"Шепот от отвъдното"- 2

• 25 517
  • 446
  •   1
Отговори
# 360
#2gunfire скапан CBS и ABC #2gunfire оф баш пък най хубавия сериал на света намериха са спрът #Cussing out гръм да ги удари дано #Cussing out
Ха,така! Каза ли им го?!  hahaha
Дано да вземат да се постреснат и да го пуснат!  Party
Аз ще взема да си изтегля всички сезони,да си ги изгледам поне по още веднъж.  Cry

# 361
още веднъж ли newsm78 аз лятото ще го изгледам за немай си кой път Mr. Green ... а като излезе 5 сезон на двд ще намеря начин да си поръчам пакета с 5те сезона Crazy Flutter

# 362
Mrs. Conrad,страхотна идея! Свиркай,ако намериш начин!  Peace

# 363
http://www.facebook.com/group.php?gid=120642094633524
Да спасим Шепот от отвъдното.Трябва 60.000 зада може да има 6 сезон.
Дженифър не е безразлична, и тя е включена в инициативата.Тя също иска да спасим този прекрасен сериал.
Да покажем колко добри феновесме и нека се подпишем.

Подписах се Peace Peace Peace Дай Боже да се преборим, да си имаме продължение!

# 364
  • UK
Не се надявайте, че ако се съберат 60 000 души ще пуснат нов сезон, хората си се събират във всякакви групи, със същия успех мога да напиша "Ако събера 60 000 души, утре слънцето няма да изгрее". Simple Smile Спрели са го - край.

# 365
Малката Госпожица Мърморана, ти си навсякъде  Laughing И навсякъде убиваш мечтите на хората. Grinning Но си е самата истина. Hug

# 366
  • UK
А, не съм навсякъде. Simple Smile Просто гледам доста неща и се засичаме къде ли не. Simple Smile

# 367
Привет шепотки, реално погледнато всяко начало си има и край. Може и да не го пуснат, но доколкото разбрах и самата Дженивър ЛХ има желанието и тя се бори в тази с кампания, не се знае, може пък и да стане, ето вижте например "От местопрестъплението Маями" - 8 сезон Shocked, така че надеждата умира последна Peace Praynig

Хайде усмихнете се, гледайте си епизодчетата, ето и по бТВ-то го дават неделя вечер /от 23 ч. - два епизода, неподходящо време според мен, можеше поне да е в събота/.

Прегръщам Ви и лека седмица с хубави новини изпълнена  bouquet

# 368
  • София
Според мен пък се изчерпа отдавна.
"Градчето", в което живеят, трябва да е с около милион жители вече, като броим на колко хора помогна  Tired
Пък и с кого ще се бори вече?!?

# 369
  • UK
Е, оригиналното От Местопрестъплението почва 11ти наесен, но Шепота не може да се сравнява с него. Има много сериали по толкова сезони, просто някои са по непретенциозни и свършват по бързо, други продължават повече, за сериал като Шепот от Отвъдното пет сезона са много. I hate to rain on your parade, но сериала свърши, както свършиха много други тази година, явно и кризата им се отрази. Много слаби сезони направиха повечето и логично си приключиха. Толкова беше. Най много, както е модерно напоследък, да направят по някой филм за тези, които спряха след края на сезоните без предупреждение, или тези, за които има пари. За филма Farscape: The Peacekeeper Wars, който се явява край на сериала Farscape феновете събраха пари, защото продуцентите нямаха. Така го заснеха.

Съгласна съм с Амидала, това трябваше да е малко градче, но е безкрайно неправдоподобно, то какво ли няма в тоя град, трябва да е голям поне колкото Ню Йорк, за да има всичко, което показаха в него, броя на жителите си е направо мистерия, както и начина по който тя разказа на целия град, че вижда призраци, и никой така и не каза на някого, та да се разчуе.

# 370
Относно "градчето" по амер. стандарти няма да е с малко жителите, все може да се измисли нещо мистериозно, с Мелинда или с детето, да оженим НЕД или по край него друго да се нареди в загадъчен пъзел...
На мен няма да ми омръзне,

# 371
Според мен пък се изчерпа отдавна.
"Градчето", в което живеят, трябва да е с около милион жители вече, като броим на колко хора помогна  Tired
Пък и с кого ще се бори вече?!?
И аз съм съгласна, честно да си призная ми беше поомръзнал и си го изгледах само защото в началото ме беше грабнал и не обичам да оставям недовършени филми. Rolling Eyes Hug

# 372
Неделя гледам серийките по Btv. Старите епизоди са много по-добри от последният сезон. Ако ще продължават, дано да се върнат към първоначалната идея... да няма много "светещи","блестящи" и тайни книги...

# 373
И аз си ги гледам серийките по бТиВи-то и си мисля, ако се закачат за някоя стара случка, която да доразвият в 6-ти сезон, евентуално, ще има материал за сценарий, още не съм гледала последните 3 серии на 5-ти сезон, пазя си ги така за по дълго време да живея в моя "още не приключил 5-ти сезон" Wink Гледам серийките, спортувайки на верометъра, на който пък сядам по рядко напоследък и за това имам и недоизгледани серии.

bouquet Hug

# 374
Неделя гледам серийките по Btv. Старите епизоди са много по-добри от последният сезон. Ако ще продължават, дано да се върнат към първоначалната идея... да няма много "светещи","блестящи" и тайни книги...
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

До 4-ти сезон всичко беше повече от прекрасно.
5-сезон - една пълна безмислица.
Нищо съществено не направиха, не разкриха невероятните способности на Ейдън,
както бяха обещали в началото.
Обърнаха посоката на филма на 360 градуса.
Ако стане така, че направят 6-ти сезон, искрено се надявам и споделям желанието на Sober
да се върнат към първоначалната идея.

Общи условия

Активация на акаунт