снощи гледах сериите с разкриването на истинския баща на Мелинда. Надявам се няма да ви отегча с първолашките си въпросчета  Embarassed Embarassed Embarassed

Мерсаж предварително   bouquet

# 376
Привет шепотки,

и аз снощи си изгледах сериите. Това бе 3-ти сезон, който свърши, доколкото си спомням така завърши и въпросът бе чия ще е липсващата сянка.
marulka_s, няма да се страхуваш, все пак го играят артисти..

# 377
Да си призная и аз като го гледам после ме е шубе да изляза в коридора... все има чувството, че някой ще ми изскочи отнякъде.  Laughing
Нима този дето го даваха досега по AXN свърши?!  Shocked Не е честно. Толкова ми стана интересно това със липсващата сянка. Знае ли някой кога ще пускат следващия сезон?

# 378
Кой сезон са давали по АХN? Grinning Всички сезони ги има в Замунда /5 общо/, нови няма да има. Wink

# 379
Здравейте 

Започнах и този сериал да гледам преди няколко дни, към края на първи сезон съм още.
Много ми е интересен, гледала съм го, когато го даваха по бтв, но разпокъсано и сега реших да го изгледам целия.

Много харесвам Дженифър, страхотна е  Crazy

# 380
Гледай го с удоволстиве, хубав е, харасва ни и за това имаме и тема, тук си помагаме, питаме и т.н.
 Peace

# 381
Аз,да си призная,все още тая надежди,че като по чудо изведнъж ще решат да продължат със сериала. Може да е смешно,но надеждата умира последна!  Crazy

# 382
Аз,да си призная,все още тая надежди,че като по чудо изведнъж ще решат да продължат със сериала. Може да е смешно,но надеждата умира последна!  Crazy

Точно! Няма да губим надежда и аз така си мисля Peace

# 383
Може ли линк към 5 сезон Praynig

# 384
# 385
Трудно ви намерих, дойде септември и вече се редя за новите сезони на любимите сериали. Обаче, в замундата в коментарите пише, че няма да има повече сезони. Това сигурно ли е?

# 386
Трудно ви намерих, дойде септември и вече се редя за новите сезони на любимите сериали. Обаче, в замундата в коментарите пише, че няма да има повече сезони. Това сигурно ли е?

Да ,това беше последният сезон на Шепота ,няма да има повече за съжаление.

# 387
Да ,това беше последният сезон на Шепота ,няма да има повече за съжаление.
Ааааа, не, надеждата умира последна, я погледнете  ТУК - само ще загатна Today is Friday, but its no ordinary Friday , it is the 24th September 2010 (USA time) and tonight would have been the night that Ghost Whisperer returned to our tv screens for a Season 6 Premiere.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 15:43 от Rossoneri

# 388
Ако на 24-ти е била премиерата в САЩ, вече не трябваше ли да е при нас? Confused

# 389
Ааааа, не, надеждата умира последна, я погледнете  тук - само ще загатна Today is Friday, but its no ordinary Friday , it is the 24th September 2010 (USA time) and tonight would have been the night that Ghost Whisperer returned to our tv screens for a Season 6 Premiere.
newsm44 newsm68 newsm44
Ехаааааааа, а дано!Благодаря за инфото, Rossoneri!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт