"Шепот от отвъдното"- 2

• 25 523
  • 446
  •   1
Отговори
# 390
  • UK
"Would have been" значи "щеше да бъде" - тоест днес щеше да бъде деня на премиерата на новия сезон. Все едно има някакво значение. Сериала свърши, не чакайте нов сезон. Simple Smile

# 391
Опасни сте, много бързо ме прочетохте, опитах се да дам превод... но Мърморана ме разби, но по-долу пише, че феновете на филма не се оставят така, по социалните мрежи /изброяват се/ феновете искат нов сезон...

# 392
Аз май не искам. Mr. Green Аз прочетох само "24 септември" и "премиера" и до там. hahaha

# 393
  • UK
Е, и? Няма сериал, който да няма фенове, които да искат нов сезон. Колко сериала сте чували да бъдат продължени след официалния си край? Не говоря за спин-оф сериали или за римейкове, говоря за съвсем същия сериал, който да бъде продължен, със същите герои и тн, примерно, две години след спирането си?

# 394
Така е МГМ, а и сериалът се поизчерпа, колкото и да не искаме да го признаем. Peace

# 395
  • София
Най-много да направят някой филм за край, има много такива примери  Peace

# 396
Аз пък се надявам да ви кажа, все пак в пространството се върти думата Сезон 6, не е невъзможно, гледан, обичан, рейтингов защо да не се пък продължи, точно пък за Щатите- колко сериала има над 6 сезона - От местопрестъплението, Д-р Хаус, Изгубени, Приятели, не ни пречи да си мечтаем, да го искаме, така и живота е по-красив Laughing

# 397
  • UK
Така е, последния сезон беше тъп. Най много да направят филм - да, но и в това се съмнявам. Криза е, Шепота никога не е бил хитов сериал, няма много пари в него и тн.

Изгубени няма повече от шест сезона, а и е безумно да сравняваш Шепота, с Хаус, Лост, Местопрестъпленията и Приятели, всички до един - емблематични в жанра си, за разлика от съвсем средностатистическия Шепот от Отвъдното.

# 398

http://www.facebook.com/event.php?eid=108559059199379&index=1
Хей, Мърморанке, не спираш да мърмориш Wink, говоря като сериали с повече серии, всеки филм си е уникален, аз обожавам От местопрестъпленията Маями и Лас Вегас, например, но в Шепота има при мен нещо друго завладяващо, нещо от духовното, нещо което всеки или повече хора се питат дали наистина съществува мистичното, отвъдното, това ме привлича, а дали е средностатистически или хитов не ме вълнува толкова, харесвами, докосваме, искам да го има още. Аз съм с развинтена фантазия за сценарии, а съм сигурна, че има американски сценаристи с още по-развинтена фантазия за теми и събития, които могат да се разгърнат.

# 399
  • UK
НЕ мърморя. Не може всяко мое мнение, което не е изцяло положително или просто на някого да не му харесва, да се обявява за мърморене заради елементарната асоциация, която се прави с ника ми. Шепота не е хитов сериал, това, че на теб ти е харесал и те е докоснал е хубаво, но не на този принцип се снимат сериалите, за съжаление. И аз искам 20 сезона Старгейт, знаеш ли как ме докосва, ама го спряха и няма да го продължат, а знаеш ли колко много хора го искат? Или Фарскейп, един от  най най най добрите сериали, снимани някога, е спрян след четвърти сезон, а имаш ли идея колко хора искат още, и колко още би могло да бъде направено по въпроса? Шепота имаше един много тъп последен сезон, имаше огромен спад в рейтинга и логично беше спрян. Не виждам защо аз да излизам мрънкаща, при положение че това е факт и аз само го споменавам. Няма смисъл да се надявате на още сезони, или да се радвате на информация, която не казва нищо. Все едно да кажа "Ако се бях родила на 27ми септември, днес щях да имам рожден ден" и всички да се втурнат да ми честитят и подаряват разни неща.

# 400
МГМ, коментарът ти е страхотен. hahaha Joy Hug

# 401
Малката Госпожица Мърморана, относно мърморенето го казах шеговито със знак  Wink.

# 402
..... Шепота имаше един много тъп последен сезон, имаше огромен спад в рейтинга и логично беше спрян. .....

Ако знаеш колко МНОГО съм съгласна с теб....Това беше изключително извън рамката на концепцията.
Не веднъж съм споделяла мнението си относно този сезон.
Дори идеята за продължението ми се струваше нелепа, след като изгубиха цяла година със снимане на Ъпсурдните серийки.
За мен играта на актьорите дори беше слаба. Историите които показаха бяха слаби.
Всичко, всичко от самото начало, от серия №1 показваше на къде отиват нещата - неизбежно спиране на сериала.

# 403
# 404
Аз си го гледам сега по Foxlife, сега тече 3-ти сезон, основно го гледам в събота, когато са 3 епизода поредни.

Общи условия

Активация на акаунт