Отговори
# 180
Наскоро пих Кианти за първи път - доста тежко ми се стори. Може би ще повторя.

И на мен (в случая Chianti Classico)! Много интензивен вкус и аромат и не успях повече от няколко глътки  Wine Glass

# 181
  • Варна

Wiener Satz Classic 2007 от винарната на Cobenzl Австрия

Невероятно приятно!  Heart Eyes
Това ще ми е интересно да опитам.

Приятно съм изненадана от комбинацията малбек с каберне / Amancaya Gran Reserva 2006/ от любимите ми аржентински вина! Heart Eyes
Приятно ми е - Богиня!, би ли препоръчала някое хубаво чилийско вино. Преди година купих напосоки две бутилки Сира и Каберне /не помня избата/, но ме разочароваха с вкуса си.
Опитай Кастило Молина Совиньон блан резерва 2007 г. 0.75 л. Сан Педро Чили  Цена: 14.90 лв. за 1 брой и Шардонето на избата също бива.
1865 Резерва Совиньон Блан 2007 г. Сингъл Винярд 0.75 л. Сан Педро Чили
Совиньон Блан Класик 2007 0.75 л. Каса Лапостол Чили
Бяло вино Совиньон Блан Лос Васкос 2008г. 0,75 л. Лафит Ротшилд Чили

Не съм голям фен на Кианти, честно казано, не е моето вино. Не че не мога да се насладя на някое Маркезе Антинори Кианти Класико Резерва или Кианти Класико резерва 2004 г. Рока Дела Мачие

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 20:40 от Приятно ми е - Богиня!

# 182
  • София
Приятно ми е - Богиня! bouquet! Ще ги опитам при първи удобен случай! Аз по-скоро се интересувах от червените вина. Embarassed

# 183
  • Варна
Приятно ми е - Богиня! bouquet! Ще ги опитам при първи удобен случай! Аз по-скоро се интересувах от червените вина. Embarassed
Ааааааааааа, ми тъй кажи, де Simple Smile
Това много харесвам - за цената си е супер! Кастило Молина Карменер резерва 2006 г. 0.75 л. Сан Педро Чили Цена: 14.90 лв. за 1 брой. Въобще Кастило Молина много добре се справят  Peace
1865 Резерва Каберне Совиньон 2006 г. 0.75 л. Сан Педро Чили
1865 Резерва Карменер 2006 г. 0.75 л. Сан Педро Чили
1865 Резерва Шираз 2006 0.75 л. Сан Педро Чили

Кабо де хорнос Каберне Совиньон 2005 г. специална резерва 0.75 л. Сан Педро Чили Цена: 49.90 лв. за 1 брой. Малко по-скъпо идва, но си заслужава.

Мерло 2005 0.75 л. Каса Лапостол Чили
Пино Ноар Александър 2006 г. 0,75 л. Каса Лапостол Чили
Мерло Кюве Александър 2006 г. 0,75 л. Каса Лапостол Чили
Шираз Касилеро дел Диабло 2007 г. 0,75 л. Чили

# 184

Богиня, повечето от нещата на Cobenzl са  Heart Eyes Да не говорим за съотношението качество/ цена  Simple Smile

# 185
  • Варна

Богиня, повечето от нещата на Cobenzl са  Heart Eyes Да не говорим за съотношението качество/ цена  Simple Smile
Кой е вносител?

# 186

Кой е вносител?

За съжаление не зная, защото ние го взимаме директно от винарната  Sad Ще попитам с кого работят в България и ще ти пиша...

# 187
  • Варна
Веднага сама си отговарям. Мисля, че не се внася.

# 188
Веднага сама си отговарям. Мисля, че не се внася.

Със сигурност няма да изпуснат поръчки  Wink Писах имейл до офиса и дано утре имам отговор! Виното е много добро  Simple Smile

# 189
  • Варна
Интересно. Записах си го.

# 190
Наскоро пих Кианти за първи път - доста тежко ми се стори. Може би ще повторя.

И на мен (в случая Chianti Classico)! Много интензивен вкус и аромат и не успях повече от няколко глътки  Wine Glass

В супермаркетите има ли го това вино, или по точно от къде го купувате?

# 191
  • Варна
От специализираните магазини.Това не е вино за супермаркет. Освен ако супермаркетът не Пикадили /не съм се заглеждала, честно казано - може и да го няма/ или Елемаг.

# 192
Тенк ю вери мач мадам  Hug  bouquet Grinning

# 193
Не Кианти няма в Пикадили, има в Метро. Не знам точно какво е в Метро, ние пихме точно Chianti Classico, но го купихме от Флоренция.

Богиня, тия, които изреждаш, има ли ги в Метро? Щото натам съм се насочила да ги купувам. Или другаде да търся... от Варна съм.

# 194
  • Варна
pina, повечето ги има в Метро. Даже са на много добри цени.

Кианти Класико се съмнявам да има в Метро - все пак е друг клас вино. Обикновено Кианти със сигурност ще има.

Общи условия

Активация на акаунт