Почитатели на Майкъл Джексън 12 - HUMAN NATURE

• 35 017
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
 Верона никого не обижада и аз в думите и не виждам вражда.Тука има спор за нещо,който спор е безмислен.Писа се че ще я има книжката и по двата варианта-за който се спори.Ако стане така всички ще са доволни.Защо не и дават на Верона да помага не знам и не е моя работа.На живеещите в чужбина който искат книжка-лично ще се наема да им я пратя ако не могат по друг начин да я получат.Но при условие че разпространят за нея и успееят да намерят още желаещи!......това разбира се в кръга на шегата.Но е пепоръчително.Като не искат да им пратим книжка ..ще си я изтеглят като се качи  в интернет. Останали нещо недоизяснено? Peace

Само на мен ли ми се струва че всеки учил английски език ...може да спори за авторски права за видите ли превод на песен-независимо коя? Ех защо съм учила френски се питам защо.Такава интерпретация щях да измисля......и на морфин ...и на аспирин

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 16:27 от leidi_08

# 676
Авторски права имам върху онова което съм направила. Публикувах преводите ми в един сайт за лично творчество и се подписах под него.Това е гаранция за правото ми! Ако нямате намерение да го публикувате в интернет- без мен, което означава че си запазвам правата върху всичко което съм направила ( колкото и малко и да ти се струва), и не съм съгласна да го тиражирате. И какъв е смисъла да ме отсвирите за предпечата? Лошо работя ли какво? Критики приемам, за мен те са градивни. Така и не разбрах какво толкова има в този предпечат, че така държите да си го запазите. Повтарям Ви пак че не искам пари за да го направя, освен това ще можете и да критикувате и да ги поправим всички. Това беше фенско творчество, а сега стана книга със запазена марка предпечат. Просто не разбирам.

# 677
за нас не,прключваме вече leidi_08 много си права спора е абсолютно безмислен,но няма как да не го кажем.Искаме всичко да е прозрачно.Охххх пак се започва Sad верона моля те спри вече

# 678
  • Франция
Бройте ме и мен за 1 книжка. Ще намеря начин да ви пратя паричките и ще дам адрес в БГ, където да ми я изпратите.
Благодаря предварително   bouquet

# 679
Бройте ме и мен за 1 книжка. Ще намеря начин да ви пратя паричките и ще дам адрес в БГ, където да ми я изпратите.

Е тая приказка ми харесва вече.Пращаме ти няма проблем.
 Peace Peace Peace Питай все пак не иска ли и някой друг? Laughing Joy

# 680
Много Ви поздрави с това парченце, като се наблегне на заглавието Human Nature  Rolling Eyes Поздрави на Вики, Лили, Лейди, Елди, Клои ................

# 681
Момичета, не се връзвайте, моля ви, труда, който положихте е огромен., наистина.
Дори ако сложите надценка на книжката и събраните парички използвате за д акупите нещо на децата т някой дом би било чудесно според мен. За мен е без значение колко шще струва и за кого ще отидат парите, наистина Hug

# 682
  • Франция

Е тая приказка ми харесва вече.Пращаме ти няма проблем.
 Peace Peace Peace Питай все пак не иска ли и някой друг? Laughing Joy

Ще питам, но контакта ми с българи е много малък.
Идеята ви е невероятна, само мога да ви благодаря и за всичко, което публикувате в темата!

# 683
Много Ви поздрави с това парченце, като се наблегне на заглавието Human Nature  Rolling Eyes Поздрави на Вики, Лили, Лейди, Елди, Клои ................

Къде се загуби......MJ!Мерси за поздрава! Hug Peace

# 684
И аз не виждам какво има някой да се сърди, да се обижда от нещо си?
Както аз го виждам, и двете страни искат да направят нещо толкова хубаво. Защо типично по нашенски трябва да разваляме всичко хубаво с фасони?
Да не казвам голяма дума, но сега всеки, който се отказва и обижда, просто показва, че не идеята е на първо място за него.
Понякога се налага да преглътнем и някои доста неприятни за нас неща, стига разбира се да вярваме в това, което правим докрай Peace

# 685

Sunglasses IN THE PSYCHO REALM   Sunglasses

# 686

Ах ти скрита лимонке.....ама моля те говори ми понятно-че съм учила френски и това и гугала не ми smile3556 smile3557 превежда бре.

# 687
Dormilona ,добавих те Hug
Radita,извинявай,че съм те пропуснала Hug
MJ,добре завърнала се,липсваше!
...и victoria не се е разписвала скоро

# 688
Стига, момичета, забравете казаното досега и се опитайте да намерите общо решение. Мисля, че няма да е трудно. Целта си заслужава.
Пък Клои като отвори новата тема, просто ще забравим за тази случка. Хайде, Клои - мисли заглавие!

# 689

Ах ти скрита лимонке.....ама моля те говори ми понятно-че съм учила френски и това и гугала не ми smile3556 smile3557 превежда бре.

Чист късмет, че и френски знаем  Laughing Le royaume des fous  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт